Сериали 2017
Re: Сериали 2017
Къде изненадващо, къде не, новото отроче на Сет Макфарлейн The Orville се сгромоляса критически, като основните мрънкания са, че не знае какво точно иска да е - Star Trek TNG инспирирано саъфай шоу, добродушна ситком пародия в стил Galaxy Quest или олигофрения тип Фемили Гай. Общо взето след първите три епизода, които бяха дадени за ревюта мненията са крайно негативни и оценките в RT са някъде към 10-на процента, явно публиката ше има тежката дума дали ще го бъде втория сезон или не.
https://www.vox.com/culture/2017/9/8/16 ... w-lol-what
Довечера май дебютира първия епизод по Fox, мисля да му дам шанс, че ми е интересно,
https://www.vox.com/culture/2017/9/8/16 ... w-lol-what
Довечера май дебютира първия епизод по Fox, мисля да му дам шанс, че ми е интересно,
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
За моя огромна изненада сериала ме изненада страхотно. Няма как да си кривя душата, първия епизод беше доста прибързан, разпилян и като цяло странен- странен хибрид между дебилен хумор и класически Star Trek вайбове, но с втория и особено третия нещата се наместиха. Може би основния проблем не е във самия сериал, а във грешно подбрания маркетинг - публиката очаква (съвсем основартелно) олигофрения в стил Фемили Гай, а реално сериала повече бие на нещо като "Пазителите на Галактиката на борда на Ентърпрайз". Има доста интересни като замисъл идеи, които въпреки, че са по-скоро рециклаж на класически Star Trek епизоди от TNG нататъка доставят доста приятно и носталгично ТВ преживяване, а олигофрените на борда на кораба ти влизат доста лесно под кожата. Личи си, че това е проект, в който Сет е вложил наистина много труд и сърце и просто е бил принуден да разреши да бъде рекламиран толкова хабно и тъпо, само и само да бъде заснет целия сезон. Рейтингите на публиката са повече от отлични и се радвам, че сбърках в скептицизма си съм него. Абе като цяло доста приятен, макар и на места изтъркан сериал и не си заслужава критиките.
8/10 си ги заслужава отвсякъде.
8/10 си ги заслужава отвсякъде.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
нелегален

The Orville - просташка пародия на Star Trek (може би и други space opera заглавия) от автора на Family Guy, American Dad и пр. мерзости.за какво говориш
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аз Сет въобще не го харесвам, но започнах да гледам The Orville (подканен от Омегата) и също останах много приятно очарован. Свежо и неангажиращо сериалче, малко с простотата и простотията си идва като guilty pleasure материал, но именно много приятен
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Гледайте Dark много силен...

http://www.imdb.com/title/tt5753856/
С много големи очаквания съм и за Mindhunter... http://www.imdb.com/title/tt5290382/?ref_=fn_al_tt_5
Финчър мисля, че трябва да ви е достатъчно...

http://www.imdb.com/title/tt5753856/
С много големи очаквания съм и за Mindhunter... http://www.imdb.com/title/tt5290382/?ref_=fn_al_tt_5
Финчър мисля, че трябва да ви е достатъчно...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Изгледах няколко епизода на черното влечуго. IQто ми спадна с 50, но пък се посмях стабилно 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
С прискърцване на зъби от криндж изгледах 2-3 епизода на The 100. Не можах да издържа повече. И аз чувам, че от втори сезон е по-добър, но няма абсолютно никакъв шанс да се подложа на това да догледам първи сезон 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
е, все пак това е 80-тарски и 90-тарски английски хуморGipo написа:Изгледах няколко епизода на черното влечуго. IQто ми спадна с 50, но пък се посмях стабилно
нещата са простички и ефективни
важното е, че си се смял - и аз съм се смял доста на него :Д
В момента сме разглезени доста с твърде високопарни и умни комедии, но според мен има чар в неща като влечугото и ало ало например
Вчера изгледах първия епизод на четвъртия сезон на Black Mirror.
Признавам си, не си бях правил труда да го заглеждам тоя сериал, защото ми биеше на някаква фентъзи чекия от името, но явно мнооооого съм се лъгал. Много добра сатирична техно антология ще излезе, а специално този епизод беше доста готина сатира на Стар Трек TOS, примесена с техно-трилър и изненадващо добри ефекти за ТВ продукция. Определено ще си изтегля още някой епизод, защото туй му е готиното на антологиите и не трябва да следиш целия сезон.
Признавам си, не си бях правил труда да го заглеждам тоя сериал, защото ми биеше на някаква фентъзи чекия от името, но явно мнооооого съм се лъгал. Много добра сатирична техно антология ще излезе, а специално този епизод беше доста готина сатира на Стар Трек TOS, примесена с техно-трилър и изненадващо добри ефекти за ТВ продукция. Определено ще си изтегля още някой епизод, защото туй му е готиното на антологиите и не трябва да следиш целия сезон.
И аз наскоро си свалих Black Mirror и ме грабна още с първия епизод.
Много силен сериал!
Шапки с надписи, Инвестиции, метални гардероби, идеи за подарък
Много силен сериал!
Шапки с надписи, Инвестиции, метални гардероби, идеи за подарък
прежалих се с първите епизоди на the 100. След 6 епизод става доста интересно. Изгледах 3 сезон и общо взето става все по-добре. Ще видя 4ти как е, но има добри отзиви
The 100 ме грабна още с първите два сезона,
но нещо в трети нещата започнаха да се размиват.
Но все пак смятам да го догледам въпреки това.
бригада в сащ, топ матрак, травертино мазилка, цветен латекс
но нещо в трети нещата започнаха да се размиват.
Но все пак смятам да го догледам въпреки това.
бригада в сащ, топ матрак, травертино мазилка, цветен латекс
БНТ от днес са възродили Стани Богат с водещ актьора дето играе Джаро в Под Прикритие. Ебати якото
Въпросите са доста леснички за парите, за които дават. Нямам такъв спомен като съм бил малък, щото съм бил илитерат :Д
Ще взема да се запиша май-май :Д
Ще взема да се запиша май-май :Д
Това по книгата на Дан Симънс ли е?
Май ще го погледна и аз.
Тази история е за една от най-големите морски мистерии на 19-ти век.
Май ще го погледна и аз.
Тази история е за една от най-големите морски мистерии на 19-ти век.
нелегален
Изчезват два кораба - HMS Erebus и HMS Terror.
Названието на книгата (и сериала) The Terror идва от това, че действието е на борда на HMS Terror. С развитието на действието обаче става по-многозначително.
Не съм я чел, но предполагам има елементи на unreliable narrator, за да отрази психологическото състояние на отчаяние в условията на глад, студ, изолация, скорбут и отравяне с олово.
https://en.wikipedia.org/wiki/Franklin% ... expeditionТова е по истинска история?
Изчезват два кораба - HMS Erebus и HMS Terror.
Названието на книгата (и сериала) The Terror идва от това, че действието е на борда на HMS Terror. С развитието на действието обаче става по-многозначително.
Не съм я чел, но предполагам има елементи на unreliable narrator, за да отрази психологическото състояние на отчаяние в условията на глад, студ, изолация, скорбут и отравяне с олово.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Книгата е фантастика, вдъхновена от реалната експедиция на двата кораба.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето