Kirilicata написа:Голяма тъпня написахте. Колко от вас са си копували игра след като са я изиграли от замунда.
Почти нсички игри дето съм си купувал последните 1-2 години, преди това съм ги пробвал от замундата

Kirilicata написа:Голяма тъпня написахте. Колко от вас са си копували игра след като са я изиграли от замунда.
баце Морко написа:купувам се пише бе, да му еба майката пробита да му еба
баце Морко написа:купувам се пише бе, да му еба майката пробита да му еба
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Kirilicata написа:баце Морко написа:купувам се пише бе, да му еба майката пробита да му еба
И това какво общо има с пираството бе тъпунгер. Влизаш тука само кусури да търсиш. Аз на български, освен в тоя форум, не пиша, така че ще си пиша както ми харесва.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Kirilicata написа:Това че не си чета и проверявам постовете не значи, че съм тъп или че се правя на такъв...
Kirilicata написа:...че съм си кУпил една игра, която съм пираствал...