Blizzcon 2019
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Blizzcon 2019 (in 23 days)
Мисля, че в множеството си китайския народ (обикновения) симпатизира на протеста.
Само че тоя дето може да отреже достъпа на близард до китайския пазар не е народа, а е властта. И както каза Сентри - Близ мислят за пазара и финансовата си стабилност напълно логично. Или казано иначе - "Пазарът реши!". 
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Близард най-накрая се изказаха:
https://news.blizzard.com/en-us/blizzar ... tournament
tl;dr крият се зад техните правила и настояват, че решенията, които са взели не са били повлияни от отношенията им с Китай. Всеки имал право на мнение, но няма да позволят турнирите им да бъдат платформа за политически изгледи и щели да накажат всеки, независимо от позицията им.
про плейър-а ще получи наградата си от турнира и бан-ът му е намален до 6 месеца
кастърите също са с намален бан до 6 месеца, но afaik си остават уволнени от работата им
Слабо...
Бтв не съм виждал r/hearthstone да гори толкова брутално и то в продължение на няколко дни
Разни американски сенатори се изказали против Близз и ситуацията вече се покрива от всякакви новинарски емисии/ сайтове
Репутацията на good guy blizzard е мъртва и ще отнеме поне няколко години и доста солидни игри, за да бъде възстановена
https://news.blizzard.com/en-us/blizzar ... tournament
tl;dr крият се зад техните правила и настояват, че решенията, които са взели не са били повлияни от отношенията им с Китай. Всеки имал право на мнение, но няма да позволят турнирите им да бъдат платформа за политически изгледи и щели да накажат всеки, независимо от позицията им.
про плейър-а ще получи наградата си от турнира и бан-ът му е намален до 6 месеца
кастърите също са с намален бан до 6 месеца, но afaik си остават уволнени от работата им
Слабо...
Бтв не съм виждал r/hearthstone да гори толкова брутално и то в продължение на няколко дни
Разни американски сенатори се изказали против Близз и ситуацията вече се покрива от всякакви новинарски емисии/ сайтове
Репутацията на good guy blizzard е мъртва и ще отнеме поне няколко години и доста солидни игри, за да бъде възстановена
TheChosen1 написа:даджайците
Хамериканските медии пак си чешат езиците за глупости. Силата на Blizzard винаги е била игрите и само трябва да изкарат нещо изключително и никой няма и да помни за въпросния "инцидент".
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
nqmate li telefoni

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- the_presator
- Обратна връзка:
Нови лийкс за Diablo 4, Diablo 2 Remastered и Overwatch 2.
Oт https://twitter.com/metro_ow, който миналата година лийкна правилна информация за Overwatch, ще ви спестя линкването на две дузини tweets:
"Big things coming for OW at Blizzcon, it will be much bigger than a hero or a map, it's gonna change everything.
You know what would be funny? If the new OW short that they will show at blizzcon would have mei as one of the main characters and she gets hurt and saved by genji. Oh wait, that will actually happen.
Overwatch 2 will be PvE AND PvP.
The cinematic will feature alot of heroes, main ones being mei, tracer and winston with young genji appearing. Overwatch logo will appear, then the 2 is gonna be added at the very end. Crowd goes wild, Jeff gets on stage. (dont actually know about when Jeff will show up)
Overwatch 2 is gonna have a leveling system that is gonna affect how you can play your hero.
The leveling system is gonna change certain abilities of the heroes in the game. I do not know if this feature is PvE only or also PvP.
For example, there will be an upgrade/change to tracers pulsebomb that makes it so if you stick an opponent, all units close to the target that got stuck will also be stuck with a pulsebomb.
For anyone who cares, diablo 4 and diablo 2 remastered will also be announced.
#BlizzCon2019"
https://www.spieltimes.com/news/diablo- ... ment-leak/
https://twitter.com/OverwatchNaeri/stat ... 5940417536

Edit: Има и слухове, че Diablo Immortal ще бъде пусната в Азия на 25-ти Октомври.
Oт https://twitter.com/metro_ow, който миналата година лийкна правилна информация за Overwatch, ще ви спестя линкването на две дузини tweets:
"Big things coming for OW at Blizzcon, it will be much bigger than a hero or a map, it's gonna change everything.
You know what would be funny? If the new OW short that they will show at blizzcon would have mei as one of the main characters and she gets hurt and saved by genji. Oh wait, that will actually happen.
Overwatch 2 will be PvE AND PvP.
The cinematic will feature alot of heroes, main ones being mei, tracer and winston with young genji appearing. Overwatch logo will appear, then the 2 is gonna be added at the very end. Crowd goes wild, Jeff gets on stage. (dont actually know about when Jeff will show up)
Overwatch 2 is gonna have a leveling system that is gonna affect how you can play your hero.
The leveling system is gonna change certain abilities of the heroes in the game. I do not know if this feature is PvE only or also PvP.
For example, there will be an upgrade/change to tracers pulsebomb that makes it so if you stick an opponent, all units close to the target that got stuck will also be stuck with a pulsebomb.
For anyone who cares, diablo 4 and diablo 2 remastered will also be announced.
https://www.spieltimes.com/news/diablo- ... ment-leak/
https://twitter.com/OverwatchNaeri/stat ... 5940417536

