Форумен FIFA турнир XIV [Immortality , Marin !]
- Букмейкара
-
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
http://img182.imageshack.us/my.php?imag ... nalpx7.jpg
iMMortality(Bayern Munchen) |5-1| Alan Smith(Manchester United)
Една машина,един велик отбор.Защитата беше на ниво,както и Кан,а нападателите безупречни.Много съм доволен и от тримата:Подолски,Пизаро и Макаай.Всички положения си вкараха.Найстина доста хубав мач бе това за мен,дори разбрах,че Буйтен е изкарал червен картон,чак след като видях Match Facts
.
iMMortality(Bayern Munchen) |5-1| Alan Smith(Manchester United)
Една машина,един велик отбор.Защитата беше на ниво,както и Кан,а нападателите безупречни.Много съм доволен и от тримата:Подолски,Пизаро и Макаай.Всички положения си вкараха.Найстина доста хубав мач бе това за мен,дори разбрах,че Буйтен е изкарал червен картон,чак след като видях Match Facts

† Harbinger of Death †
-
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
MaRiN_007 написа:Офф, мене ще ме извините ама тая вечер няма да мога утре ще играя
Извинявам се отново.
П.П Мале не дано не издъна нещо че не знам как ще се появавам пред никола направо.... тряяше да играя аз 1ви![]()
E Маро са ако не станете шампиони, значи има мръсни сделки тука

Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
ЕЕ пак аз да пиша
Станахме шампиони с авера моя
alan_smith - marin_007 4:6
Мача беше доста добър след като 1вото полувреме поведох 5:0 допуснах да направи 6:4 след като много се отпуснах в защита , той също заигра доста освобедно в атака , след като започна малко слабо мача , все пак на финала си има напрежение
Все пак ако трябва да анализирам турнира на мене ми беше най-трудно на 4 финалите където просто мачовете бяха инфарктни , тоя тур ми е най-сладко спечеления
Айде след малко ще играя с пилето да видим ще успее ли да ми отмъкне победата или ще завършим без загуба финала

alan_smith - marin_007 4:6
Мача беше доста добър след като 1вото полувреме поведох 5:0 допуснах да направи 6:4 след като много се отпуснах в защита , той също заигра доста освобедно в атака , след като започна малко слабо мача , все пак на финала си има напрежение

Все пак ако трябва да анализирам турнира на мене ми беше най-трудно на 4 финалите където просто мачовете бяха инфарктни , тоя тур ми е най-сладко спечеления

Айде след малко ще играя с пилето да видим ще успее ли да ми отмъкне победата или ще завършим без загуба финала

- † iMMortality †
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка: