Nicksan написа:Не ви ли е срам такава хубава тема да я оставяте на 3-та страница?Аз искам да ми дадете линк за крак на Ю-Ги-О:Кайба дъ ревендж,щото в горния линк от геймбърнуърлд нямаше за играта с Кайба.
Nicksan написа:Не ви ли е срам такава хубава тема да я оставяте на 3-та страница?Аз искам да ми дадете линк за крак на Ю-Ги-О:Кайба дъ ревендж,щото в горния линк от геймбърнуърлд нямаше за играта с Кайба.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Richard Kruspe написа:СПЕШНО МИ ТРЯБВА СД КЕИ ЗА ПРОГРАМАТА AV Voice Changer
WOXT1-OHBQ5-GJKS2-OKR0K-AZ0PB
The world is changed.
I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air.
Much that once was is lost, for none now live who remember it.
The world is changing.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
За да я регистрираш трябва да въведеш в прозорчето кода дето ти я дава програмата и след това да въведеш резултата.
Тука я има и програмата и Флекса Soul В гугъл ще го търси 10 години
The world is changed.
I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air.
Much that once was is lost, for none now live who remember it.
The world is changing.