Star Wars: The Old Republic
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: Star Wars: The Old Republic
Тия пикаха на най-светлия канон, бе! Лукас за тия долари кво ли ненаправи
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Е, това вече не е истина

Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
След това на Лукас му идва друга брилянтна идея:
"Рециклирахме Старата трилогия, дай да рециклираме и Новата!"
Гален Марек се влюбва във Джуно Еклипс.Той получава видение което предсказва нейната смърт.Той със всички сили се опитва да я убеди да остане в някоя от бунтовническите бази скрити из астероидите на Геоносис, докато той е на тайна мисия в Дантуин.Тя обаче попада в опастност при заплаха от разкритие от страна на Империята.Имперски войници успяват да я заловят заедно с някои бунтовнически водачи.Гален не е завършил обучението си при Йода и е неспособен да ги освободи по обикновен начин.Императора обаче му шепне "Със мощта на Тъмната страна ще успееш да освободиш Джуно".Старкилър брутално коли имперските пазачи и Тъмната страна нахлува в него със пълна сила.Той убива всички войници в базата, но в гнева си убива Джуно и пленниците.Той се предава пред гласът на Императора и става неговият ученик.
"Рециклирахме Старата трилогия, дай да рециклираме и Новата!"
Гален Марек се влюбва във Джуно Еклипс.Той получава видение което предсказва нейната смърт.Той със всички сили се опитва да я убеди да остане в някоя от бунтовническите бази скрити из астероидите на Геоносис, докато той е на тайна мисия в Дантуин.Тя обаче попада в опастност при заплаха от разкритие от страна на Империята.Имперски войници успяват да я заловят заедно с някои бунтовнически водачи.Гален не е завършил обучението си при Йода и е неспособен да ги освободи по обикновен начин.Императора обаче му шепне "Със мощта на Тъмната страна ще успееш да освободиш Джуно".Старкилър брутално коли имперските пазачи и Тъмната страна нахлува в него със пълна сила.Той убива всички войници в базата, но в гнева си убива Джуно и пленниците.Той се предава пред гласът на Императора и става неговият ученик.
-
Kosio_Pi6taka
WTF ?!?!?!?! Бива ли такова нещо баси...... Май 2012 наистина идва
FAMOUS LAST WORDS :
"Абе ,историята на TFUII не е чак толкова лоша." - думи на някакъв странник (бившия Demon__Hunter), секунди преди разгневената тълпа да го убие с камъни ,след това разчлени и забучи главата му на площада за назидание.
"Абе ,историята на TFUII не е чак толкова лоша." - думи на някакъв странник (бившия Demon__Hunter), секунди преди разгневената тълпа да го убие с камъни ,след това разчлени и забучи главата му на площада за назидание.
-
barcelona6289
Имам нужда от помощ за КOTOR 1 :S Когато играя ,много често ми забива и ми се появява Don't Send и Send to report :XНякой знае ли , как може да се оправи ,този проблем ? 
слагаш по-нов пач и/или по-читав крак.barcelona6289 написа:Имам нужда от помощ за КOTOR 1 :S Когато играя ,много често ми забива и ми се появява Don't Send и Send to report :XНякой знае ли , как може да се оправи ,този проблем ?
А можеш направо да си я купиш
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
barcelona6289
нищо от това не помагаИзход написа:слагаш по-нов пач и/или по-читав крак.barcelona6289 написа:Имам нужда от помощ за КOTOR 1 :S Когато играя ,много често ми забива и ми се появява Don't Send и Send to report :XНякой знае ли , как може да се оправи ,този проблем ?
А можеш направо да си я купиш
даже и третото? Айде стига глупости, влизаш в тема за Star Wars, пишеш някакъв офтопик за пиратене и очакваш отговор.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Играта струва 13 лева през Steam, грехота е да се играе пиратски.
Причините за забиването могат да са милион - играта не поддържа дадена форсирана резолюция, видеокартата или драйверите й са несъвместими, не е сложен Windows 7 patch, компютърът е прекалено слаб за да захрани играта или просто пиратската версия (да се разбира кракът) е боклук.
Причините за забиването могат да са милион - играта не поддържа дадена форсирана резолюция, видеокартата или драйверите й са несъвместими, не е сложен Windows 7 patch, компютърът е прекалено слаб за да захрани играта или просто пиратската версия (да се разбира кракът) е боклук.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
-
barcelona6289
играта съм я играл и преди , ама не съм имал такива проблеми 
става ли някой да даде windows 7 patch , че е много гадно като ми се доиграе да ресвам компа и вклювам хп-то
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Преди да започнете с heavy-handed модификациите, пробвайте със стандартните методи.
1. Изтеглете и инсталирайте най-новия пач за играта:
KOTOR patch v1.3b
KOTOR II: TSL patch v1.0b
2. Активирайте опцията "Windows 7 Compatibility" (задължително като Администратор).
3. Run the game.
Ако и след това не стане, проблемът е или в драйверите на видеокартата или в несъвместимост с .dll файловете на Windows или просто мониторът ви е widescreen.
1. Изтеглете и инсталирайте най-новия пач за играта:
KOTOR patch v1.3b
KOTOR II: TSL patch v1.0b
2. Активирайте опцията "Windows 7 Compatibility" (задължително като Администратор).
3. Run the game.
Ако и след това не стане, проблемът е или в драйверите на видеокартата или в несъвместимост с .dll файловете на Windows или просто мониторът ви е widescreen.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
-
barcelona6289
отказах се да търся изход , се пак благодаря за помоща Minotaur King
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Re:
http://swtor.com/community/showthread.php?t=138325
Очакваме интервю с Джейк Нери (който и да е той) и още hands-on видео!
Едит: Налазвайте!
http://www.eurogamer.net/articles/star- ... 3-hands-on
http://www.thegalacticstruggle.com/2010 ... -hands-on/
Очакваме интервю с Джейк Нери (който и да е той) и още hands-on видео!
Едит: Налазвайте!
http://www.eurogamer.net/articles/star- ... 3-hands-on
http://www.thegalacticstruggle.com/2010 ... -hands-on/
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Re:
Просто рефрешвайте тука
Аз когато погледнах имаше само 2 линка, сега са 5
Аз когато погледнах имаше само 2 линка, сега са 5
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Ехеее, два поредни дни ще има ъпдейт
А сега, както винаги, подробна дисекция на материала от бай ви Сашо.
1. Класови специализации.
Както знаем отдавна, всеки клас ще има по две специализации. Засега са разкрити тези на ситския воин и контрабандиста.
Ситът ще може да избира между Marauder и Juggernaut (респ. Дарт Моул и Дарт Вейдър). Първият ще е melee damage dealer, a вторият - tank.
Контрабандистът ще може да избира между Gunslinger и Scoundrel (респ. Хан Соло и Джанго Фет). Първият ще специализира в стрелбата с два пистолета, persuasion и long range attacks, a вторият в единичен пистолет/нож, healing и стелт.

