както и да е, още един "повод за гордост"
Mr. Robot (TV series)
Re: Mr. Robot (TV series)
мда, мене с Hola-та ме вкара
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
The previously filmed season finale of Mr. Robot contains a graphic scene similar in nature to today’s tragic events in Virginia. Out of respect to the victims, their families and colleagues, and our viewers, we are postponing tonight’s episode. Our thoughts go out to all those affected during this difficult time.

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Видях този Rami Malek в Until Dawn за PS4, много ме изкефи. Като цяло сетинга на това шоу не ми е много интересен, но заради него ще му дам шанс.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
На 2 септември (3 наше време)-Stormrаge- написа:The previously filmed season finale of Mr. Robot contains a graphic scene similar in nature to today’s tragic events in Virginia. Out of respect to the victims, their families and colleagues, and our viewers, we are postponing tonight’s episode. Our thoughts go out to all those affected during this difficult time.
Alaster, това за сетинга си е верно според предпочитанията на всеки индивидуално, но мога поне да ти обещая, че с напредването на епизодите темата на сериала се измества (по-скоро разгръща).
Изгледай няколко епизода и кажи кво мислиш
- Alaster
Добре, като цяло. Жабока и шведа определено носят. Малко ми е корни. Evil Corp.? Really? На моменти имам чувството, че е някаква екранизация на нещо произлизащо от комикс на Марвъл.
И аз не съм сигурен дали ми хареса ендингът с pixies, малко ми прекрачва границата респект/плагиатство.
Според мен втори сезон ще е този, който ще определи как това шоу ще бъде запомнено.
И аз не съм сигурен дали ми хареса ендингът с pixies, малко ми прекрачва границата респект/плагиатство.
Според мен втори сезон ще е този, който ще определи как това шоу ще бъде запомнено.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
албум с голи снимки на жената на тирел :Д
http://imgur.com/a/uhWLq
чудесен сериал
чудесен финал
догодина задължително пак
http://imgur.com/a/uhWLq
чудесен сериал
чудесен финал
догодина задължително пак
Последните 2 епизода сцепиха всичко, даже и жената на Tyrell добре играе bitchy ролята си, нещо, което не бих очаквал от мадама, изглеждаща като типична модерна манекенка.
Малко ме е яд, че аха-аха да направят интересен арабски персонаж за пръв път евър откакто съм видял телевизор, и пак не стана баш.
Иначе (спойлери за 10 епизод)
Малко ме е яд, че аха-аха да направят интересен арабски персонаж за пръв път евър откакто съм видял телевизор, и пак не стана баш.
Иначе (спойлери за 10 епизод)
Spoiler for :
На мен пък последните два хич не ми харесаха.
Общо взето първите четири бяха добре. После осми доста силен. Всичко останало meh.
Следващият сезон ще изчакам да излезе целият и тогава ще преценя дали да го гледам
Общо взето първите четири бяха добре. После осми доста силен. Всичко останало meh.
Следващият сезон ще изчакам да излезе целият и тогава ще преценя дали да го гледам
- Alaster
Някой гледа ли го? Сериозно се чудя дали да продължвам, след първите 2 епизода от новия сезон.
ми прецени си дали ще те нарани адски много ако продължиш да го гледаш и ще изгубиш ли много пари и време, гледайки го?
трети епизод беше брутално як
трети епизод беше брутално як