Защо ли не се съмнявах, че пак ще се изсереш след мое мнение. Като малките деца си, харесаш си някой и започваш да се закачаш с него при всяка възможност. За съжаление не споделям хомосексуалните ти наклонности.covid2012 написа:Ако имаш проблем с либертариенските виждания на майстера, любезно ще те посъветвам да потърсиш грешката у себе си, драги!
Сега ме извини докато си инжектирам двойна доза от готиния наркотик канабис! работното време във фабриката за консерви приключи! Време е за купон!
Колко често у седмицата употребявате алкохол
-
- Обратна връзка:
Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол
Защо обиждаш на педал, нали нямаше нищо против? Чак и за правата им щеше да се бориш. Май не съм аз обърканият, ми се чини.Der Meister написа:Защо ли не се съмнявах, че пак ще се изсереш след мое мнение. Като малките деца си, харесаш си някой и започваш да се закачаш с него при всяка възможност. За съжаление не споделям хомосексуалните ти наклонности.covid2012 написа:Ако имаш проблем с либертариенските виждания на майстера, любезно ще те посъветвам да потърсиш грешката у себе си, драги!
Сега ме извини докато си инжектирам двойна доза от готиния наркотик канабис! работното време във фабриката за консерви приключи! Време е за купон!
-
- Обратна връзка:
Къде съм те обидил на педал? Това, че не споделям ориентацията ти, не значи, че не бих се борил за правата ти 

ти какво каза баце
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ма хич не му е лесно на завалийката напоследък. И сега ще последва:Der Meister написа:Това, че споделям ориентацията ти
Der Meister написа:Реално, казваш нещо, после твърдиш, че нищо не си казал.

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
- Обратна връзка:
Една думичка изпуснах и дебилите се хващат за това, защото няма какво друго да кажат. Лапате ли си патките?
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Бе прелиствам си аз Форумво, и се чудя кво става и накрая като се зачетох разбрах
@Майстер, ебават те защото се изразяваш като 18-годишен гащник от Борисовата, който ей сега е завършил гимназия със среден успех 3.78. Верно си много кринджващ.

@Майстер, ебават те защото се изразяваш като 18-годишен гащник от Борисовата, който ей сега е завършил гимназия със среден успех 3.78. Верно си много кринджващ.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
- Обратна връзка:
Аха, значи първо съм бил чичо, после 18 годишен гащник. Айде разберете се най-накрая какъв съм. Единственото, което казах, че при марихуаната няма свръх доза (факт) и че и след 30 продължавам да се забавлявам и да пия алкохол когато съм на парти/купон. Ако за теб това е "гащник" , аз те съжалявам и бих те нарекъл "чичо".
Der maister of c r i n g e
-
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
О не ето го Омегата.Omega-x написа:Бе прелиствам си аз Форумво, и се чудя кво става и накрая като се зачетох разбрах![]()
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
- Цар
- Обратна връзка:
Asriel написа:О не ето го Омегата.Omega-x написа:Бе прелиствам си аз Форумво, и се чудя кво става и накрая като се зачетох разбрах![]()

Ето го пък тоя
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Вече не пия като едно време. Станах разглезен, wanna-be космополит, та веднъж седмично водя жена ми на bar and dinner, вечеряме нещо по-така и пием коктейли. Иначе като съм на морето цъкам ромчета по цял ден.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
нормален софийски дришльо
Абе тва винаги съм се чудил - не е ли грешно? Не трябва ли да е "bar & diner", предвид, че "diner" е съществително за заведение за хранене (напр. "бистро"), докато "bar & dinner" буквално се превежда като "бар и вечеря". То в случая и в двете има логика, но по-скоро си мисля, че някой в бг е объркал думите, направил си е едно такова заведение с "dinner" вместо "diner" в името и после всички са го последвали.bar and dinner
Това в контекста, че почти всяко едно заведение в сф се води "bar & dinner".
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- shub niggurat
- Обратна връзка:
и всяка бира е наливна щот си я наливам в устата 

джумерки
Спрях цигарите и алкохола преди 4 години и от тогава не съм пипал с изключение на миналата седмица, където пих 2 "нормални" бири колкото да пробвам локалната селекция.
Ако много ми се допие бира - пия безалкохолна Clausthaler, много е добра, има я в Billa, препоръчвам.
За цигарите няма да се впускам в обяснения, там е ясно. Махмурлук даже не си спомням какво беше ама честно да кажа, не искам и да си спомням. Евентуално бих се напил до края на годината ако има някакъв готин повод (като например жената да вземе българска виза) ама за момента не ми е фокус. Наркотици никога не са ме интересували.
Порока в момента ми е обикновено храната, че default състоянието при мен е intermittent fasting + reducing carbs where possible + avoiding sugar like the plague. Единствено намалям режима като излезна отпуска и имам някое пътуване / почивка. Наскоро ходих да си видя приятелката, та това да закусвам сутрин и да ям палачинки с нутела ми се стори цяло премеждие и Нарния.
Ако много ми се допие бира - пия безалкохолна Clausthaler, много е добра, има я в Billa, препоръчвам.
За цигарите няма да се впускам в обяснения, там е ясно. Махмурлук даже не си спомням какво беше ама честно да кажа, не искам и да си спомням. Евентуално бих се напил до края на годината ако има някакъв готин повод (като например жената да вземе българска виза) ама за момента не ми е фокус. Наркотици никога не са ме интересували.
Порока в момента ми е обикновено храната, че default състоянието при мен е intermittent fasting + reducing carbs where possible + avoiding sugar like the plague. Единствено намалям режима като излезна отпуска и имам някое пътуване / почивка. Наскоро ходих да си видя приятелката, та това да закусвам сутрин и да ям палачинки с нутела ми се стори цяло премеждие и Нарния.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Пия бира и розе през пролет/лято, зимата - червено вино, няколко пъти в седмицата.
Не помня кога за последно съм се напивал стабилно, може би от май месец миналата година.
На дискотека не съм ходил от февруари 2020, малко ми липсват понякога, но сега като е лято компенсирам със заведения на открито тип rooftop баровете.
Не помня кога за последно съм се напивал стабилно, може би от май месец миналата година.
На дискотека не съм ходил от февруари 2020, малко ми липсват понякога, но сега като е лято компенсирам със заведения на открито тип rooftop баровете.
тежки нокаути
- Krasen
Пия коняче от лятната резиденция на парламента - Евксиноград.
10 годишен го водят, не е зле.
"At the end of your road mine begins."
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Цена?Krasen написа:Пия коняче от лятната резиденция на парламента - Евксиноград.
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
- Krasen
Оказа се че имало и 20 годишенkrriiissss написа:Цена?Krasen написа:Пия коняче от лятната резиденция на парламента - Евксиноград.

Може него да тествам следващия път.
https://bgwineshop.com/index.php?route= ... rer_id=205
Няма наличност обаче, дори като ходих на място в резиденцията където имат магазин беше изчерпан, имаше само вино.
"At the end of your road mine begins."