[16:42:37] Yo-Landi Vi$$$er: 7 години
[16:42:39] [x]dido: <3
[16:42:39] Yo-Landi Vi$$$er: както и да го гледаш
Sturm написа: къв ханс бе...
То т'ва помага, m0n.Аз написа:От толкова работа не мога да се депресирам като хората
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Бъди щастливDante написа:Сесията мина....три 4-ки и една 6-ца, като не броим информатиката и английския, дето всички имат 5-6, те са ташак работа. Гоооре-долу съм доволен, най-вече на последния изпит, където има 30-40% скъсани, ама 4-ките са ебахти безличните и посредствени оценки...ама като се има предвид колко съм учил - толкова.
Най-забавно е, когато си знаеш за 5-6, а на практика се бориш за 3.Ерджан написа:Бъди щастливDante написа:Сесията мина....три 4-ки и една 6-ца, като не броим информатиката и английския, дето всички имат 5-6, те са ташак работа. Гоооре-долу съм доволен, най-вече на последния изпит, където има 30-40% скъсани, ама 4-ките са ебахти безличните и посредствени оценки...ама като се има предвид колко съм учил - толкова.![]()
Ше ти дойде времето в което ше се МОЛИШ за 3-ки
Аз най-обичам в учебника да пише едно, на лекциите да се решава друго дето го няма в учебника, а на изпита пък да има трето, дето и на лекциите го е нямало. Щото "ние сме тука за да надградим написаното в учебника". И ти назубряйки учебника... се бориш за 3. Че и формулите не ни се дават, щото "това е като да говориш английски без да знаеш езика", а като си ги преписах всичките се напълни една страница, а аз не само трябва да ги знам наизуст, трябва да знам какво означава всяка буквичка по тях, че и да ги прилагам в комбинация за да реша шибания казус. Един от най-неадекватните ми лектори. И единствения изпит, на който съм късан досега. След два часа ми е поправката. Гръмнала ми е главата, крещя на всеки който ми се изпречи и обикалям тука като невменяем. И да, МОЛЯ се за 3. То и не познавам някого с повече от 4 на тоя изпит. Забавното е че утре имам още един изпит, за който не съм учил щото учих за тоя, което значи че сега се прибирам от изпитчето и почвам, докато не припадна или докато не направя изпита.Fenrir написа:Най-забавно е, когато си знаеш за 5-6, а на практика се бориш за 3.Ерджан написа:
Бъди щастлив![]()
Ше ти дойде времето в което ше се МОЛИШ за 3-ки
Баце не думай, днеска отидох на изпита, седнах си, и оня каза "Моля който не е за регулярен изпит да вдигне ръка."Антилектуалец написа: Ерик трябва да се напие.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
мен първата ми мисъл беше "А да ти го нарегулярим не щеш ли?"Антилектуалец написа:Кой казва "регулярен" пред български студент, бе?!![]()
![]()
![]()
В мутрицата!
Ерджан написа:мен първата ми мисъл беше "А да ти го нарегулярим не щеш ли?"Антилектуалец написа:Кой казва "регулярен" пред български студент, бе?!![]()
![]()
![]()
В мутрицата!
ест след това всички питахме кво има предвид под "регулярен", да му го нарегулярим
Индивидуалния протокол е безплатен, не знам дали не се плаща след няколко издавания. Извънреден изпит се насрочва като има над 7 желаещи. Иначе се уговаря с преподавателя, дали ше е в някоя от лекциите му или на редовния изпит през сесията. Аз за първи път си вадя протокол, щот тва ми е единствения изпит на който съм късан, ама принципно когато и без това има изпит минават и тези с индивидуалните, за да не се разправят с уговаряне, насрочване, заемане на стая и т.н. простотии. Даже помня че на първия изпит по тоя курс (когато ме скъсаха) имаше пак доста хора с индивидуални протоколи и просто им каза да дойдат след час и половина. Очаквах и днес да го направи, а той ни прати да дойдем април... ебаси човека...Раскольников написа:Ерджан написа:
мен първата ми мисъл беше "А да ти го нарегулярим не щеш ли?"
ест след това всички питахме кво има предвид под "регулярен", да му го нарегулярим
Aбе не че нещо, ама индивидуалните протоколи в НБУ не са ли точно за да не си позволяват "капацитетите" от СУ подобни изпълнения ?
Отиваш в отдел Студенти, плащаш 20 лв(или 10 ли беше) , изкарваш протокол и после ако ще за 1 студент, ако ще цял семестър да му се е явявал пиян на лекции, "уважаемия професор" е задължен да проведе изпит, при това на дата посочена от студента ?
(Изключваме това, че в нормалната ситуация студента и преподавателя предварително се виждат и уговорят за удобен ден, защото съм твърдо убеден че в твоя случай не става дума за "разбран" преподавател)
Hurford написа:Дисте, голямо ЕВАЛА!![]()
Няма да се спи тая нощ. :Д