CoD: Advanced Warfare ще има мисия в България

Игри за PC
Der Meister
Обратна връзка:

Re: CoD: Advanced Warfare ще има мисия в България

Мнение от Der Meister »

kokal написа:
hyper` написа:Яко, ма как ше ни представят... Са ако набият и някоя местна забележителност тип цър-пър ханче в гората с шкембе-чорба, няма да е истина.

Не забравяй и чалгата.

http://www.youtube.com/watch?v=VKwyebOz4XI

нещо от сорта ще е сигурно :D
само че някой по нов хит на азис
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

SvRomanov написа:На края на нивото няма да е лошо да пише, че заради българин имат "привилегията" да играят компютърни игри ИЗОБЩО. Шиб*ни бургерджии.

Putin, nuke 'em all.
Бате, аре престанете с тоя Атанасов бе, деба. Ебахти ние станахме като Македонците вече. Толко нямаме с кво да се гордееме че се чудиме кво да измислиме. Тоя Атанасов е толко българин колкото аз съм Вавилонец.
Аватар
bushido

Мнение от bushido »

Sean написа:Аз съм силно обиден. Защо всички българи във филми и игри са все престъпници и отрепки?

Поради същата причина, която във всички игри и филми турци, иракчани, иранци, араби са представени като няквакви диви муджахидини, джихади, талибани, които яздят коне и живеят в палатки и пещери, руснаците пък са диви комуняги от преди 30 години. Стереотипи :)
kokal

Мнение от kokal »

Der Meister написа:http://www.youtube.com/watch?v=VKwyebOz4XI

нещо от сорта ще е сигурно :D
само че някой по нов хит на азис

Азис ще е много дърт тогава, няма кой да го слуша.
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

bushido написа:
Sean написа:Аз съм силно обиден. Защо всички българи във филми и игри са все престъпници и отрепки?

Поради същата причина, която във всички игри и филми турци, иракчани, иранци, араби са представени като няквакви диви муджахидини, джихади, талибани, които яздят коне и живеят в палатки и пещери, руснаците пък са диви комуняги от преди 30 години. Стереотипи :)

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/M ... therRussia
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Limbo

Мнение от Limbo »

Романов, това че Атанасов временно е обитавал семиниферните каналчета на българин не променя факта, че през целия си живот е бил АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН. Същото се отнася за неговите братя и сестри. Отнема едно отваряне на Wikipedia за да откриеш същината на проблема, но ти имаш някаква странна физиологична нужда с всеки коментар да потвърждаваш схващането, че си мазен селяндур с твърде много претенции.

Поздравления за пореден път! :stooped:
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Хайде да направят една игра, в която българите да са хората, на които да им върви.
Примерно някакъв сценарий, при който оня българина (Криленку, трябваше да проверя, защото не съм гледал филма от 100 години) да пречука Бонд в "From Russia with love".
Или пресъздаване на сцената от "Непобедимите" с битката между Любо Чука и Сталоун/Стейтъм, където те го праскат като във филма, ама оня получава свръхестествени сили от Азис, дето звучи в бара-дупка и само си пука врата. После вика: "Така ли, беее?" и ги наплясква и двамата.
Още идеи?
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Тая сцена ме разби - паднах от дивана от смях :D
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Публикувай отговор