Новата лайняна тема
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Re: Новата лайняна тема
Абе ти няма ли да паднеш в кенефа под 35 градуса. Много неудобно изглежда. Ако имаш запек ще ти се чупят краката в тая стойка.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Само като си представя как ше ми изтръпнат краката след пет минути в тая поза и ми се отсира за няколко дена.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
-
- Обратна връзка:
ne че не си прав за всичко което казаMotorolaz написа:Има само един разумен фактор който трябва да се вземе под внимание при толкова деликатна тема като дефекацията.И той е здравето на дефекиращия.Следователно единственото което е от значение е позата която се заема при отделянето , естетическите параметри на тоалетната както и комфорта при дефекирането остава на заден план.Доказано е че при ъгъл на седене от 90 градуса ануса не е толкова разтворен колко при по-малък ъгъл на седене и прави дефекирането по-трудно и увеличава риска от стомашно чревни заболявания.Ако се питате защо тогава всички не използваме клекалата като необходимо средство за удовлетворяване на отделителните ни нужди, то отговора е следния.Европееца и изобщо западния свят има обсесивно отклонение на тема комфорт и изящество в това направление избират грешния метод не само при дефекацията , но и при раждането на жените.Но на тема удовлетворяване на първичните потребности , правилната поза за дефекиране е следната :
Тя е възможно най-естествената и съобразена от самата природа , следователно не би следвало и да се нарушава при каквото и да е причина.
Най-здравословната поза за дефекиране е клекналата и клекалата в училищата не би трябвало да бъдат заменяни а просто да бъдат хигиенизирани ефективно, което всички знаем не се правеше консеквентно в училищата , затова и рядко се ползваха и рядко се чистеха.
Има модели тоалетни чинии в западен стил който също позволяват клекнала поза за изхождане например перила на тоалетната чиния върху които се поставят краката, столчета за заемане на клекнала поза над чинията и др.
https://www.youtube.com/watch?v=5P8L0r4JVpo#t=165
подобна информация може вече да била предоставяне в друга тема , но все пак е достатъчно важна за да бъде припомняна
ама
човек който използва думата дефекация вместо сране
няма място в този форум
Яка тема
Искам да споделя моят кенефен опит
Обикновено сера между 2 и 3 пъти на ден. Клякам и прас за секунди. Фен съм на клекалата, но за жалост ползвам стандартен кенеф тип "трон" 
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)

Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Kirilicata
Ако сереш по 3-4 пъти на ден, и то само за секунда, имам лоши новини за тебе, мой човек. 

нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
А по 2-3 пъти за секунди
Или ако сера по един път на няколко дни за около минута-две![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)

Или ако сера по един път на няколко дни за около минута-две
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Нещо остроумно
Това, дето го е постнал моторолата можеше и да е вярно, ако някой наистина сереше в поза 90градуса
. Аз лично съм приведен напред, не виждам причина да седя на 90 градуса.

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз мисла, че не мо да се извлече днк от лайно
освен ако не си срал кръв ?
освен ако не си срал кръв ?
джумерки
В лайната може да няма днк, но има други интересни неща ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Ъгъла на седене зависи от височината на таза и бедрата спрямо ходилата , в днешно време продават гърнета с височина на градински стол.Gipo написа:Това, дето го е постнал моторолата можеше и да е вярно, ако някой наистина сереше в поза 90градуса. Аз лично съм приведен напред, не виждам причина да седя на 90 градуса.
Spoiler for :
Spoiler for :
• Prevents any fecal being left behind to cause cancer
• Prevents any fecal from enter the small intestine
• Helps protect the pelvic floor and pelvic nerves that are responsible for prostate health, bladder control, and sexuality.
• Squatting protects the nerves that control the prostate, bladder and uterus from becoming damaged.
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Моторолата още малко ще поиска краката зад главата да си сложиме като сереме ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Абе има право човека
Аз чат-пат като дрискам леко приклякам уж да не съм точно седнал ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
- Kirilicata
Аз бледо си спомням, като ме записваха за детска градина, ми искаха лайната за изследвания. Не помня точно, за какви изследвания, но аз им изсрах едно тлъсто лайно и баща ми го занесе в една кутийка.Аз написа:В лайната може да няма днк, но има други интересни неща
омръзнахте ми с вашите глупостиThe Wolf написа:сложиме като сереме
Изледванията са за паразити - шигели, салмонели, ешерихия коли и т.нKirilicata написа:Аз бледо си спомням, като ме записваха за детска градина, ми искаха лайната за изследвания. Не помня точно, за какви изследвания, но аз им изсрах едно тлъсто лайно и баща ми го занесе в една кутийка.Аз написа:В лайната може да няма днк, но има други интересни неща
Нещо остроумно
Аз питах и май можело да се извлече днк от акито, ама източникът ми не беше сигурен 

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
До колкото има олющени клетки от червото би трябвало да може да се извлече ДНК.denik написа:Аз питах и май можело да се извлече днк от акито, ама източникът ми не беше сигурен
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
- Обратна връзка:
ма така се говори в софия беNocturno написа:омръзнахте ми с вашите глупостиThe Wolf написа:сложиме като сереме
пределно ясно ни е на всички че е грешно (може би, надявам се

ама
и аз така си пиша щото ме кефи

ни мъ ибе, опраайте се по-бързо!