Дропна му го Баал у Диаблото.High_voltage написа:откъде?The Chameleon написа:
държа Го в ръцете си![]()
![]()
От магазина, откъде. Аз си го бях взел от бензиностанция.
Гаден е.
Ripper-a FTW
Дропна му го Баал у Диаблото.High_voltage написа:откъде?The Chameleon написа:
държа Го в ръцете си![]()
![]()
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
I prefer likes in real lifedick trap написа:Поне направи профил на хуя си. Още по яко е да ти Like-ват хуя.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
От OMV го взех, ама там надценките са красиви. Иначе вече и из Фантастико го гледам, така че предполагам го има навсякъде.High_voltage написа:Коя бензиностанция? Не съм го мяркал никъде, затва питам.
Иначе, че рипъра > алл няма да оспорвам.
Аз като знам, че за 3 лв в стола на ВИАС ше ям две яденета + десерт или в Тропса пържолка и салата, душа не ми дава да си купувам енергийни помии, и то газирани. Кафенцето вече е друго нещо, не ми са пра'ете на богаташи с тия монстъри, ми си вземете кафе-машини или кафеварки или шибано джезве и мляно кафе и пак пукайте ЛоЛ до смърт.†Попътъ† написа:Аз не пия..
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай