кой ги помни тези педали бе, аз помня TT2, EviL, TheGuardian, RIP, Mike, TheRedGuy, MetalGearRex, Corporal_Hicks, fresh, NoName, HUN73R, †Попътъ†, slim_k и т.н.Маце Борко написа:мазда ли е, моторола ли е, кримсън ли е, все така миризливо залепнал за настилката си остава
The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: The Second Tiberiu... PCMania Forum War ? [SB]
-
kingcrimson
-
Der Meister
- Обратна връзка:
яж ми хуя бе педал
ти никога няма да разбереш магията, която беше в този форум
ест че никой нормален човек няма да влиза тук в 2020
в този форум проходих като интернет потребител
тук мина половината ми живот, буквално
запознах се с много хора от тук, преживях смърт на хора от тук, споделял съм съкровени тайни тук
пиян съм
ама утре ще изтрезнея
а ти ще си все тъп
"обикновен тротоарен педерас"
разбираш ли
ти никога няма да разбереш магията, която беше в този форум
ест че никой нормален човек няма да влиза тук в 2020
в този форум проходих като интернет потребител
тук мина половината ми живот, буквално
запознах се с много хора от тук, преживях смърт на хора от тук, споделял съм съкровени тайни тук
пиян съм
ама утре ще изтрезнея
а ти ще си все тъп
"обикновен тротоарен педерас"
разбираш ли
-
kingcrimson
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Е как ше се напиеш на сперма бе, малък перверзен разбойнико, всички те видяхме вече какъв си ненаситен ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
kingcrimson
foroma e abdikiral
Добра тема мочмета 
Кой бе?Der Meister написа:преживях смърт на хора от тук
аре успокойте се малко
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Мършиииииииииииии
Така ли ми се струва или тука се е изпразнило откъм пачи, толко мн олдфагове има?

Така ли ми се струва или тука се е изпразнило откъм пачи, толко мн олдфагове има?
WeAreGettingClose
Не съм го познавал и аз, но RIP.
https://www.youtube.com/watch?v=WrZFB2CcNicKompoth написа:now this is some oldschool shit![]()
![]()
koga BMIC planirat da noviq svetoven red sled kato svetat e ve4e bezpomo6ten ?
RIP na forumeca
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Императора написа:ivanatora!Der Meister написа: кой ги помни тези педали бе, аз помня TT2, EviL, TheGuardian, RIP, Mike, TheRedGuy, MetalGearRex, Corporal_Hicks, fresh, NoName, HUN73R, †Попътъ†, slim_k и т.н.
HUN73R - най-големия свежар от форумните срещи някъде около 2008.
TheGuardian - адашче, което ми направи огромна услуга, която доста повлия на живота ми
fresh - seresh
ivanatora - със сестра му тренирахме карате, спомням си също, че беше планинар и че бях го запалил много по един мод на Half Life: They Hunger.
EviL - хейтът му към нюфагове винаги е бил образец
TheRedGuy - човекът имаше жена и дете още навремето, беше много услужлив пичага
Mike - нямам много спомени за него
TT2 - от враждата на rivalry и vox
И другите, които са сега на по 40+ години си ги спомням само с добро.
P.S. Махнете бана на kiedisagain и paradox
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
_/ЗА ТРИЕНЕ\_AcTivE написа:Императора написа:ivanatora!Der Meister написа: кой ги помни тези педали бе, аз помня TT2, EviL, TheGuardian, RIP, Mike, TheRedGuy, MetalGearRex, Corporal_Hicks, fresh, NoName, HUN73R, †Попътъ†, slim_k и т.н.
HUN73R - най-големия свежар от форумните срещи някъде около 2008.
TheGuardian - адашче, което ми направи огромна услуга, която доста повлия на живота ми
fresh - sereshмного лайна й сипвах на нея на тази противна зубърка
ivanatora - със сестра му тренирахме карате, спомням си също, че беше планинар и че бях го запалил много по един мод на Half Life: They Hunger.
EviL - хейтът му към нюфагове винаги е бил образец
TheRedGuy - човекът имаше жена и дете още навремето, беше много услужлив пичага
Mike - нямам много спомени за него
TT2 - от враждата на rivalry и voxПоддържам още отношения с една от мацките, която списваше във vox
![]()
И другите, които са сега на по 40+ години си ги спомням само с добро.
P.S. Махнете бана на kiedisagain и paradox
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Между другото, свидетел съм на момента, в който идяд за първи път постави запетая
макар, че не бях активен тогава и предимно лърквах 
тежки нокаути
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Изобщо не беше от 2001-2002, много по-късно. Беше от адекватните.Императора написа:Защо това име продължава да не ми говори нищо?AcTivE написа:HUN73R - най-големия свежар от форумните срещи някъде около 2008.
Помня потребител с аватар на снукъриста Paul Hunter, но с име HUN73R - не.
Поне не и от 2004та (когато реално станах активен във форума) натам. Може би е бил някой от набор 2001-2002?
Един от най моите хора от едно време, страшно олдскул.Императора написа:Аз продължавам да не се сещам за кой става въпрос. Да не е един с аватар на Black Dragon от Heroes 3, който дълго време си караше с оригиналния ник от 2001ва и чак в последната си 1-2 години във форума се смени?AcTivE написа:TheGuardian - адашче, което ми направи огромна услуга, която доста повлия на живота ми
Не беше по-дърт от нас, а и не знам дали забелязваш тенденцията, но това кой с кого движеше винаги е било не толкова относно кой на колко е, а по-скоро на какъв акъл е. Та ivanatora - отново от адекватните.Императора написа:ivanatora клонеше към 25-те по времето когато хората тука преобладаващо все още бяха тийнове... сред които и ти.AcTivE написа:ivanatora - със сестра му тренирахме карате, спомням си също, че беше планинар и че бях го запалил много по един мод на Half Life: They Hunger.
Не знам как сте могли да имате изобщо някакъв разговор него, при положение че той "движеше" само с хора като РИП, ТТ2, DoJackal и други които са били г/д негови набори.
Легендарен бастунИмператора написа:EviL беше неграмотен елитар. Правописът му беше на нивото на iddqd (който всъщност впоследствие се поправи !!!), като същевременно си позволяваше да го играе големия шеф на форума, който се имаше за голямата работа по всички въпроси, докато същевременно ние бяхме някакви дечица, които си нямат хал хабер.AcTivE написа:EviL - хейтът му към нюфагове винаги е бил образец
Все още си спомням "епичната" му "часна тема". Добре, може ли да си толкова зле?![]()
Накрая се оказа че EviL всъщност е някакъв пъпчив хърбел на 17-18 години, който работи като чистач в някакво кафе.![]()
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
С черния дракон беше един друг, Станислав, от Русе - казваше се Dark Templar или нещо такова, пак много мой човек. Отделно имаше още един друг доста отявлен отколешен форумец, който дълги години беше с аватар с черен дракон - Duke.
TheGuardian мисля че последно беше с някакъв аватар на вампир от Legacy of Kain или нещо такова, все нещо дарк беше през годините.
TheGuardian мисля че последно беше с някакъв аватар на вампир от Legacy of Kain или нещо такова, все нещо дарк беше през годините.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
MetalGearRexИмператора написа:Сега се сетих... MetalGearRex е човекът, който визирах.Валентин написа:С черния дракон беше един друг, Станислав, от Русе - казваше се Dark Templar
Всъщност и аз точно него визирах като втория човек с аватара на черен дракон, а не Duke, той беше друг
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS