I_Hate_Noise написа:петък вечер значи се брои уикенд
АХАХАХА
I_Hate_Noise написа:петък вечер значи се брои уикенд
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Squiz написа:Баси странното снощи.Звъни ми в 11 и 30 една приятелка, дет по принцип не слуша чалга и се носи не смъкната, ама нещо подобно - кецки дънки и суичър.Същата тая сладурана ( мн готино момиче ) имаше рожден ден и ми вика "айде в Най" при което азОтивам и я гледам - рокля, пантовки, прическа, грим - ебаси мацката при което още повече
викам "ко става бе Нелка, ко правиш" и тя вика "ми малко промяна" и след това я гледам върти кючеци и имах чувството че съм пил 3 пъти повече и ми се привижда
Но момата се напи доста и към 3 си тръгнахме
Много странно се почувствах.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Squiz написа:Само от врата нагоре - да не прекаляваме все пак
ENDVRA написа:Малко почивка от маслината, че последните двайсетина дни минаха твърде, твърде като на сън, еби му майката... Напушваме се един път по обяд и един път вечерта с жена ми и цикълът се затваря.
Можело значи и в Русе да има нечовешка марихуана, в крайна сметка...