Edit: Има и слухове, че Diablo Immortal ще бъде пусната в Азия на 25-ти Октомври.
- the_presator
- Обратна връзка:
Re: Blizzcon 2019 (in 11 days)
Работата е, че освен рекламата в списанието има и страница в немският амазон. Обикновено такива неща са 100% леджит 
Но сега като я прегледах на самата страница никъде не се споменава Diablo 4... мхмм.
Предполагам там все още крият информацията, а в списанието са се изтървали?
Но сега като я прегледах на самата страница никъде не се споменава Diablo 4... мхмм.
Предполагам там все още крият информацията, а в списанието са се изтървали?
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Благодаря на presator за постовете и изобщо присъствието във форума.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Кой кретен го е писал това? "For enyone who cares"... уааат, OW2 могат да го хвърлят в кофата пред римастър на d2 и потенциално добър д4the_presator написа: For anyone who cares, diablo 4 and diablo 2 remastered will also be announced.#BlizzCon2019"
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
"For anyone who cares" не е използвано с цел омаловажаване на значимостта, превеждаш си го твърде буквално. Използва се, за да се направи вметка в ситуация без контекст (това е туиит от едно изречение) и същевременно с лека ирония - естествено, че everybody cares.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- the_presator
- Обратна връзка:
Прав си. Просто живеем във време, в което Д2 означава дестини 2, а не диабло 2 и... де да знам, за тия хора фортнайт е най-великата игра евър... Реших, че някаква подобна дришня е написал тоя туит.Маце Борко написа:"For anyone who cares" не е използвано с цел омаловажаване на значимостта, превеждаш си го твърде буквално. Използва се, за да се направи вметка в ситуация без контекст (това е туиит от едно изречение) и същевременно с лека ирония - естествено, че everybody cares.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Самия leaker е концентриран върху Overwatch и съответно аудиторията му е overwatch фенове основно и затова едва ли смята, че аудиторията му ще е заинтересована от Diablo leak-ове 
Иначе е нормално в amazon страницата да махнат набързо споменаването на Diablo 4.
Иначе е нормално в amazon страницата да махнат набързо споменаването на Diablo 4.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- the_presator
- Обратна връзка:
Вече не би трябвало да има място за съмнения
Отделно разни икони на D2 и D2: LoD били добавени/ променени в account settings на Blizzard сайта, което все още не гарантира нищо, но ще видим.
Edit: Изглежда тези икони ги е имало от около година, но едва сега промяната се забелязва при повече акаунти.
Отделно разни икони на D2 и D2: LoD били добавени/ променени в account settings на Blizzard сайта, което все още не гарантира нищо, но ще видим.
Edit: Изглежда тези икони ги е имало от около година, но едва сега промяната се забелязва при повече акаунти.
Re: Blizzcon 2019 (in 5 days)
От книгата с art-а.
- the_presator
- Обратна връзка:
Jason Schreier с нова статия включваща ретроспекция на последната година за Blizzard
After A Terrible 2019, Blizzard Is Going All-In At BlizzCon
Q&A сегментите след панелите няма да бъдат отменени! Очаквам велики миймс
Лийкнал е и някакъв арт с Bolvar, който лично на мен по-скоро ми прилича на скрийншот от следващият WoW CGI Cinematic, но може би просто е прекалено добър арт и аз се бъркам
After A Terrible 2019, Blizzard Is Going All-In At BlizzCon
Q&A сегментите след панелите няма да бъдат отменени! Очаквам велики миймс
Лийкнал е и някакъв арт с Bolvar, който лично на мен по-скоро ми прилича на скрийншот от следващият WoW CGI Cinematic, но може би просто е прекалено добър арт и аз се бъркам
Spoiler for :
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Bolvar е новия лич кинг след смъртта на Артас.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qAIrj_Vqdfc[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qAIrj_Vqdfc[/youtube]
¯\_(ツ)_/ ¯
- the_presator
- Обратна връзка:
Гледах, че има още лийкс, но при положение, че вече ни делят по-малко от 24 часа до събитието мисля да не се спойлвам
Иначе някой, ако може да потвърди, че съм много зле с времевите зони: церемонията по откриването започва от 20:00 бг време?![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Иначе някой, ако може да потвърди, че съм много зле с времевите зони: церемонията по откриването започва от 20:00 бг време?
Re: Blizzcon 2019 (IN LESS THAN A DAY!!!)
Да, то като им отидеш на сайта ти го изкарва в твое време всичко.