te onq den shefo mi beshe na goske
sal toi q pi taq bira, az ne
ma na sutrinta i na mene mi beshe loshe

Теорията на тоя пич звучи като на някой 12 годишен. Като си махмурлия една бира е достатъчна да те върне обратно в състояние на леко пиянство. За тва ти минава и лошото.Der Meister написа:nz ama az pyk s bira mn dobre iztreznqvam
edin pi4 edin pat mi obqsni "nau4no" za6to birata pomaga za iztreznqvaneto
teoriqta mu be6e 4e kato se napie6
na sledva6tiq den organizma ti ima nujda ot 2 ne6ta
1. o6te alkohol v po-malko koli4estvo tyi kato alkohola principno e pristrastqva6t i zatova na organizma mu e nujno da si nabavi o6te
2. voda tyi kato alkohola te dehidratira
a v birata gi ima i 2-te
wannabe написа:Теорията на тоя пич звучи като на някой 12 годишен. Като си махмурлия една бира е достатъчна да те върне обратно в състояние на леко пиянство. За тва ти минава и лошото.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Admiral General Hurf написа:По темата, как бихте нарекли блъди мери с ракия?
Аз му викам "Блъди Мика".
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Идеята е да пиеш с мярка - точно колкото да ти доиде настроение без да се смазваш и да ти е лошо на следващия ден. Аз си знам границата и гледам да не я прекрачвам и на следващия ден съм си бомба. На последак обаче често почнах да я минавам и тряя да се стягамkaboom написа: Да си пиян е яко, да ти се скапе целият следващ ден не
това е щото си много луд по биохимияWarbringer написа:Аз махмурлук нямам никога, останалите да се оправят, 'дето се вика.