Носталгично логване
Re: Носталгично логване
абе не е по адрес на Рийда, вие нормални ли сте
100% е било някой трол
100% е било някой трол
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не знам към кого е, но е 10/10 pure win. Изрязано е от всякакъв импотентен обиден баласт и съдържа само наострени като бръснач житейски истини.
Унищожително е по същия начин, по който изглежда калена в битки неорнаментирана и просто изглеждаща сабя, нащърбена от костите на хора, чиито животи е отнела, поставена до парадно гвардейско острие, украсено с кичозни форми и финтифлюшки, което никога не е поело удара на чуждо оръжие.
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Унищожително е по същия начин, по който изглежда калена в битки неорнаментирана и просто изглеждаща сабя, нащърбена от костите на хора, чиито животи е отнела, поставена до парадно гвардейско острие, украсено с кичозни форми и финтифлюшки, което никога не е поело удара на чуждо оръжие.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Тва го бях забравил. Да си затриеш базата данни вече е реално несериозно обаче. Загубихме частица от историята на kleta majka balgariq.Der Meister написа:^Да, около Нова година 2007-ма срещу 2008-ма когато някакви турци (май) бяха хакнали форума, се направи ъпдейт, с който заминаха доста стари теми и броя на постовете намаля, предимно на старите пушки. Аз съм с около 2000 мнения назад, ако не се лъжа след това събитие
Видях, че в следствие на въпросния ми коментар по адрес на не знам си кого, Морко ми е казал, че съм много тъп
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Че сега е много добре форума, вярно че не сме много хора, но стават сравнително качествени дискусии ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
По повод някакъв антифутболен коментар Гипо ми беше казал, че баща ми ме е ебал като малък и затова съм намразил всичко мъжко...
Anyway, кур за футбола.
Anyway, кур за футбола.
¯\_(ツ)_/ ¯
ааахахахахахахахах
е изпросил си си го вероятно или пък както е казал Морко - аз съм тъп 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Или само ако някой наистина много те дразни.нелегален написа:то и сега това го има, но е повече на ташак и само за спорт
От друга страна доста често ми е правило и продължава да ми прави впечатление как някои стари кучета във форума са супер одъртели и некви залинели, изобщо не ви е останал живец.
Впрочем някой може ли накратко да ми резюмира как се стигна до момента, в който целия форум и всичко покрай него е на Serious Sam?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
По същия начин, по който група олигарси получиха червените куфарчета в началото на 90те

тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
top kek е тематаGipo написа:Видях, че в следствие на въпросния ми коментар по адрес на не знам си кого, Морко ми е казал, че съм много тъп.
две години след регистрацията ми това все още съм го възприемал като форум, а не септичната яма, която е
същевременно съм бил твърде тъп и недоебан, за да оценя гения на тия няколко изречения
иначе долу_админа си е точно баце рийд, когото бяха баннали несправедливо и впоследствие си сложи форума на кура
както казахте обаче, най-якото на форума в момента е, че въпреки занижената активност и десетината пишещи потребители, поне никой вече не се опитва да се прави на интересен
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Какъв беше сайта с архива на тия глупости, може да припозная още нещо 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не сте ли съгласни, че хората които напуснаха форума като раце ви Бийд са схлупеняци, посерковци и weak като цяло?
Ако не акаунтите, поне постовете им изтрийте.
Ако не акаунтите, поне постовете им изтрийте.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Мда ве аз не мога да разбера за кво хората спират да пишат тука
готино е за помежду другото и в по-голямата си част така или иначе нямаме много-много време за игри и просто си лафим за нещата от живота и се поохранваме за спорта кво толкова баси
иначе Гипо -> http://dreal.net/wiki/index.php/PC_Mania :Д
готино е за помежду другото и в по-голямата си част така или иначе нямаме много-много време за игри и просто си лафим за нещата от живота и се поохранваме за спорта кво толкова баси
иначе Гипо -> http://dreal.net/wiki/index.php/PC_Mania :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
С риск да прозвучи като пригласяне, изцяло съм съгласен, че като цяло си останахме пичове и готини хора като може би изключим тоя новия с аниме педалщините и си е доста по-добре.
тежки нокаути
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Поста на Гипо беше насочен към Рийда, това го помня много добре без да съм си припомнял темата.
Мерси, Деник
всяка сутрин минавам покрай майка ти. Седи си там и чака клиенти. Тая сутрин реших да спра при нея и да и кажа за теб. Каза ми, че само веднъж е правила грешката да спи със себеподобен (циганин/орк) и от там си произлязъл ти. Стана ми кофти за жената. Дадох и да ми врътне свирка, та довечера като те целуне по устата за лека нощ, ще сподели с теб нещо мое.
Тия двете си ги припознах, колебая се за още едно, ама съм твърде стар, че да се сетя.Аз имам орг с жувотни.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Тоз "новия с аниме педалщините" според мен въобще не е нов.
Може да е някой от олигофрените, които се мъчеха да тролят под новините. Нови хора тук да почнат да пишат е много, много малко вероятно.
Иначе форума си е добре. Най-вече ме кефи в раздел Кино какви дискусии стават.
Помня, че бях написал тема за District 9 в Общия и тогава направиха раздела като преместиха всички по-стари теми там.
Може да е някой от олигофрените, които се мъчеха да тролят под новините. Нови хора тук да почнат да пишат е много, много малко вероятно.
Иначе форума си е добре. Най-вече ме кефи в раздел Кино какви дискусии стават.
Помня, че бях написал тема за District 9 в Общия и тогава направиха раздела като преместиха всички по-стари теми там.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Хванах някакъв сутрешен блок с една стара пушка Undead dude по ON AIR докато закусвам. Точно тогава папах варени яйчица, сирене и риба тон, ама нямах време докрай да се просветя във веганството.
http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/20 ... oto-v-moda
Иначе някои от старите са ми казвали, че четат форума чат-пат и до днес.
Няма да забравя на една форумна среща, била е някъде около 2008г. , където се бяхме събрали около 30 човека на една форумна среща и на НДК. Снимковият материал е безвъзвратно изгубен, но тогава ни плющя такъв тайфун, че обърна масите на половината заведения и наводни подлеза. Това разбира се не попречи на Попа да си дояде култовата лютеничка с праз, а Хънтъра разцепваше с ебавки
http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/20 ... oto-v-moda
Иначе някои от старите са ми казвали, че четат форума чат-пат и до днес.
Няма да забравя на една форумна среща, била е някъде около 2008г. , където се бяхме събрали около 30 човека на една форумна среща и на НДК. Снимковият материал е безвъзвратно изгубен, но тогава ни плющя такъв тайфун, че обърна масите на половината заведения и наводни подлеза. Това разбира се не попречи на Попа да си дояде култовата лютеничка с праз, а Хънтъра разцепваше с ебавки
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!