ХАХАХАХАХАХАХА... Аууу, страшни сте, ш'ме убиете... Ето заради теми като тази си заслужава човек да влиза тук отвреме на време...
Хамелеона го подкрепям за алкохола: наистина човек е много по-откровен като е пиян/напушен...
Злия Гений ми прилича на някакво гейче долно... Дано умре...
И аз не мога да ви разбера къде толкова ви пречат картинки с нарязани неща... Това е рийл лайф... + че е по-добре да гледаме такива неща в нета, а не да решим да проверим "какво аджеба има зад циците на майка ми, че са толкова меки?" със секирата примерно
А Хитрушата ме разби... Тая глиста (или там червей, не помна кво й беше аватарчето) супер много ме израдва как го раздава като възпитателка в началното училище (не че не сме оуигофуени тука, или поне се правим, специално аз), все едно наистина може да налее ум в празните тикви... Ама тя си каза че е космата... Сигурно затова не я чукат (или само й къртят зъбите, щото е вероятно да няма брада, или тя поне лесно се маха) и е толкова недоволна... Бас ловя че си се задоволява с аватарчето си в самотните нощи...
Ей, замалко да забравя и другият долен гей - Тил-чето... Много си отворен, ама ми приличаш на смесица от "вагина сплескана" (от ебане - като курвичка) и "анал разтворен" (като на педалче в затвора)... Сигурно и баща ти е такъв... Те затова и сте лежали заедно в затвора - убили сте майка ти, защото не ви е пускала...
П.С. Ноември ставам на 20
П.П.С. Скоро (преди края на тази седмица) заминавам за УСА и ще се върна чак за нова година...
П.П.П.С. Не съм виновен за глупостите които изръсих в тоя пост... Дойде ми вдъхновение и реших да го излея в най-чист и нецензуриран вид... Не целя да обидя никого, защото така си говорим и в моя кръг от приятели - псуваме се долно като каруцари, но не влагаме кофти емоции в думите...