2 дни. Само още максимум 2 дни и е готов. Пък и толкова време поддържаме интереса... е, няма да ви разочароваме! (надявам сеHuman_Paun4o написа:PS:Podobre da ne gvorim za igri i za daskalo v taia tema,za da ne zadrustvame s gluposti miastoto opredeleno za novia razkaz(koito ve4e DULGO go 4akme) na Fre6_.feat.Lorda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Denqt na edin teeneijur.
Otidete na http://free.techno-link.com:8080/search/find.php i napi6ete w tursa4kata : nfs hp2 soundtrack
Turste samo MP3!!!Prowerete slednite pesni(probwajte ot klub naj dobre!!!):
- Course of Nature-Wall of Shame
- Pulse Ultra-Build Your Cages
- The Buzzhorn-Ordynary
- Bush-The People that We Love
- Hot Action Cop-Going Down On It
Kazete hareswat li wi.Az po prinzip ne slu6am towa no.....
P.S. Towa e 4ast ot Soundtrack-a na Need for Speed:Hot Pursuit 2
Ako linka ne ba4ka otidete na free.techno-link.com i w tursa4kata napi6ete nfs hp2 soundtrack posle i izberete MP3(naj gore pod poleto sa "search").Natisnete pak "Търси".
Turste samo MP3!!!Prowerete slednite pesni(probwajte ot klub naj dobre!!!):
- Course of Nature-Wall of Shame
- Pulse Ultra-Build Your Cages
- The Buzzhorn-Ordynary
- Bush-The People that We Love
- Hot Action Cop-Going Down On It
Kazete hareswat li wi.Az po prinzip ne slu6am towa no.....
P.S. Towa e 4ast ot Soundtrack-a na Need for Speed:Hot Pursuit 2
Ako linka ne ba4ka otidete na free.techno-link.com i w tursa4kata napi6ete nfs hp2 soundtrack posle i izberete MP3(naj gore pod poleto sa "search").Natisnete pak "Търси".
-
Human_Paun4o
Poi4wa6 da me nerwi6..........Nqma6e kakwo da prawq i drasnah toq post.Human_Paun4o написа:Ne zadrustvai temata s gluposti,na toia sviat ima hiliadi iaki pesni,a v toia forum ima hiliadi temi za iaki pesni...Taka,4e tva ne e stanicata za takuv post!!!!
Kvo stana s novia razkaz za tamago4i...,iskam da kaja za novite geroi!!!????
fresh_ , интересно и аз не съм го "виждал" във форума наскоро.
Би ли погледнала преди6ната страница?Там имах 1-2 поста в които те питах какво имаш предвид.Надявам се да ми отговориш.
P.S.Къде изчезнаха сички?
Най добре ми отговори на пощата(както прецениш).Въпросната поща е mad_cow@abv.bg ;
:)
Би ли погледнала преди6ната страница?Там имах 1-2 поста в които те питах какво имаш предвид.Надявам се да ми отговориш.
P.S.Къде изчезнаха сички?
Най добре ми отговори на пощата(както прецениш).Въпросната поща е mad_cow@abv.bg ;
:)
Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка
).
Още веднъж се извинявам.
Още веднъж се извинявам.
Ок.Надявам се че fresh_ ще почне по-скоро.Lord of Darkness написа:Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка).
Още веднъж се извинявам.
ИхааLord of Darkness написа:Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка).
Още веднъж се извинявам.
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Каква ще е темата на разказа?fresh__ написа:ИхааLord of Darkness написа:Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка).
Още веднъж се извинявам.) чудесно прехвърляне на прожектора отново към мене :Р Ще видим какво ще стане...
Ми може би...екшън, макар че не обичам такива, но пък такова беше предложението на един човек.. или.....незнам нищо още не ми се върти в главата...IHateYou написа:Каква ще е темата на разказа?fresh__ написа:ИхааLord of Darkness написа:Тук съм, хора, спокойно. Всъщност ме натискат да довърша един разказ тук, един в Rivalry, и сега не ми се иска да почвам нов. Ако толкова държите да го видите, упълномощявам Фреш да напише 1-вата част и аз ще се водя по нея (искам да видя какво ще измисли този път нашата писателка).
Още веднъж се извинявам.) чудесно прехвърляне на прожектора отново към мене :Р Ще видим какво ще стане...
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?