Mr. Robot (TV series)

Какво да гледаме
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Mr. Robot (TV series)

Мнение от denik »

мда, мене с Hola-та ме вкара

както и да е, още един "повод за гордост" :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

The previously filmed season finale of Mr. Robot contains a graphic scene similar in nature to today’s tragic events in Virginia. Out of respect to the victims, their families and colleagues, and our viewers, we are postponing tonight’s episode. Our thoughts go out to all those affected during this difficult time.
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Видях този Rami Malek в Until Dawn за PS4, много ме изкефи. Като цяло сетинга на това шоу не ми е много интересен, но заради него ще му дам шанс.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

-Stormrаge- написа:
The previously filmed season finale of Mr. Robot contains a graphic scene similar in nature to today’s tragic events in Virginia. Out of respect to the victims, their families and colleagues, and our viewers, we are postponing tonight’s episode. Our thoughts go out to all those affected during this difficult time.
На 2 септември (3 наше време)

Alaster, това за сетинга си е верно според предпочитанията на всеки индивидуално, но мога поне да ти обещая, че с напредването на епизодите темата на сериала се измества (по-скоро разгръща).

Изгледай няколко епизода и кажи кво мислиш :)
Аватар
Alaster
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Добре, като цяло. Жабока и шведа определено носят. Малко ми е корни. Evil Corp.? Really? На моменти имам чувството, че е някаква екранизация на нещо произлизащо от комикс на Марвъл.

И аз не съм сигурен дали ми хареса ендингът с pixies, малко ми прекрачва границата респект/плагиатство.
Според мен втори сезон ще е този, който ще определи как това шоу ще бъде запомнено.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

албум с голи снимки на жената на тирел :Д
http://imgur.com/a/uhWLq

чудесен сериал
чудесен финал :)

догодина задължително пак
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Последните 2 епизода сцепиха всичко, даже и жената на Tyrell добре играе bitchy ролята си, нещо, което не бих очаквал от мадама, изглеждаща като типична модерна манекенка.

Малко ме е яд, че аха-аха да направят интересен арабски персонаж за пръв път евър откакто съм видял телевизор, и пак не стана баш.

Иначе (спойлери за 10 епизод)
Spoiler for :
значи нашият не е много в ред, но като се караше "бащата" със сестрата какво излиза, че е бил нашия пич? И в епизод 7 ВТФ защо пак същият заплашваше черньото с патлак, това значи ли, че Елиът има пистолет след като един вид той е mr robot? А, да, за какво му каза на Тайрел всичко, да не е заради "нещата в храната"?
Аватар
Balerion

Мнение от Balerion »

На мен пък последните два хич не ми харесаха.
Общо взето първите четири бяха добре. После осми доста силен. Всичко останало meh.

Следващият сезон ще изчакам да излезе целият и тогава ще преценя дали да го гледам
Аватар
Alaster
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Някой гледа ли го? Сериозно се чудя дали да продължвам, след първите 2 епизода от новия сезон.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

ми прецени си дали ще те нарани адски много ако продължиш да го гледаш и ще изгубиш ли много пари и време, гледайки го?

трети епизод беше брутално як :)
Публикувай отговор