Dragon Age: Inquisition!!!
Re: Dragon Age: Inquisition!!!
От това, което съм видял приемам, че играта ще е шит. Просто не мога да се насиля да я харесам. Ако се окаже хубава - ще съм приятно изненадан и щастлив, ако е лайно - самодоволно ще разправям "Told you so"
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Играта изглежда невероятно!Нямам търпение!-Stormrаge- написа:https://www.youtube.com/watch?v=WdXvFEEBZeo
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Нямам търпение за педерастките приключения. 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Аз само едно не разбрах - колко магии имат героите?По четири определени или можеш да си избираш различни и същевременно да ги update-ваш и дали можеш да ги сменяш по време на битка?
Засега,всички демота които показват BW,са с конзолен интерфейс и от там са тези 4 скила,които имат героите.Предполагам,че на РС версията,ще е както предните 2 игри-една лента отдолу на интерфейса със всички скилове на нея.
Е, не баш всички де
.
Абе, едва ли ще е могъща колкото новия вещер, ама кой знае, кой знае...
Абе, едва ли ще е могъща колкото новия вещер, ама кой знае, кой знае...
Ами незнам,засега няма индикации колко ще е могъщ новия вещер.Определено BW са показали доста повече материал на който има какво да се види.
-
dr_gilotin
Лично за мен последните години останах с впечатление, че колкото повече хайп има една игра, разочарованието е по-голямо след това.
Нямам очаквания вече за никоя игра - излиза - сваля - се пробва се - харесва ми - купува се, това е
Нямам очаквания вече за никоя игра - излиза - сваля - се пробва се - харесва ми - купува се, това е
Така е,спор няма.И аз съм на същия принцип.Иначе в случая с инквизицията,не мисля,че ЕА са ударили някакъв голям хайп.Обикновенно показват само реален геймплеи от самата игра.
Всички местности засега изглеждат адски обикновени, пластмасови и uninspired. И оръжията са като от магазин за детски играчки. Ма то след Dark Souls всичко изглежда детинско вече. :S
- DarkAvenger89
Айде и аз да си изкажа скромното мнение.
Значи от това, което съм видял до сега, не съм особено впечатлен. Първо интерфейса ме дразни страшно много, както и цялостното движение на героите. Виждат ми се твърде раздвижени по един доста нереалистичен начин. Не че съм особен привърженик на реализма в игрите, особено във фентъзи такива, но някакво основна концепция за физика щеше да бъде добре. Като цяло ми бие твърде много на конзолно ориантирана игра.
Ефектите на магиите и абилитата като цяло ми се виждат waaay to flashy, което си е малко гей.
Също от това, което виждам май ще трябва да се играе на почти намалена докрай яркост, щото както е светла в момента ти убива цялата атмосфера, това вървейки с факта, че зоните наистина изглеждат доста скучни(за сметка на това пък твърде големи)нещата не вървят на добре.
Прогнозата ми е, че ще бъде доста по-добра от 2ката в крайна сметка, но твърде далеч от ДА играта, която първоначалните фенове на Оригинс искаме да видим
Значи от това, което съм видял до сега, не съм особено впечатлен. Първо интерфейса ме дразни страшно много, както и цялостното движение на героите. Виждат ми се твърде раздвижени по един доста нереалистичен начин. Не че съм особен привърженик на реализма в игрите, особено във фентъзи такива, но някакво основна концепция за физика щеше да бъде добре. Като цяло ми бие твърде много на конзолно ориантирана игра.
Ефектите на магиите и абилитата като цяло ми се виждат waaay to flashy, което си е малко гей.
Също от това, което виждам май ще трябва да се играе на почти намалена докрай яркост, щото както е светла в момента ти убива цялата атмосфера, това вървейки с факта, че зоните наистина изглеждат доста скучни(за сметка на това пък твърде големи)нещата не вървят на добре.
Прогнозата ми е, че ще бъде доста по-добра от 2ката в крайна сметка, но твърде далеч от ДА играта, която първоначалните фенове на Оригинс искаме да видим
- Kirilicata
Нямам търпение the witcher 3 да издуха това лайно.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Дано да имаш солидно търпение.Най-малкото защото the witcher 3 излиза 4 месеца след инквизицията.Kirilicata написа:Нямам търпение the witcher 3 да издуха това лайно.
- Kirilicata
Не бързам. Тоя нов драгън ейдж ми е толкова противен, че дори насила не бих го играл. Първата част беше супер, но биоуеър просто не способни да правят добри игри повече.moroel написа:Дано да имаш солидно търпение.Най-малкото защото the witcher 3 излиза 4 месеца след инквизицията.Kirilicata написа:Нямам търпение the witcher 3 да издуха това лайно.
-
dr_gilotin
Aз се надявам на Lords Of the Fallen да е нещо което си заслужава, относно Вещера и Инквизицията и за 2те ще изчакам, така или иначе Вещера няма да има подкарване докато не изкарат поне 2-3 кръпки... Относно него много ме притеснява оптимизацията.
Инквизицията ми изглежда от типа да пробваме да създадем нещо по-добро от Скайрим, поне на мен ми изглежда че на там са се ориентирали разработчиците, не че има лошо но ще се види , за сега Дарк Соулс и ще се чака на 30.11. Lords Of The Fallen...
Бтв гледахте ли новия клип който пуснаха за Инквизицията ? Какво ви е мнението относно така иновативната система която показват, аз мисля че с нищо не е кой знае каква иновативна...
Инквизицията ми изглежда от типа да пробваме да създадем нещо по-добро от Скайрим, поне на мен ми изглежда че на там са се ориентирали разработчиците, не че има лошо но ще се види , за сега Дарк Соулс и ще се чака на 30.11. Lords Of The Fallen...
Бтв гледахте ли новия клип който пуснаха за Инквизицията ? Какво ви е мнението относно така иновативната система която показват, аз мисля че с нищо не е кой знае каква иновативна...
Ми никой не е казал,че е иновативна.Просто дивелъпърите си показват комбат системата и толкова.Някой ще я хареса,друг не,нищо необичайно.На мен лично ми харесва.Иначе Lords Of the Fallen няма нищо общо с инквизицията.Той си е кнонкуренция на дарк соул-овете.Също така инквизицията няма нищо общо и със скайрима,BW си имат своя визия за игрите-добра или лоша,няма значение но е доста по-различна.
Е...duuuh. Защо мислиш, че беше тая яростна кампания около Watch Dogs? Бутаха я в лицата на всички, че да има една стабилна маса от приордъри.dr_gilotin написа:Лично за мен последните години останах с впечатление, че колкото повече хайп има една игра, разочарованието е по-голямо след това.
Няма нищо лощо да си развълнуван, че някоя игра, чиято концепция ти харесва ще излезе. Лошо е, ако вярваш, че играта ще е успешно изработено лечение за рак.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Едно от нещата които са развили доста в сравнение с ориджинс е лагера на партито.От скромната полянка с един огън и 2 палатки,в инквизицията ще имаме на разположение цяла крепост-Skyhold.В нея ще има затвор,където може да се правят разпити и екзекуции,таверна където да разлафиш с доста спътници,конюшни и още и още.Най-същественото ще е така наречения War Table,където ще може да се осъществяват мисии по цялата карта под формата на мини куестове.И накрая,крепостта ще може да се кустомизира