Alien: Covenant

Какво да гледаме
Аватар
Agent

Re: Alien: Covenant

Мнение от Agent »

Стига дигахте тая тема, че ми става лошо кат се сетя за тоз филм, wasted-ния potential на franchise-a и че отидох на кино на всичкото отгоре, въпреки че знаех че ще е зле ама не толкова, да сe еба :?

KATO NQMA HUBAV SCI-FI DA EBA MAIKA IM DA EBA SAMO PROSTOTII PRAQT.

Така да го осерат, не не...

Отивам днеска на новия филм на Christopher Nolan поне , хуу че е и N. Blomkamp -

Tрупонерезис ли какъв беше, уж дето е хванал Господ за хуя, форумния clerk --- да идва с кандилото и да мята в таз тема светена вода...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Re: Alien: Covenant

Мнение от the_presator »

Днес най-накрая го гледах, понеже когато го въртяха по кината не ми остана време за него иииии... радвам се, че не дадох пари :D
Ефектите са доста яки (дизайна на кораба и снимачните декори <3), начина по който е заснет също, но всичко останало куца здраво. Е има и доста яки убийства/ gore (backbusters <3), но само това не може да го спаси.
Малко повтарям горните коментари, но тъпотията с учените от Прометей я имаше отново и този път всичко беше умножено по 100. Не разбирам как тези продължават да си завират лицата където им падне без никакви съображения за сигурност. Също така CGI извънземните, колкото и да бяха яки, нямаше никаква тръпка просто.
С изключение на първият инцидент в lander-a/ сцените в коридора/ med bay-a (които бяха адските бтв) филма ми се стори доста скучен.
Ииии филма отново постави повече въпроси, отколкото да разберем нещо смислено за plot-a :lol:
Spoiler for :
Колкото и да ме кефи Дейвид, някак си не мога да го приема, че е успял сам да създаде "перфектният организъм". Доста тъпо беше това.
И другото нещо, което ме издразни много беше в началото, когато слязоха на планетата- на никой не му направи никакво впечатление, че имат възможността да се разхождат по планета подобна на Земята и всички се разкарваха, все едно не е станало нищо.
5/10

Edit:
Spoiler for :
Още нещо, което ме издразни- фейсхъгърите и цялата работа с chestbusters/ full grown xenomorphs се случиха невероятно бързо, което е супер измишльотина и не би трябвало да е възможно......
TheChosen1 написа:даджайците
Публикувай отговор