Абитуриентчетата
Re: Абитуриентчетата
соц атмосферата предразполага към ебане.
- deomaniak755
- В момента играе: parata
Стига филми с тия балове! Конформизмът действа мощно, така че няма измъкване. А пък да се барнеш с костюмче не е лошо в крайна сметка.
"Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving." Einstein
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Бала ми навремето беше супер шибан.
Мразя ги.
Ще ги намразите и вие.
Мразя ги.
Ще ги намразите и вие.
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Да ви еба и баловете, и чалгата, и наркотиците. Тъпа селяндурщина и позьорщина.
vanmx написа:Да ви еба и баловете, и чалгата, и наркотиците. Тъпа селяндурщина и позьорщина.
mai baq sa te bili v daskalo?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
И дори да ме бяха били в училище, това нямаше да промени фактите, че тези абитуриентски балове и всичко свързано с тях са шит. Никой не съм виждал да се кефи искрено на тия балове - нито завършващите училище, нито техните родители. Всички тия усмивки, закачки и другите разни превземки за демонстрация на ултра добро настроение са в резултат от лицемерие и конформизъм. Да покажем колко сме модерни, социални и т.н глупости. Същото важи и за приказките за "сплотения" клас, привързаността към училище и тъгата, че никога вече няма да бъдем пак ученици, били минали 4-те на хубави години от живота, започва тежкия живот в суровата действителност и бла, бла,бла.... все тъпотии. Все думи на някакви роботи, претендиращи, че са хора.
След цялата тази работа единственото истинско нещо беше напиването на морето. Ама аз това можех да го направя по всяко време без тази позьорщина и без пръскането на толкова пари на вятъра.
След цялата тази работа единственото истинско нещо беше напиването на морето. Ама аз това можех да го направя по всяко време без тази позьорщина и без пръскането на толкова пари на вятъра.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
садвам просто като гледам същите и същите коментари и постове от подрастващите ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Кръговратът на живота.The Chameleon написа:садвам просто като гледам същите и същите коментари и постове от подрастващите
LA COKA
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
епа да
всичко се повтаря през годините 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ей, ЕДИН ПЪТ не ми е залипсвало тва училище, да го еба. Ако не броим когато ходехме в Матрицата зад даскало или имахме свободни/направо бягахме и се напивахме с бира на беседките до Филиала. Е тва е. Всичко друго са само лайна.
Колкото и да ми е тегаво студенствуването на моменти (ма тия моменти са концентрирани само в периода на сесиите), не го заменям за нищо, да еба![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Колкото и да ми е тегаво студенствуването на моменти (ма тия моменти са концентрирани само в периода на сесиите), не го заменям за нищо, да еба
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
пффффффффффффффф
както се вика
ИМА ХОРА И ХОРА
както се вика
ИМА ХОРА И ХОРА
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
дидо, не всички са късметлии като теб 
天皇陛下万歳。。!
когато волтижа се съгласи или потвърди нещо което съм написал, се чувствам като супер смотаняк. 
- thewhitestig
Ше му еба майката. Мързи ме на копеле. Нит ми се работи, нит ми се учи. Накрая май ще се стигне до там, че ще правя и двете.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
поне до работа ше се стигне, кво си мислиш, че вашите ше те гледат като писано яйце ли
天皇陛下万歳。。!
abe ne buchete be, utaiki asocialni
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- thewhitestig
Прав си, няма накъде да бягам. Е най-вероятно и ще се учи ако ме приемат където съм си набелязал. Ще видим, времето ще покаже.The Chameleon написа:поне до работа ше се стигне, кво си мислиш, че вашите ше те гледат като писано яйце ли