EviL написа:Торба Симент ти малко овчарче нямаш правото на глас или поне не и в този му вид който повече подхожда на малко стегнато чалгарче !
Слим много намесихте темата за хип-хопа , рапа и метала . Нека не говорим за деструктивна деиност и за съдържание в текстовете защото си наясно за какво иде реч и при метала и в рапа .
Относно самата тема - мисля че коментарите вече са излишни . Всичко което можеше да се каже се каза от тук нататък ще си чешете пръстенцата докато яростно блъскате клавиатурата за да обясните един на друг едно и също нещо .
П.П. Lacuna Coil - Heaven's A Lie - порадваите и се !
thepainter написа:TopbA`CuMeHT Ti 4ALGAR SKAPAN Q SI SMENI AVATARA VEDNAGA 6TOT TAKA OSKVERNQVA6 DARON (SOLISTA NA SOAD) 6TE E** M****A EI KAK MOJE WE 6E VIKA6 ZA 4ALGATA A 6TE SI SLOJI6 AVATAR NA SOLISTA NA NAI QKATA NEO-METAL GRUPA .
MALEEEEEEEEEEE GOLEM OV4AR AZ KAT VI GOVORQ 4E TEQ NQMAT NIKAF FKUS.......![]()
![]()
`Iron_Maiden` написа:pcm_Wc3Warrior написа:Mi 4esno kazano 4alga za tnacuvane Metal za slushane (linkin park)
Бухахахахха... Линкин Парк - метъл...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
`Iron_Maiden` написа:raZiel{47} написа:Поздрав:Тенекиена Лепабрена-Падналото ангел...
ПС:Превод Iron Maiden-Fallen Angel
Аре да минем без подобни обиди...
raZiel{47} написа:Как обида бе....Първия метъл групи които прослушах бяха Manowar и Iron Maiden...Меидънса ми любимата група....
Въпреки тва малко хумор на никои не е навредил.....
Пак поздрав: Iron Maiden-Run to the Hills.....
Orcus Selestin написа:*Anonymous написа:`MaideN` написа:MРЕТЕ ЧАЛГАРИ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МЕТЪЛ РУЛЗ!!!
Много ясно.Чалга-бати шибаната музика
МЕТЪЛА РУЛИРА!!!!!!!!!!!!
Точно така. Освен, че съм си заклето метълче, не мога да понасям чалга. Просто не намирам смисъл в нея, еднакви тъпи текстове, почти никой авторски. Кавъри на сръбски, гръцки, румънски песни. Кючеци... Нищо оригинално. Пък певиците не знам как да ги изкоментирамВсяко девойче без работа, със що-годе хубава външност и с липса на абсюлютно всякакви певчески и гласови данни, се навива да става певица. Клиповете на песните се превръщат във фотосесия за Плейбой. И лошото е, че вече и малките деца растат с песните на Гергана, Камелия, Ивана, Глория и пр.
Orcus Selestin написа:*Anonymous написа:`MaideN` написа:MРЕТЕ ЧАЛГАРИ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МЕТЪЛ РУЛЗ!!!
Много ясно.Чалга-бати шибаната музика
МЕТЪЛА РУЛИРА!!!!!!!!!!!!
Точно така. Освен, че съм си заклето метълче, не мога да понасям чалга. Просто не намирам смисъл в нея, еднакви тъпи текстове, почти никой авторски. Кавъри на сръбски, гръцки, румънски песни. Кючеци... Нищо оригинално. Пък певиците не знам как да ги изкоментирамВсяко девойче без работа, със що-годе хубава външност и с липса на абсюлютно всякакви певчески и гласови данни, се навива да става певица. Клиповете на песните се превръщат във фотосесия за Плейбой. И лошото е, че вече и малките деца растат с песните на Гергана, Камелия, Ивана, Глория и пр.