АК-47 vs. M-16
Re: АК-47 vs. M-16
Може не съм сигурен за датата. Помня, че цевта е правена на 2 части а не е изрязвана и това позволява да правят големи количества.
-
freeman8692
Re: АК-47 vs. M-16
Jonathan написа:М16 от Времето на Виетнам , и сега нали се сещаш .че разликата е да си ебе. Или да го сравнявме със Калашник произведен буквално 47-ма година? Стига с тея Руски тъпотии и комплекси. Нищо Руско няма хубаво, аз на хора които една кола не могат да направят както трябва не бих си поверил живота с тяхно оръжие. А и Калашника е направен за хора водещи война на фронт. Демек - Много хора вървят напред и стрелят все някой ще улучи с него. Когато този който го носи умре и падне с оръжието то трябва след това да може да се ползва от следващият който го дигне от калта.
Богатите Държави правят високотехнологични прецизни оръжия които имат нужда от подръжка , и разбира се нямат проблем с това. Руснаците ще продължават да си правят ръбатите железа докато другите държави а най-вече фирмите разработчици ще дърпат технологично колкото си искат. Не случайно правят корпуси от фибростъкло и т.н за да е леко колкото е възможно повече и т.н.
За мен оръжието което ползват SOCOM е доста добро и бих заложил на него.
ЕЙ ДЕБИЛ ТИ МАЙ НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ПЕДЕРАС СМОТАН ВСЕОБЩА ИСТИНА Е,ЧЕ РУСКОТО
Е НАЙ-ДОБРО ОСОБЕНО,КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ОРЪЖИЕ!!!!!!!!!!!! ЗАПАДА МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕ ЗА РУСКИТЕ ОРЪЖИЯ!!!!!!!!!!!!!! ЗАПАДА ЩОТО Е МНОГО НАПРЕД ЗАТОВА НАВСЯКЪДЕ СЕ ПРОВАЛЯ ПОЗОРНО!!!!!!!!!!!!! АМЕРИКА Е ДЪРЖАВА ПЪЛНА С ДЕБИЛИ И ОТ АРМИЯТА ИМ НЕ СТАВА НИЩО,ЗАЩОТО ВОЙНИЦИТЕ ИМ СА НЕКАДЪРНИ И ИМАТ СУПЕР СМОТАНИ ОРЪЖИЯ КОИТО ПОСТОЯННО ЗАСИЧАТ ОСОБЕНО В ЕКСТРЕМНИ УСЛОВИЯ !!!!!!!!!!!!! ИНФОРМИРАЙ СЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!