moje da beshe na kusmet no vse pak si e win nad teb ... nali taka lorde ?
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
rebelli0n
- KuR.Dark_LorD
-
rebelli0n
-
rebelli0n
- stfu-n00b!
Viktoria e momi4e bate dori bih kazal napravo jena 6toto e na 21 ako ne se luja....Vijdal sum q na jivo nqkolko puti
v edin maluk club v vazov i v CNC2 (biv6ia TopGroup) kogato hodih da se vidime i da i predam leaderstvoto na wc3 clana mi v hoff...Drug ot headoff koito moje da potvurdi e MegaDistruction mai taka mu be6e acc-to....
Az specialno ne vidqh link kum film4etata....
A ina4e za ping-a si prav..Za razlika ot CS latecy-to v wc3 ne e vode6t faktor no tova kolko zabavqne ot servera 6te ima klienta....
Darklord kogato sum svoboden 6te ti pi6a 6toto toq CS mi izqjda cqloto vreme (spq do obqd tui kato si lqgam v 6-7).
A za clana sigurno 6te stane kato clana na simo XOZ
"XOZ clan-Simo's clan -elite members only" (profila na simosixkiller) ahahahha
A ina4e da vi kaja imeto nqma zna4enie ako 6te i "Zaharno Petle" da se kazva vajni sa horata....
V moq clan NES (Night Elf Sentinels) na koito e vremenno e lider viktoria (dokato se zavurna
6toto sega po4ti ne igraq warcraft) sum si postavil za cel da subera kolkoto moje pove4e "old shcool" igra4i zasega sum subral:
Orky,Butanfire,Coldbrain,Nec_Gothcev,N2G Mitko i o6e nqkolko 4oveka NightDORO 6te se join sledva6tia put kato se vidime samo kofti ,4e Nikavashnika otkazva 6toto "ne iskal da bude v edin clan s Orky ,a i Dune.BlackLord mu bil priatel)
v edin maluk club v vazov i v CNC2 (biv6ia TopGroup) kogato hodih da se vidime i da i predam leaderstvoto na wc3 clana mi v hoff...Drug ot headoff koito moje da potvurdi e MegaDistruction mai taka mu be6e acc-to....
Az specialno ne vidqh link kum film4etata....
A ina4e za ping-a si prav..Za razlika ot CS latecy-to v wc3 ne e vode6t faktor no tova kolko zabavqne ot servera 6te ima klienta....
Darklord kogato sum svoboden 6te ti pi6a 6toto toq CS mi izqjda cqloto vreme (spq do obqd tui kato si lqgam v 6-7).
A za clana sigurno 6te stane kato clana na simo XOZ
"XOZ clan-Simo's clan -elite members only" (profila na simosixkiller) ahahahha
A ina4e da vi kaja imeto nqma zna4enie ako 6te i "Zaharno Petle" da se kazva vajni sa horata....
V moq clan NES (Night Elf Sentinels) na koito e vremenno e lider viktoria (dokato se zavurna
Orky,Butanfire,Coldbrain,Nec_Gothcev,N2G Mitko i o6e nqkolko 4oveka NightDORO 6te se join sledva6tia put kato se vidime samo kofti ,4e Nikavashnika otkazva 6toto "ne iskal da bude v edin clan s Orky ,a i Dune.BlackLord mu bil priatel)
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- KuR.Dark_LorD
puk az si misleh DORO da si ostane v klan KuR , kadeto 6e doide i butanfire sledva6tia put kato se zase4em v hoff ( koeto nadiavam se da ne stane mnogo skoro)
STFU az v petuk sutrinta 6te hodia v ma3x 4 da igraem AOE the conquerors s o6te 5 frenda, ako iska6 mini po nekoe vreme posle 6e ostana sigurno malko da pocukam na TFT v europe da ka4a 26 level
STFU az v petuk sutrinta 6te hodia v ma3x 4 da igraem AOE the conquerors s o6te 5 frenda, ako iska6 mini po nekoe vreme posle 6e ostana sigurno malko da pocukam na TFT v europe da ka4a 26 level
RandoM GoSu ===>
higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu
- stfu-n00b!
- Krasen
zdr horiaca az ot 3mart sam ve4e oficialno v battle.net na headoff (na nego li vikate Hoff?) kakto i sa su6tiq den sam ve4e v clan (Alliance of Entirnrty ili ne6to takova - AoE)
a za da si napravite sobvtvan clan vi trebqt 10 4oveka (napravo padnah kat 4uh za purvi put) i neznam kak 6te gi saberete nie s dosta muka napraihme toq clan i toi sq e ot "kol i vaje" ako nqkoi me tursi tam sam po nicka (imeto) KPACEH na na BG razbirase
kpceh are ako nqkoi iska da igraem
ICQ - 263196026 ili krasen007@abv.bg za da se svurjem po nqkakuv na4in
a za da si napravite sobvtvan clan vi trebqt 10 4oveka (napravo padnah kat 4uh za purvi put) i neznam kak 6te gi saberete nie s dosta muka napraihme toq clan i toi sq e ot "kol i vaje" ako nqkoi me tursi tam sam po nicka (imeto) KPACEH na na BG razbirase
"At the end of your road mine begins."
Виждал съм те.Krasen написа:zdr horiaca az ot 3mart sam ve4e oficialno v battle.net na headoff (na nego li vikate Hoff?) kakto i sa su6tiq den sam ve4e v clan (Alliance of Entirnrty ili ne6to takova - AoE)
за клана споко.Ако се хванем , не 10 а 20 човека ше се съберем.а кой 6е е главен?
- KuR.Dark_LorD
@ STFU-noob! ami neska osuznah 4e utre sam na zabolekar ot 13:00 4asa, a nie s frendovete 6e praim 4v4 na Age Of Empires:The Conquerors, otivame kam 9:00 sutrinta i az 6e ostana do kam 12:30 v ma3x 4 , no pri tova polojenie vaob6te ne znam dali 6te mi ostane vreme za war3, 6toto tia 4v4 sme imali igri deto po 4 4asa i polovina sme igrali i pak ne se e vijdal pobeditel koi 6te stane, no se pak mini, moje puk i da sme svar6ili, ako moje6 i ti se stava rano razbira se 
Koftito e 4e imam 4as zapisan, ina4e bih ostanal do kam 6 ve4erta ( rekorda mi po prestoi v ma3x e 17 4asa bez da izlizam
)
@eeasss ave man, tva 4e igrae6 v evropa zna4i li 4e 6te napusne6 klan KuR v Headoff ??? dano ne, 6toto si edin ot dobrite igra4i na klana
@STFU again za ButanFire ti kaam 4e toi po definicia si e 4len na klana mi
Koftito e 4e imam 4as zapisan, ina4e bih ostanal do kam 6 ve4erta ( rekorda mi po prestoi v ma3x e 17 4asa bez da izlizam
@eeasss ave man, tva 4e igrae6 v evropa zna4i li 4e 6te napusne6 klan KuR v Headoff ??? dano ne, 6toto si edin ot dobrite igra4i na klana
@STFU again za ButanFire ti kaam 4e toi po definicia si e 4len na klana mi
RandoM GoSu ===>
-
Гост
- KuR.Dark_LorD
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
ти си бахти човека
2 дена 1 crack да не можеш да намериш .... че то майка ми по-бързо ще намери бе !!!
find.dir.bg
http://www.megagames.com
http://www.gamecopyworld.com
2 дена 1 crack да не можеш да намериш .... че то майка ми по-бързо ще намери бе !!!
find.dir.bg
http://www.megagames.com
http://www.gamecopyworld.com
Не ме ебе къде е купона.