Межди другото съм чувал да такива сайтове турски напраени за гавра с българите ... е не сам виждал защото оня дето го е напраил го збараха някакви пичове много бързо ПС: е сега ще направя още едно бройче но май идеята със сайта наистина не е много добра защотото могат да станат проблеми, аз викам да стаа майтап само в тая тема и да не праиме други неща?
В нашия случай е манг-турк клан и не виждам какво лошо може да стане от сайта най много на грамотен някой турски мангал да му бие два шамара за здраве и това.А нали после Грамотен като викне гангстерите и ще го наденат на турчина четвъртит с контра гайка от засилка тей че ко ви бърка сайта
Не че искам да говоря от чуждо име, но дали на Грамотния му стиска да отнесе един здрав бой за каузата? Май него трябва да питаш. Пък и всеки майтап има граници, ако си очаквал да правиме коалиция с Атака и после преврат... еми сбъркал си значи
Не казах здрав бой а само два шамара има разлика и дали му стиска отговора е ясен За политика няма смисъл да се правят работи а да се прави нещо като Постал само че в комиксов вариант като "лошите" са турчиля и мангаля толкова
Изродско е...все пак на никой не пречи малко дебилен хумор Ама най-изродското нещо е, както някой преди мен каза - физиономията на Турски Бор.Не знам как си я издокарам така, обаче изглежда...яко.Някак си злобна, и готина.А и имаш добри рисувателни умения...с каква програма рисуваш, таблет нещо?
Вuddy написа:Изродско е...все пак на никой не пречи малко дебилен хумор Ама най-изродското нещо е, както някой преди мен каза - физиономията на Турски Бор.Не знам как си я издокарам така, обаче изглежда...яко.
Понеже е едър и с темерутска мутра, винаги ми е приличал на Ал Бънди. Някакъв такъв хардкор здравеняк непукист.