same hereHurford написа:Оян и разорен съм у ми е ошо.
ШЕ Я БЕА ТАЯ ЧРЕВЕНОКОСАТА!
само че е руса :\
same hereHurford написа:Оян и разорен съм у ми е ошо.
ШЕ Я БЕА ТАЯ ЧРЕВЕНОКОСАТА!
9 градуса, то направо за плаж става. Само допреди 2 седмици беше -20 почти всяка сутрин.Dexter написа:Бахти жегата, 2012
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
High_voltage написа:АБЕ КАКВО Е ТОВА НОВИЯ ЮТОРЕНТ БЕ
боже мой господи мили... как един много добър графичен дизайн може да бъде развален, ако на авторите им скимне, че трябва промяна...
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Пробвай да го пуснеш с live-cd и да му вкараш един repair. Ако не стане, зареждаш няк'ъв линукс, спасяваш к'вото можеш и преинсталираш.Ерджан написа:ем аз си ги слагах по дати ама понеже са го махнали от списъка и нз как![]()
няма значение де, преди 20 минути пак ми умря лаптопа, по абсолютно същия начин както преди, за чието оправяне уж дадох 120 кинта и на втория рестарт пак не иска да тръгне
сега на настолния съм си със стария utorrent и не му давам да се ъпдейтне
кур
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
то не се показва POST-а, та даже и дъното не зарежда, да го еба, не може да е от уин-аHurford написа:Пробвай да го пуснеш с live-cd и да му вкараш един repair. Ако не стане, зареждаш няк'ъв линукс, спасяваш к'вото можеш и преинсталираш.Ерджан написа:ем аз си ги слагах по дати ама понеже са го махнали от списъка и нз как![]()
няма значение де, преди 20 минути пак ми умря лаптопа, по абсолютно същия начин както преди, за чието оправяне уж дадох 120 кинта и на втория рестарт пак не иска да тръгне
сега на настолния съм си със стария utorrent и не му давам да се ъпдейтне
кур
Бахти, ситуацията тежка.Ерджан написа:
то не се показва POST-а, та даже и дъното не зарежда, да го еба, не може да е от уин-а
включвам го, пускат се светлини и вентилатори и ТОВА Е
екрана черен, нищо
и лампичката за харда не премигва въобще
макар че завърта cd-то в началото, та се чудех дали няма възможност, щото явно е настроен да буутва първо от цд и ако няма от харда, ама то при положение че и до буут меню не стига, едва ли ше се оправи с диск
иначе live cd неам, имам некъде един диск убунту дето никога не съм го слагал и ако се надъхам ше го изровя, ама е изгубена кауза кат че ли
ше го еба тоя лаптоп, ако знаех че сервиза му ше ми излезе почти колкото началната му цена...
кур за toshiba.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
У Сливен бяха 15-16thewhitestig написа:9 градуса, то направо за плаж става. Само допреди 2 седмици беше -20 почти всяка сутрин.Dexter написа:Бахти жегата, 2012