Страница 2 от 2

Re: Temata na godinata

Публикувано на: 21 Фев 2014 16:14
от Till.Lindemann
еми варени предполагам
щото лесно се правят, беленето е малко ташак, ама лесно отделяш белтъка и за закуска е мн добре

иначе - бъркани със сирене, както ги прави баба, ама стават мн калории

и на яките омлети съм фен(кашкавал, шунка, растения някви, подправки), ама много играчка

Re: Temata na godinata

Публикувано на: 21 Фев 2014 16:23
от Warbringer
Е, ти пък, играчка... Омлетите са си лесни и бързи. Иначе аз си ги правя бъркани с лук, гъби и сирене. Понякога и някоя шунка може да резна вътре, та направо да си заприлича на манджа :D

Re: Temata na godinata

Публикувано на: 21 Фев 2014 16:29
от Deprivd
Аз много обичам да сваря буркан домати и да ги разбъркам с каквото имам под ръка - царевица, месо, и като заприличат на сос за паста, да им чукна две-три яйца отгоре и да ги захлупя до умерена рохкавост. И с бял хляб и люти чушки и чесън.... мммммммммммммммммммммммммммм

Re: Temata na godinata

Публикувано на: 21 Фев 2014 16:33
от vanmx
Аз си пържа яйцата в едно такова нещо:

Изображение

То по принцип е направено за сандвичи, ама аз понеже нали съм много изобретателен, реших да видя какво ще стане ако размажа малко олио в това уредче и цопна 4 яйца.

И резултатът е е много добър, за 4-5 минути имаме 4 перфектно изпържени яйца, препечени от двете страни. И се получават със същата тая триъгълна форма, като филийките на картинката :D

Re: Temata na godinata

Публикувано на: 21 Фев 2014 19:31
от postinqtaborkanwe
asta msi parja lainatawe