I_Hate_Noise написа:реших един път да ида на време на стаж, да видя ще стане ли нещо по-интересно. нищо не станапросто по-дълго седяхме и гледахме през прозореца.
ФАЙДА АХАХАХАХА
I_Hate_Noise написа:реших един път да ида на време на стаж, да видя ще стане ли нещо по-интересно. нищо не станапросто по-дълго седяхме и гледахме през прозореца.
Beautevil написа:Оунна я :Д
Кире_Гръчата написа:САКАЛЛЪ САКАЛЛЪ
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Zero Endorphine написа:Beautevil написа:Оунна я :Д
Оуннал ме е, кур. Няма как да колабирам на нещо, което ми харесва. Ако си говорим за мъжете латино-таньори - познавам достатъчно, че да твърдя СЪС СИГУРНОСТ, че не само не изглеждат гей, ами са дори секси.Иначе съм доста далеч оттам. ;р
Продължавам да съм страшно щастлива.
П.П.: Влад, не, ще ходя с един приятел от Търговище. ;р Самочет не е най-прекрасният човек на света, поне не за мен.
Penny написа:ave isus e pokemon ve

Морт написа:В този ред на мисли, какво се случи с nlight?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Морт написа:На това шибано лепило Bison пише, че 5 минути съхне. Аз вече 10 седя и държа и ми се откина ръката!
Till Lindemann написа:днеска реших да съм европеец
не съм псувал, плюл, уригвал, пърдял на обществено място
а ако видя дори захарче на земята, навеждам се, оглеждам се за виновника, и демонстротивно го хвърлям
не е лесно да си европеец деба
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Fenrir написа:Till Lindemann написа:днеска реших да съм европеец
не съм псувал, плюл, уригвал, пърдял на обществено място
а ако видя дори захарче на земята, навеждам се, оглеждам се за виновника, и демонстротивно го хвърлям
не е лесно да си европеец деба
Не е лесно си културен.... -.-
Аз преди половин час се прибрах от урок по биология, слушам Гардиън и Меноуор и до края на деня ще тъпея пред компа.Че нямам и игри, мама му!Я кажете нещо да цъкам.