Студентски живот

Нещата от живота
Аватар
Gipo

Re: Студентски живот

Мнение от Gipo »

Напълно съм съгласен с горното мнение.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

NoName написа:Не ги слушай повечето хора тук ! Да учиш е много хубаво, едни от най-хубавите години са това тъиче по-добре им се радвай вместо да висиш в този форум и да пускаш теми !
Иначе дали има смисъл от това, дали ще ти влезе в употреба, дали ще си намериш хубава работа, 90% си зависи от тебе ...
А да спориш на темата ''България или чужбина'' в този форум е такава загуба на време и енергия. Все едно да ходиш да се караш на телевизора ... :lol: Всеки си има глава на раменете да си мисли и да ходи да живее там където се чувства най-добре. Точка.
AБСОЛЮТНО ОДОБРЯВАМ. Благодаря ти за хубавия коментар.
Аватар
newcomer

Мнение от newcomer »

vanmx написа:
newcomer написа:Moите съвипускници пък не учиха езици когато трябваше и ВСИЧКИ се прехвърлиха в чужбина. В момента реват колко са сбъркали. Аз затова оставам в България на този етап. да си ошлайфам английския и немския, за по-късно ще видим.
ПП: Няма как да не са шит нашите университети. Какъвто ни е манталитетът, и да бяха построили най-хубавите университети в Европа, дето блестят, нашите студенти набързо щяха да:
1.надраскат стените с обиди на футболна тематика;
2.налепят всички класни стаи с дъвки;
3.потрошат максимален брой столове и чинове ей така, за тръпката;
Аз мисля, че е все едно къде учиш. Важното е да възприемаш и да си избереш нещо, което има реализация.
Според мен разсъжденията ти не са правилни. Твоите съученици на запад виждат зор, защото са на ново място, защото там стандартите на всичко са съвсем други, защото обстановката не е това на което са свикнали. На тебе ти е яко, защото по цял ден нищо не правиш, университета е някаква пародия и с нищо полезно и практично не те занимава. Това че преподавателите не идват на работа и ти пращат лекции по Интернет и това че имаш малко занятия, излиза че е много яко. Хич не става дума само за сградите и материалната база на университетите.
Обаче след време твоите колеги на запад ще са се приспособили към средата, ще имат образование, работа, дом, пари и т.н, а ти за същото време ще си останеш единствено със спомените от пиянските истории у "студентски" град и якия "студентски живот". Осъзнаваш колко е кенефно всичко, но те кефи щото е по-лесно и забавно, защото околните също мислят така. Това е жалко.

Не е вярно че трябва да избереш нещо което имало реализация. Важното е да правиш това което ти и интересно, коети ти идва отвътре и ти доставя удоволствие. Ако е изпълнено това условие, тогава ставаш добър в това което правиш. А за добрите специалисти винаги има реализация... поне в нормалните държави.
Всъщност, въпреки външния си вид в стил "още сме 75-та година" университетът има много добри преподаватели, поне в моята специалност. Вече втори ден слушам лекции и съм впечатлен. Преподавателите са много приятни и приемат работата си на сериозно, а колегите не вдигат шум по време на лекции. Като започнаха да обясняват, че трябвало да забравим всичко от училище, защото университета бил различен, наистина се замислих, за какво ходих на училище?? Там учениците са простаци, даскалите скандалджии и всичко потрошено. В университета обратното. НЕ Е ШИТ българският университет. Или поне Софийският. Съжалявам, че така си променям мнението, ама нали съм започнал тази седмица и не спират да ме изненадват...
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

http://news7.bg/%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%8 ... 25228.html тоя е най лодиа евер.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Абе, а Алминатора какво учи?
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

в гъза учи

право в гъза
Аватар
newcomer

Мнение от newcomer »

kaboom написа:http://news7.bg/%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BE%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-_l.baa_i.29334_b.25228.html тоя е най лодиа евер.
E тоз същия, с името на Вожда, ми преподава Генезис на европейската модерност (по собствените му думи, предметът е измислен за специалност Европеистика). Абсолютен лудак. Два астрономически часа се представяше, викаше така, че стените едва не се срутиха, въпреки това изглежда свестен. Само да не се окаже един от онези, които масово пишат цафари.
Аватар
kaboom

Мнение от kaboom »

ем брат гемето щи е най якия преподавател от цялото следване и сичко след него бледнее. оставя между 10 и 15 души да повтарят ма са главно тапаците
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

трети ден студент, изводи ми прави, алооу я се скрий. и си се записал сигурно най-дебилната специалност в цяло СУ, по полезен щеше да си ако беше записал педагогика
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Omega-x написа:трети ден студент, изводи ми прави, алооу я се скрий. и си се записал сигурно най-дебилната специалност в цяло СУ, по полезен щеше да си ако беше записал педагогика
нит кетапи за езици, нит нищо, педагогиката поне после една магистратура в някаква специалност и може да станеш доста неща. една приятелка "преподаваше" по едни "родителски сдружения" ли как се казваха, шано детските градини, е за 2 часа на ден минаваше през няколко детски градини с колата => 1200 лв на месец. през останалите 6+ часа от активната част на денонощието преспокойно можеш да разтикваш пико и да станеш крупния олигарх.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
kaboom

Мнение от kaboom »

бе реализация за европейстиката има бая стига да се занимаваш. и 1вия месец е много яко ма после бързо ше се осъзнае пича, че половината предмети са безмислени и посредствени.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Nocturno написа:в гъза учи

право в гъза
Изображение
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

добре ве, хареса ми :О
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Education is important, but big biceps are importanter.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
проф. Юда Бръмкова

Мнение от проф. Юда Бръмкова »

ako ne znaesh turski ezik ne si nikakyv intelectoalec i uchen spored men. :rockon:
Аватар
kaboom

Мнение от kaboom »

автора я се покажи и кажи колко путки имате в курса
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

право в софийския уча

щото видях, че някой пита, трябва да се знаят подобни неща :oops:

и принципно да, ако автора не учи право в софийския е ебати дебила
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Джони Спагети - написа:право в софийския уча

александре
дали не ти е минало вече през улавата глава
че НЕЩО ПОЧНА ДА СЕ ИЗТЪРКВАШ

дееба тъпия бе
ест че е забавно да повтаряш една и съща простотия
ама по едно време изглежда сякаш не можеш друго да кажеш

ей затва не ти връзва с момичетата
и никога няма да ебеш момиче по-голямо от теб
тъп
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

И аз учих в ТУ ама издържах там само половин семестър. Завърших бакалавър в Англия и общо взето беше най-доброто решение което съм взимал до сега. Колкото и да ми харесва в България е загубена кауза и за жалост не че не искам, просто не мога да се върна да живея там. Управляват ни дебили, младото поколение са масово хипстъри-безделници без грам амбиции а възможноста за професионално развитие е кажи-речи нулева.
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

ДА ГРИМ РИПАР написа:
Джони Спагети - написа:право в софийския уча

александре
дали не ти е минало вече през улавата глава
че НЕЩО ПОЧНА ДА СЕ ИЗТЪРКВАШ

дееба тъпия бе