ОЛИГОДУХ
НЯМА ДА МИ ГОВОРИШ ТАКА
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ГЪРБАВО ГЪРБАВО МА КАТО ТЕ ИЗСЕЦАМ ВЕДНЪЖ НАЗАДЕ И ВЕДНЪЖ НАПРЕДЕ ШЕ ТИ РАЗВЪРТЯ СОПОЛИТЕDJ Cat написа:МОРИДИНЕ МА МНОГО СИ СТРАШЕН С ТОЯ КАПСЛОК БЕ !!!! ЗАМАЛКО ДА МЕ ЗАБЛУДИШ ЧЕ НЕ СИ ПЕДАЛЧЕ ГЪРБАВО.
catfightStrain написа:ГЪРБАВО ГЪРБАВО МА КАТО ТЕ ИЗСЕЦАМ ВЕДНЪЖ НАЗАДЕ И ВЕДНЪЖ НАПРЕДЕ ШЕ ТИ РАЗВЪРТЯ СОПОЛИТЕDJ Cat написа:МОРИДИНЕ МА МНОГО СИ СТРАШЕН С ТОЯ КАПСЛОК БЕ !!!! ЗАМАЛКО ДА МЕ ЗАБЛУДИШ ЧЕ НЕ СИ ПЕДАЛЧЕ ГЪРБАВО.
СИ ИЗСЕКНЕШ ЦИФЪКА БЕ АЛО
МА ТАКА, ЧЕ ШЕ СЕ ЗАВЪРТИ И ШЕ ТИ СЕ ЛЕПНЕ НА ЧЕЛОТО
РАЗБРА ЛИ МЕ
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Strain написа:ГЪРБАВО ГЪРБАВО МА КАТО ТЕ ИЗСЕЦАМ ВЕДНЪЖ НАЗАДЕ И ВЕДНЪЖ НАПРЕДЕ ШЕ ТИ РАЗВЪРТЯ СОПОЛИТЕDJ Cat написа:МОРИДИНЕ МА МНОГО СИ СТРАШЕН С ТОЯ КАПСЛОК БЕ !!!! ЗАМАЛКО ДА МЕ ЗАБЛУДИШ ЧЕ НЕ СИ ПЕДАЛЧЕ ГЪРБАВО.
СИ ИЗСЕКНЕШ ЦИФЪКА БЕ АЛО
МА ТАКА, ЧЕ ШЕ СЕ ЗАВЪРТИ И ШЕ ТИ СЕ ЛЕПНЕ НА ЧЕЛОТО
РАЗБРА ЛИ МЕ
Fact. Утре ще ходиш ли на протеста бе?Strain написа: ще се окажат прави - не заслужаваш май съвсем никакво внимание, а?