''Игра на тронове''

Нещата от живота
vanmx

Re: ''Игра на тронове''

Мнение от vanmx »

Kirilicata написа:Голяма тъпня написахте. Колко от вас са си копували игра след като са я изиграли от замунда.

Почти нсички игри дето съм си купувал последните 1-2 години, преди това съм ги пробвал от замундата :D
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

баце Морко написа:купувам се пише бе, да му еба майката пробита да му еба

Стига ядосвахте ментора бе :D Толкова правописни грешки правят някои хора, че чак ми става гадно на мен, а аз съм човек, който си слага запетайки, където му падне :oops:
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

тва не са правописни, а аутистки грешки
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Kirilicata написа:Голяма тъпня написахте. Колко от вас са си копували игра след като са я изиграли от замунда.

10 октомври 2011 - Skyrim се появява по тракерите. Свалям заради хайпа и понеже е от хората, направили прелюбимата ми Fallout 3, но съм малко meh, защото фентъзи още не харесвам. Инсталирам, започвам да играя.
11 октомври - официална премиера. Интернетът експлодира. Продължавам да цъкам и се чудя защо не мога да се отлепя.
12 октомври - купувам я. Още докато картата вътре беше от твърда хартия. So fucking worth it.

Имам още 2-3 такива случая (да, малко е), но този го помня сякаш беше вчера.
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

И това какво общо има с пираството бе тъпунгер. Влизаш тука само кусури да търсиш. Аз на български, освен в тоя форум, не пиша, така че ще си пиша както ми харесва.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Mass Effect 3 Collector's EDition, някъв пакет с всички Mass Effect игри, C&C The First Decade и още доста.
тежки нокаути
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Kirilicata написа:

И това какво общо има с пираството бе тъпунгер. Влизаш тука само кусури да търсиш. Аз на български, освен в тоя форум, не пиша, така че ще си пиша както ми харесва.

не съм си и помислял, че мога да повлияя някак на човек, който без срам казва как му харесва да е тъп и неграмотен

че пишеш и говориш на други езици не те оправдава

тва е малко като педофила да се оправдае, че освен дечица, чука и баби, та няма страшно, всичко е окей

едно нещо не разбра пасмината неадекватници тука - като си тъп, няма проблем

като си тъп и почнеш да се репчиш с тъпотията си обаче, тогава почва забавната част

ако на някого му се занимаваше с тебе, вече да си рейджкуитнал и да си направил два три алта в опит да си върнеш достойнството :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Това че не си чета и проверявам постовете не значи, че съм тъп или че се правя на такъв. И малко ме интересува кой ме харесва и кой не в този форум, защото не съм тук да ближа задници.

Имам доста кирливи ризи в тоя форум и никога не съм се стремял да ги крия. И мисля, че достойнството ми е запазено, защото за разлика от някои хора, за мене не е геройство това че съм си кУпил една игра, която съм пираствал, и да се преструвам че това оправдава стотиците други игри, за които преди това не съм дал и стотинка, и се наричам техен фен :wink:
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Kirilicata написа:Това че не си чета и проверявам постовете не значи, че съм тъп или че се правя на такъв...

Дали :?:
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Kirilicata написа:...че съм си кУпил една игра, която съм пираствал... :wink:

ПираТствал*, тъпак
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Публикувай отговор