Rage
-
- Обратна връзка:
Re: Rage
pri otvarqne na igrata mi izliza rage console sus slednata greshka:
wglCreateContextAttribsARB Failed.
nqkoi moje li da mi kaje kade e problema?izvinqvam se se za latinicata , pisha ot gsm.po-kusno shte go redaktiram.
wglCreateContextAttribsARB Failed.
nqkoi moje li da mi kaje kade e problema?izvinqvam se se za latinicata , pisha ot gsm.po-kusno shte go redaktiram.
OpenGL Issues: The Game Crashes to the console with this errors: GL_ARB_draw_elements_base_vertex not available or wglCreateContextAttribsARB failed or "Couldn't get glConfig Strings" <- Missing Files or GFX card not compatible? - List of compatible card: http://feedback.wildfiregames.com/re...ts_base_vertex this issue seems to be common with laptops and mobile video GFX processors meaning the game may not run on a mobile GFX chip(Laptops) Requires new drivers for mobile chips and possibly a Game Patch to fix this issue.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
- Обратна връзка:
Вчера, тъй като бях болен и нямаше какво друго да правя, инсталнах играта и играх почти цял ден, та да си кажа мнението и аз за играта. Като геймплей е невероятна. Як екшън, много оръжия с различни режими на стрелба, превозни средства, ъпгрейди на оръжията и бъгитата, направо супер много ме зарибява, едвам успявам да спра да играя
За съжаление сюжета е слаб и атмосферата също - изобщо не могат да се мерят с Fallout
Но все пак геймплея е най-важен де, така че това не е чак такъв проблем. Графиката не ме интересува много много, но все пак мисля, че е доста добра, дори ненадупена на максимум. Единствено се подразних, че като се въртя рязко, текстурите се размазват и трябва да минат няколко секунди, за да се детайлизират ама това сигурно си е мой проблем, тъй като компа ми не е кой знае какво. Общо взето това ми е мнението за играта.
П.П. - Абе само мен ли ме дразнят игри, в които главния герой не говори? Много малоумно ми се вижда, все едно главния герой е ням или някакъв олигофрен. То не беше GTA 3, не бяха Crysis и Metro 2033, сега и Rage. Баси тъпата тенденция

П.П. - Абе само мен ли ме дразнят игри, в които главния герой не говори? Много малоумно ми се вижда, все едно главния герой е ням или някакъв олигофрен. То не беше GTA 3, не бяха Crysis и Metro 2033, сега и Rage. Баси тъпата тенденция

-
В Crysis Номад говори бе, в Half-Life Гордън мълчи като пукъл.
За мен най-яките герои са тези дето са без история и не говорят.
-
И аз ги харесвам повече мълчаливи.
И без история е важно да са, щото ако са с история стават дразнещи. Когато са без може да си се вживяваш повече.
-
- Обратна връзка:
Serious Sam написа:В Crysis Номад говори бе, в Half-Life Гордън мълчи като пукъл.
имах предвид 2-ката

- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
То на Гордън не му трябва да говори. Достатъчно куул си е 

жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
Да бе куул. Некв зубар с цайси. Стига глупости това е най нелепия екшън герои. Точно за това предпочитам герои без история. Просто ми е тъпо да играя с некв зубар в 3д шутер.
-
iddqd написа:Да бе куул. Некв зубар с цайси. Стига глупости това е най нелепия екшън герои. Точно за това предпочитам герои без история. Просто ми е тъпо да играя с некв зубар в 3д шутер.
Няма смисъл да потвърждаваш че си тъп, просто кажи че играта не ти харесва.
Зубар или не си е една от най-добрите игри, а Гордън е един от най-емблематичните персонажи за последните 2 десетилетия.
Е това, че не съм зубар не значи, че съм тъп. Просто са го направили смотан зубар с очила за да могат да препознаят себе си повечето цайсове дето играят на комп и така да се изкефят на играта. Ама е мн тъпо да си екшън герои с цайси понеже всеки значе, че човек с очила не се удря по лицето, и просто не става за екшън герои тоя.
Да бе, много емблематичен тоя Гордън няма що. Най-badass героя от много време насам е Adam Jensen.
-
Мен най-ме кефи Daniel Garner
-
- Обратна връзка:
Serious Sam написа:Мен най-ме кефи Daniel Garner
+1

Иначе на Халф-Лайф никога не съм бил фен и не съм ги играл обаче Гордън наистина ми изглежда мега смешен и грозен и някакси не мога да го възприема на сериозно. Може би ако ги изиграя игрите ще си променя мнението, но се съмнявам.

Пред Адам Дженсън, тея дето ми ги приказвате са като кукли от представлението за деца в кукления театър.
Бегаи го тоя педал дето си топи пурата в уискито и после си я ръга в гъза. Такива стилни секси мъже с шлифери може да се харесат само на педераси дето копнеят за анален секс.
Преди да споменеш че е секси, не бях го забелязал. Радвам се че намираш мъжете за привлекателни и си ги представяш с пура в гъза. Хора всякакви. Все трябва да има някой като теб да разпределя персонажите по сексапил и красота. С тея твойте приятелки дето си ги постнал, често ли обсъждате нечий бицепс или стегнатото му дупе.
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Още яки екшън герои, които не са за подценяване:
- Ридик
- Айзък Кларк
- Капитан Прайс
Направете специална тема за пичовете, които изброяваме!
П.П.: Правя я. Това се прави в неделя
- Ридик
- Айзък Кларк
- Капитан Прайс
Направете специална тема за пичовете, които изброяваме!
П.П.: Правя я. Това се прави в неделя