Сваляш от тука,настройваш си там ник,ала-бала,после от бутончето долу в дясно цъкаш join network,пишеш C&C3-NOD с парола kane . След това влизаш в играта - multiplayer -> network и чакаш/правиш игра и се почваме
Command&Conquer 3:Tiberium Wars
- NeO_Zealot
- the master
- NeO_Zealot
Multiplayer -> network , не online ! Също така,проверете дали сте с еднаква версия на играта.
Edit: http://www.gamereplays.org/community/in ... forum=1650
- lord of darkness
- NeO_Zealot
- NeO_Zealot
Гледах няколко реп-а и стигам до извода,че Скрин са waaay too gay
Дето се беше изказал един пич :
Аз бих добавил и Yuri,след като видях какво прави mastermind-a ( = Yuri Prime ? Един юнит/сграда по избор
)
Макар,че при цялата им имбавост,все пак клякат под бруталната сила на GDI (това при добър играч де).
mixture of zerg, protoss, independence day and war of worlds... nice
Аз бих добавил и Yuri,след като видях какво прави mastermind-a ( = Yuri Prime ? Един юнит/сграда по избор
Макар,че при цялата им имбавост,все пак клякат под бруталната сила на GDI (това при добър играч де).
- the master
Time's up написа:Multiplayer -> network , не online ! Също така,проверете дали сте с еднаква версия на играта.
С 1.2 сме и двамата и през нетуорк правиме.Може да звучи малко тъпо ,ма май е защото сме в лан ,така беше и с the battle for the midle earth.
Time's up написа:Гледах няколко реп-а и стигам до извода,че Скрин са waaay too gayДето се беше изказал един пич :
mixture of zerg, protoss, independence day and war of worlds... nice
Аз бих добавил и Yuri,след като видях какво прави mastermind-a ( = Yuri Prime ? Един юнит/сграда по избор)
Ееееее! Ама какво сте седнали всички да ми разправяте, че ГДИ ми били прекалено силни? Какво им е силното? Да, играта е доста небалансирана, но в никакъв случай не може да се твърди, че ГДИ са "брутални"... Обяснете ми къде се крие огромната им сила?
Existence написа:Ама адски красивааа игра, нали![]()
Аз имам един въпрос - колко act-а са? 4 ли?
По 5 акта са, освен извънземните. Там има по-малко мисии. Според мен ще е много яко продължението да започне за всяка раса оттам откъдето свърши в първата част, а не да се измисли някаква обща междинна история и всичко да тръгне оттам. Много ще се изкефя примерно да играя с НОД "сред звездите". Само не ми е ясно с ГДИ откъде ще се тръгне - там имаше хепи енд общо взето.
"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
- NeO_Zealot
Романс написа:Как ще върви на 2.8GHz 512ram?
Чакай да си взема боба,да разбера какво ти е видеото
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Абе не се притеснявайте за машината,аз играя на 1,5GHz,256 ram,ati 9200se на най-ниски графични настройки.Единствените място където ми засича е първото филмче (другите са си наред) и при пускане на супероръжията.Има и леко ингейм засичанеот времена време,но едва ли трае и секунда.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Бижутера
- Обратна връзка:
ScooBy написа:Абе не се притеснявайте за машината,аз играя на 1,5GHz,256 ram,ati 9200se на най-ниски графични настройки.Единствените място където ми засича е първото филмче (другите са си наред) и при пускане на супероръжията.Има и леко ингейм засичанеот времена време,но едва ли трае и секунда.
еми моята машина е
Intel Celeron D 2.8 GHz
448 mb ram
ATI radeon 9100 IGP 64 mb
и се чудя има ли смисъл изобщо да я дърпам....
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!