Омега, ок - може леко да разводнявам от време на време, но това си е до стил, който използвам и в разказите си, за да имат повече страници - търсен ефект, донякъде. Ще гледам да огранича словоблудството тук, но това далеч не е кой знае какъв проблем. Чак да те боли? Ако те боли от моите размишления, едва ли би влизал в този форум въобще, имайки предвид 90% от хората, които пишат тук и нивото им. Аз поне се аргументирам в постовете си, не обяснявам на останалите колко тъпи или малки са били, като други персонажи във форума.
Не съм казал нищо лошо за Сейлър муун, всъщност. Но ако твърдите, че не е ориентирана към невръстната женска аудитория, вече имаме проблем. Няма лошо да има интересни анимационни сериали за различни таргет групи. Това, че на вас ви е допаднало въпросното детско и сте намерили нещо в него, което да ви задържи интереса си е чисто до светоусещането и възгледите ви. На мен лично ми беше безбожно постно и шарено.
Ако ви харесва гея дявол в Реактивните момичета(да, грубият превод е такъв, поне за мен, не виждам нещо лошо или дразнещо, не съм го кръстил аз така в крайна сметка), то по същия критерий би трябвало да харесате латентния хомо бандюга в Пътят на Юпитер - Байрон. Плоски персонажи с неясна мотивация има с тонове. На това се гради седмото изкуство
Кирилице, успокой се. Знаем, че си най-възрастния във форума и можеш да бъдеш баща на всички ни. Мирясай най-накрая

Вече ти се изтърка тази затапка.
Герасиме, благодаря ти, че ми помогна да се сетя за името(помогна не, ами направо ми го каза

)Иначе момичетата са по добри от сериалите, които изброи с изключение на Джони Браво и може би Едовците, които имаха някои страхотни попадения. I Am Weasel, Cow and Chicken са далеч по зле, а къщата на Фостър бързо изгуби инерция и достигна нивото на предните две. Малкото пони въобще няма да го коментираме, никога не ми е харесвало и съм го намирал за прекалено абстрактно детско, вредно за най-малките деца, към които за съжаление е насочено.