2. Игрови раси.
Разкрита е втората игрова раса в играта - рататаките. Известни като свирепи и безмилостни воини, тези хуманоиди приличат на хора, изключая сивобялата кожа и липсата на телесно окосмяване. Най-известният представител на расата е любимата на всички ни Асадж Вентрес.
Потвърдено е, че всички игрови раси ще са хуманоиди. Сред companion-ите ще има ксеноморфи, но няма да можем да играем с такъв.

![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
А сега, както винаги, подробна дисекция на материала от бай ви Сашо.
1. Класови специализации.
Както знаем отдавна, всеки клас ще има по две специализации. Засега са разкрити тези на ситския воин и контрабандиста.
Ситът ще може да избира между Marauder и Juggernaut (респ. Дарт Моул и Дарт Вейдър). Първият ще е melee damage dealer, a вторият - tank.
Контрабандистът ще може да избира между Gunslinger и Scoundrel (респ. Хан Соло и Джанго Фет). Първият ще специализира в стрелбата с два пистолета, persuasion и long range attacks, a вторият в единичен пистолет/нож, healing и стелт.

2. Игрови раси.
Разкрита е втората игрова раса в играта - рататаките. Известни като свирепи и безмилостни воини, тези хуманоиди приличат на хора, изключая сивобялата кожа и липсата на телесно окосмяване. Най-известният представител на расата е любимата на всички ни Асадж Вентрес.
Потвърдено е, че всички игрови раси ще са хуманоиди. Сред companion-ите ще има ксеноморфи, но няма да можем да играем с такъв.