Има един американец с около 900к абонати, който основно се занимава с майнкрафт, но и разни други игрички и е базиран в София (заради жена си)нелегален написа:ем брао, ама май не е базиран в БГ самия човек.

Има един американец с около 900к абонати, който основно се занимава с майнкрафт, но и разни други игрички и е базиран в София (заради жена си)нелегален написа:ем брао, ама май не е базиран в БГ самия човек.
Винаги е можело да се печели, но чрез посреднически сайтове като например http://www.unionforgamers.com/.Gipo написа:До преди няколко години България беше в списък на ютюб с държави, които не могат да изкарват пари посредством клипчета.
Човек трябва да е пътувал, определено, но не е задължително да живее извън граница, за да постигне нещо в тая насока. Според мен де. На нас предимно ни пречи борат-английския. Изключвам Firzen, на който от време на време му следя Д3 туичовете и ми харесва как говори. Изключвам и всички останали, които не съм чул и нямат такова произношение![]()
Ама като се замисля, произношението също не е такъв фактор (сещайки се за канали от типа Regular Ordinary Swedish Meal Time)
Да нямаш предвид Lexie?нелегален написа:абе, на 100% бях сигурен, че в тази тема беше постнат канала на една българка, която стриймва Лига. Беше руса хипстърка, доколкото можах да я преценя, на около 17-18. Къде е?
Не го знаех, мерсиLiberty написа: Винаги е можело да се печели, но чрез посреднически сайтове като например http://www.unionforgamers.com/.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Мда... аз някъде бях чел че от 100 000 гледания се осъществяват едва 25 продажби (не кликания) на рекламираните продукти от банера.Kirilicata написа:По принцип не са толкова голяма далавера тези тубе канали. Някъде бях чел, че от един клип с милион гледания се изкарват по-малко пари от един работен ден. Даже повечето пари се правят от стриймове.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Спряха да плащат на каналите, а подписаните договори се оказаха легален кошмар, ако искаш да се отървеш от машинима. Тоест ако подпишеш с тях, няма да получаваш никакви пари, но не ти е разрешено да правиш видео за никой друг освен тях.нелегален написа:какво е станало с Машинима?
Ако колата я беше взел за без пари отнякъде или някой друг ти плащаше бензина, тогава в това сравнение щеше да има смисъл.Gipo написа:На мен ми къса нервите това, че съм си направил разни плейлисти и на всяка 3та песен пуска реклама, която не можеш да спреш - да си направиш плейлиста, за да слушаш любимата си музика... е да ви еба, това е като да си карам колата и да ми изскача отнякъде брошура гласяща да си купя кола...