Mad Max: Fury Road (2015)
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: Нов Mad Max догодина
бате Бейб беше супер якия филм, гък да не чувам
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

Ха, интересно как това ревю не е свалено още
NDA се вдига утре по принцип... Но каквото и аз чета като мнения от гледали го и критици е, че е "шедьовър"
едит: явно вече са вдигнали ембаргото... ся чета някви ебати екзалтираните коментари и просто нямам търпение!
NDA се вдига утре по принцип... Но каквото и аз чета като мнения от гледали го и критици е, че е "шедьовър"
едит: явно вече са вдигнали ембаргото... ся чета някви ебати екзалтираните коментари и просто нямам търпение!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
GET HYPE. Филмът за момента има само 9-ки и 10-ки. 90 metascore. Другата седмица го пиша задължителен.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
не мога да ви разбера с тези оценки какво толкова се вживявате
само се оувърхайпвате и ако филма е боза ще ревете, а ако пък е добър няма да го има елемента на приятната изненада
само се оувърхайпвате и ако филма е боза ще ревете, а ако пък е добър няма да го има елемента на приятната изненада
rotten tomatoes 97% КАКВОООООООООООООООООООООООООООООООООООО
http://www.rottentomatoes.com/m/mad_max_fury_road/
са и играта ше се окаже някъв шедьовър обратно на очакванията ми и ше имаме най-якия филм и най-яката игра евър и аз ще мога да умра спокоен завинаги
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
http://www.rottentomatoes.com/m/mad_max_fury_road/
са и играта ше се окаже някъв шедьовър обратно на очакванията ми и ше имаме най-якия филм и най-яката игра евър и аз ще мога да умра спокоен завинаги
Хаха а един от актьорите е участвал в първата част през 79та 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Сам, оправи заглавието - като видях темата за момент си помислих, че филма е отложен за догодина и изтръпнах 
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Re: Mad Max: Fury Road (2015)
Супер беше филма. Чистокръвен екшън който макар да не притежава някаква дълбока история ви оставя без дъх до последната минута. Уникална визия изпипана дори в дребни детайли. Mалко съжалявам за цензурата защото психарията на Милър заслужаваше да е пълна, a и филма и без това си е с рейтинг R, но предполагам ще има и Directors Cut 
Свежа глъдка въздух за вече доста еднотипния и скучноват екшън жанр.
8.3/10
Свежа глъдка въздух за вече доста еднотипния и скучноват екшън жанр.
8.3/10

Така.
Супер дебилен и луд филм. Толкова грозни персонажи няма да видим вероятно и в трите предстоящи части на Star Wars. Всичко това го казвам в най-добрия смисъл
. Трейлърът не подвежда за съдържанието на филма и за секунда, тоест през цялото време е страшна диващина, лишена от всякакъв смисъл. Филмът според мен ще стане класика в жанра. Определено оправда надеждите ми. Казвам надеждите, защото очакванията ми бяха за осран филм
.
А пък безсмъртния джо беше тоя, дето е участвал и в първата част през 79та
Супер дебилен и луд филм. Толкова грозни персонажи няма да видим вероятно и в трите предстоящи части на Star Wars. Всичко това го казвам в най-добрия смисъл
А пък безсмъртния джо беше тоя, дето е участвал и в първата част през 79та
Spoiler for :
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Снощи го гледах в Premium залата. Няма да си кривя душата - впечатлен съм. Истински автомобили, истински каскади ( е не на 100 %), ненормални костюми. В определени моменти се усещаше полъха на старите филми, та дори като обявяваха в началото кой актьор кой герой играе ми се стори супер ретро и на фона на останалите нови филми, които излизат даже иновативно!
Историята не е нищо особено, но не знам какъв сюжет може да се очаква от подобен сетинг. Милър е откачил в добрият смисъл на думата. Задължителен е за феновете на пост-апокалиптичният жанр.
Ебасимо филма
От години не съм гледал по як филм на кино. Тоя с китарата беше най-лудия. Някъде четох, че режисьора му е казал каквото и да става, ако има бой или нещо друга да се стреми към китарата и да забива. Определено най-добре похарчените пари за кино евър 
Тоя филм ме накара да пикая бензин.
Отивам да си модна на колата 10-та предавка, с която да отида във Валхала.
Отивам да си модна на колата 10-та предавка, с която да отида във Валхала.
Е как може да го няма на IMAX, а на IMAX да прожектират Утреландия?
Несериозно.
Несериозно.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!