FORUM:The video game (Character Screenshots)
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ето ги:
Кире Гръчата. Добро съчетание между зеленото на униформата и кожата, с българския флаг на едното рамо:
Хамелеона. На този модел ще му се слага суичър или нещо с качулка:
Ориндж Лейбъл. Избери си някой вариант или ми дай идея:
Pennywise. Имам още малко работа по модела:
Дист. Мисля това да е той, но ако има някаква друга идея да свирка:
Варгготх. Дюд аватара ти е череп и за тва... Ако искаш ми дай друга идея
:
Ледник. Модела още не е готов. Оказа се доста трудно да докарам фейса на Хаус, но ето го по телевизията
:
Jazz Jack. Един постер:
Това трябва да говори нещо на Вермик:
Скрийн на едно от последните нива. Знам, че е объркващ:
Остават ми следните модели: Коза, Заек (мамка му ако някой може да ми направи един нискополигонен заек...), Ледник, Рийдонли (надвесен над една книга
). В този епизод няма да участват всички, но в следващия ще има още хора. Остава ми да озвуча на ново някой диалози, защото някой хора...хммм няма как да участват.
Кире Гръчата. Добро съчетание между зеленото на униформата и кожата, с българския флаг на едното рамо:

Хамелеона. На този модел ще му се слага суичър или нещо с качулка:

Ориндж Лейбъл. Избери си някой вариант или ми дай идея:

Pennywise. Имам още малко работа по модела:

Дист. Мисля това да е той, но ако има някаква друга идея да свирка:

Варгготх. Дюд аватара ти е череп и за тва... Ако искаш ми дай друга идея

Ледник. Модела още не е готов. Оказа се доста трудно да докарам фейса на Хаус, но ето го по телевизията

Jazz Jack. Един постер:

Това трябва да говори нещо на Вермик:

Скрийн на едно от последните нива. Знам, че е объркващ:

Остават ми следните модели: Коза, Заек (мамка му ако някой може да ми направи един нискополигонен заек...), Ледник, Рийдонли (надвесен над една книга

-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
- В момента играе: Игрътъ
Leach написа: Рийдонли (надвесен над една книга).

Модела на Кире мачка гроздето. Супер автентичен е. Перфектна работа, друго не знам по какъв начин да ти кажа :]
Readonly написа:Leach написа: Рийдонли (надвесен над една книга).
Щоо? Искаш да ме докараш като възрожденски труженик ли? Не давам! Измисли нещо друго, като преди това, моля те, изгледай Бягство от L.A. :]
Това ми хрумна от "Самочет", но може да си холограма, която не може да бъде убита (естествено -.-). Ти в действителност ще се криеш в някой килер и от растояние ще се ебаваш с играещия

-
- В момента играе: Игрътъ
Няма как да ти дам добра идея тъй като не познавам историята на играта :/ Ама ако измислиш начин играчът да срещне мене и Кире в някое от нивата и да се съюзи с нас, а после нещо да ме убие [при което да звукне "Наа, вашта мама!"] - ама само наужким и впоследствие аз да се завърна жив в ключов момент, ще бъде най-култово за мен :] Това за холограмата също е жестоко хрумване.
Относно скина, направо ме прави като Снейк или докарай нещо със сходна визия.. други претенции нямам.
В замяна ще се опитам да допринеса и аз с нещо за играта.
Относно скина, направо ме прави като Снейк или докарай нещо със сходна визия.. други претенции нямам.
В замяна ще се опитам да допринеса и аз с нещо за играта.
Кирилица написа:10x Leach Ама май забрави още някой- ДЕНИК
Но както каза не можеш да сложиш всички форумци в един епизод.
Което значи че ще трябва да чакаме още за да видим great battle: Актив VS. Деник
За съжаление няма...хммм начин (не мога да намеря по-добра дума) да включа Деник в играта изобщо, макар че бях планирал да участва. Явно има нещо против човека:/ Tака че няма да станем свидетели и на този мултиплеър режим.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Създай NPC - доктор в бяла престилка и скалпел в ръка. Надпис creator cuts flesh for free. Ако има желание, ще озвуча персонажа с реплики от рода на "Пласирам морфин" и "Кръвта е във фризера".
P.S. Добри идеи има почти всеки, но ако реализираш тази, ще станеш голям!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
трябва задължително да озвучаваш!
аххх, жуули мама му стаара.. ако ще се мре, нека двамата да жуулиимее!

аххх, жуули мама му стаара.. ако ще се мре, нека двамата да жуулиимее!

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
creator написа:Създай NPC - доктор в бяла престилка и скалпел в ръка. Надпис creator cuts flesh for free. Ако има желание, ще озвуча персонажа с реплики от рода на "Пласирам морфин" и "Кръвта е във фризера".
Доктора е на линия. От теб се искат реплики, ако можеш озвучи и ми прати линк.
Pennуwise написа:Задълбително да включиш creator...т'ва ще е teh KVLT!!!!
P.S.Искам да съм замесен в афера с вафли...Или да се бия с...ВАФЛИ!!!
P.S.2.И да имам МУСАКА!!
На тебе ще ти посветя цял епизод бе! Ще има измъкване от затвора, кражба на вафли и т.н. Даже и в този заради теб ще се размажа от четвъртия етаж :П
AcTivE написа:аз бих се задоволил с това Кире Гръчата да носи маратонки на мое име
Кирето е с кубинки. Ти ще трябва да се примириш с голямата баталия межди теб и Деник.

П.П. Варгготх, Ориндж, Дист и Кирето да си изкажат мнението и предложенията си за своите модели.
П.П.2 Дали ПЦМ тийм ще се навият да я сложат на някой диск? Всъщност някой, който не влиза в тоя форум няма да я разбере.