Ебати грозната игра
Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]
- Букмейкара
Просто казвам какво остава до края.Какво ми се ежиш все едно съм ти изял закуската?®SnOoPy™ написа:Защо все викаш 4 мача на СНУУПИ? Да не би те да ме търсат?Я виж няколко мнения назад... ей сега пак ще им пиша и на 3та. Тоя Явор ли е къв е от класа на Крис,дори не ми е писал!Букмейкара написа:2 група - 3мача на Снупи
3 група - 4 мача
4 група - 4 мача на Феликс и 2 мача на Гонзо отделни
Хубаво е да се активизирате и още тази вечер да приключите.Трой Левскаря за полувин ден изигра 4 мача ,което е показателно ,че може да се случи.
Едит
1 и 3 група са решени ,но е препорачително да се изиграят останалите мачове.
2 група - 2 мача на Снупи
4 група - 4 мача на Феликс (днеска бил на работа ,а утре почива доколкото разбрах и ще играе ,ако не служебни)
Тъй като гледам ще чакате до утре за нови групи заради Феликс .

-
crazysasho
- Букмейкара
Приятелско предложение: Спрете с автоматичното записване на играчи. Не че имам нещо против, естествено че е по добре най-добрите да играят и да има интрига, но някой път просто някои играчи може да нямат време за турнира или поради каквато и да е причина да не могат да играят точно тази седмица.
Само предложение не се засягайте от това...
едит: не говоря за феликс или който и да е все пак организаторите трябва да са вътре
Само предложение не се засягайте от това...
едит: не говоря за феликс или който и да е все пак организаторите трябва да са вътре
- Букмейкара
алеле, 10 съобщения поне прочетох се феликс пише
малиии, тука всички ме търсят бе деба, аз от престъпния свят съм навярно...
може да не си играя мачовете, но едно днес разбрах-фифа ще има в понеделника... за 3 дена-80 кинта, малиии, да не разправям какво ми беше по едно време, па изпотроших сичко, абе мани убавото е че мина!!!
търсете мееее, търсете меее, сега ще играя с Сашо
може да не си играя мачовете, но едно днес разбрах-фифа ще има в понеделника... за 3 дена-80 кинта, малиии, да не разправям какво ми беше по едно време, па изпотроших сичко, абе мани убавото е че мина!!!
търсете мееее, търсете меее, сега ще играя с Сашо
tanasi написа:![]()
Ебати грозната игра
Snoopy спокойно бе бате мн си нервен ... ако не се появи някой или не си изиграете мачовете ти се пишат на тебе победи така че споко , никой не те юрка или нещо такова има си срок ако не с епояви някой от тия с които имаш мач ти се пише служебна
- Букмейкара
Принципно не се знае за служебните понеже всички останали са си изиграли мачовете по между си и едва ли само в тях е(бил) проблема.Kriss написа:tanasi написа:![]()
Ебати грозната игра![]()
Meне ми е съвсем различна графиката смисъл хубава е ..
Snoopy спокойно бе бате мн си нервен ... ако не се появи някой или не си изиграете мачовете ти се пишат на тебе победи така че споко , никой не те юрка или нещо такова има си срок ако не с епояви някой от тия с които имаш мач ти се пише служебна