Безплатни или престъпно намалени оригинални игри
Re: Безплатни или престъпно намалени оригинални игри
шадоу комплекс е безплатна в ънриал лоунчера
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Минавам само да ви кажа, че Knights of Honor е 2 евро в стеам. За тези, които не знаят, това е най-комерсиално успешната българска игра.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
kamengtaiv
- n00b playa
Абе тази година Humble Bundle пускаха много добри бъндъли, и ето още един невероятен бъндъл (Square Enix 3) . По-добре купете това, отколкото умрелите сделки в Steam = много бедна разпродажба .
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
denik написа:Commandos 1, 2 и 3 за по 80 цента
Serious Sam 2 за 1 долар
Ако на някой му се гледат предложенията на ТБ
https://www.youtube.com/watch?v=fwiDckgAQVk
Накратко - тъй като вече няма flash sales и дневни предложения (заради refund-овете), всички намаления са едни и същи през цялата разпродажба, което прави много по-трудно да намериш най-големите оферти. Долу ще листна някои игри от клипчето, които няма да са с цена повече от 10 евро (щото 20 лв за намален продукт и то баш оригинална игра ми се струва максимума)
Wolfenstein: The New Order - 7.49 euro (85% за GOTY на 2014 година)
AC: Black Flag - 5 евра (от новите АЦ-та тоя си струва само.. щото най-малко прилича на АЦ)
Всичките Биошоци за 9 евро (без длц-тата)
Уичъра 2 Enhanced edition - 3 евро
Dishonored GOTY edition - 3.75 euro
SW: Kotor 1 & 2 - 3 euro each. Имайте предвид че интегрираха в двойката Steam Workshop с много модове (сред които restored content mod), а и самата игра получи голям пач с много промени
Metro Redux BUNDLE - 7.49 (no-brainer)
Serious sam 3 - 3.70 (90% намаление)

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Колеги, ако някой има интерес към новата Rise of the Tomb Raider, мога да предложа много изгодно код за Steam. Аз я превъртях на ХВОХ360 и не ми трябва, но иначе играта е страхотна. Ако някой има интерес, нека пише на ЛС.
Time is inconsistent when you are waiting for the end
NFS: Most Wanted (новия) към момента е напълно безплатен в Ориджин! Вземайте!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Давайте някви оферти за конзоли бе хора, че там замундата не важи а рядко ми се кихат 130 лева за игра.
Ами, доколкото знам, то там на PS4 магазина трябва да гледаш постоянно офертите. Постоянно има разни игрички по 20-30-40 лв. (намалени трикратно).
То там проблема е, че трябва да им кихаш някаква месечна такса обаче...
То там проблема е, че трябва да им кихаш някаква месечна такса обаче...
И аз вече се интересувам от конзоли, че си взех PS4 с Destiny и MKX, a Destiny не ми се занимава с learning curve-a и търся нещо по леко за разцъкване.
тежки нокаути
За конзоли - olx.bg и bazar.bg.
Разни хора си купуват игра на диск и като я превъртят веднъж я пускат за продажба на доста по ниска цена. Разни по-стари игри се намират наистина евтино, особено тези за PS3 и по-старите конзоли.
Цените на PS4 игрите са обаче с една идея по-високи, отколкото на мен ми се иска. Обикновено една игра като стане на 2 години, става няколко пъти по-евтина, но при PS4 не е баш така.
Иначе да, трябва да се следят офертите от PS Store. PS Plus абонамента не е задължителен за да си купиш евтино игра, просто абонираните потребители имат още няколко лева намаление.
Amazon.com също е вариант - продават ваучери за PS3/PS4 игри и често пускат някакви добри промоции. Само трябва да имаш US PSN акаунт, нещо което не е кой знае какъв проблем, защото игрите можеш да си ги играеш и от български акаунт ако искаш.
Разни хора си купуват игра на диск и като я превъртят веднъж я пускат за продажба на доста по ниска цена. Разни по-стари игри се намират наистина евтино, особено тези за PS3 и по-старите конзоли.
Цените на PS4 игрите са обаче с една идея по-високи, отколкото на мен ми се иска. Обикновено една игра като стане на 2 години, става няколко пъти по-евтина, но при PS4 не е баш така.
Иначе да, трябва да се следят офертите от PS Store. PS Plus абонамента не е задължителен за да си купиш евтино игра, просто абонираните потребители имат още няколко лева намаление.
Amazon.com също е вариант - продават ваучери за PS3/PS4 игри и често пускат някакви добри промоции. Само трябва да имаш US PSN акаунт, нещо което не е кой знае какъв проблем, защото игрите можеш да си ги играеш и от български акаунт ако искаш.
Здравейте,
продавам код за РС версията на новата бойна игра Street Fighter V. След въвеждане на кода, играта се добавя във вашата колекция от игри в Steam.
За контакт и цена (много изгодна
пишете на ЛС.
продавам код за РС версията на новата бойна игра Street Fighter V. След въвеждане на кода, играта се добавя във вашата колекция от игри в Steam.
За контакт и цена (много изгодна
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Млъкни ве тъпак.
В друга новина Jet Set Radio и две други игри с нея са безплатни в стеам.
В друга новина Jet Set Radio и две други игри с нея са безплатни в стеам.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
@Kirilicata
Не знам с какво е провокирано това отношение, но няма нужда от него. Постът ми е напълно в духа на темата - имам възможност да предложа играта на доста прилична цена (40 лв.) и съм сигурен, че има хора, които биха приели подобно предложение. За всички останали, цената в Steam e 60 щатски долара; ако те устройства повече, това е чудесно.
Не знам с какво е провокирано това отношение, но няма нужда от него. Постът ми е напълно в духа на темата - имам възможност да предложа играта на доста прилична цена (40 лв.) и съм сигурен, че има хора, които биха приели подобно предложение. За всички останали, цената в Steam e 60 щатски долара; ако те устройства повече, това е чудесно.
И в продължение на темата мога да предложа още код за Far Cry Primal на отлична цена; моля, който има интерес да ме потърси на ЛС. За покупка заедно със Street Fighter V ще има отстъпка 
Не я подкара, нали?
На Titan X и 1080р едва вдига над 60 (source: нета)
После в други теми ми се чудят що не се кефя на UbiSoft
На Titan X и 1080р едва вдига над 60 (source: нета)
После в други теми ми се чудят що не се кефя на UbiSoft
-
dr_gilotin
[url=[url]http://www.destructoid.com/come-grab-a-free-copy-of-dark-souls-on-pc--347566.phtml?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/url]]DARK SOULS PDE[/url]
Безплатно копие за ДАрк Соулс пичове теглете и се радвайте или плачете.
Отървал го бях за 1-2 часа..dr_gilotin написа:http://www.destructoid.com/come-grab-a-free-copy-of-dark-souls-on-pc--347566.phtml?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook]DARK SOULS PDE[/url]
Можете да играете фрий Star Citizen до 20-ти
https://robertsspaceindustries.com/
аз лично съм много любопитен докъде са стигнали
тази игра влезе в историята
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Medal of Honor: Pacific Assault free https://www.origin.com/en-ie/store/free ... -the-house
a.k.a Frosty
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Леле, добре че се облажих в последния момент.wannabe написа:https://www.humblebundle.com/sega-strategy-bundle
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS