Леко(добре де - много) тъп въпрос
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Re: Леко(добре де - много) тъп въпрос
Ама като не пуснат игра на РС. защото си притесняват, че няма да продаде достатъчно заради пиратите всичките мрънкате, че не са я портнали
logic=flawless
logic=flawless
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
ДА БАЦЕ ТЕ ПОРТОВЕТЕ СТРУВАТ ТОЛКОВА МНОГО ЧЕ ИЗДАТЕЛИТЕ НИКОГА НЕ БИХА СИ ПОКРИЛИ РАЗХОДИТЕ НАЛИ
ТВА ИСКАТ ДА ВЯРВАШ
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГИ ПРАВЯТ ЕКСКЛУЗИФ ЗА ДА ТЕ НАКАРАТ ДА СИ КОПИШ КОНСОЛА И ДА ИМ ДАДЕШ ОЩЕ И ОЩЕ ПАРИ И ДА СИ МАКСИМИЗИРАТ ПЕЧАЛБИТЕ ШОТО СА МАСОНИ И ЮДЕИ И ВИЕ ИМ СЕ ВРАЗВАТЕ
МОЖЕ ДА МЕ МИСЛИТЕ ЗА ТАП ШОТО МИ КОЦА ПРАВОПИСА И НЕ МОГА ДА СИ ИСКЛИУЧА КАПСА АМА ЕДНО НЕЩО НАУЧЕТЕ ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ЧУПЕНИЯ ЧАЙНИК ВИ ГО Е КАЗАЛ ЧЕ НЕСПЕЧЕЛЕНИТЕ ПАРИ НЕ СА ИЗГУБЕНИ ПАРИ
ТАЙ ЧЕ И ДА МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ АКО НИАМА ПИРАТИ ТВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ИЗГУБИЛИ ПАРИ СЕ ЕДНО ОТ ДЖОБА СА ИМ ГИ ЗЕЛИ
НИАМА ЧИТАВО ЗАГЛАВИЕ ЕКСКЛУЗИФ ЗА ПЦ КОЕТО ДА Е НА ЗАГУБА ЗАРАДИ ПИРАТИТЕ
ИМА ТАПИ ИГРИ ЗА КОИТО СА ХВЪРЛЕНИ МНОГО ПАРИ И ПОСЛЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОКРИЯТ ШОТО ПРОСТО ИГРИТЕ СА ИМ ТАПИ И ХОРАТА НЕ СИ ГИ КОПУВАТ И СИ ВИКАТ ЧЕ МОЖЕ ДА Я РАСЦАКАТ САМО ЗА БЕЗ ПАРИ ШОТО Е БЕЗИНТЕРЕСНА И НЕСПОЛОЧЛИВА
КАТО ВЛЕЗЕШ НА ОРИГИНАЛНИЯ КОД В МОЛТИПЛЕИАР И ВИДИШ МНОГОМИЛИОННА РАНГЛИСТА КОЕТО ЗНАЧИ ТОЛКОВА ХОРА КОИТО СА СИ КОПИЛИ ИГРАТА СЕКИ ЗА ПО 50 ДОЛАРА КОЛКО ПАРИ ПРАВИ ВЕ?
И ИМАЙ ПРЕДВИД ЧЕ МАЧМЕЙКИНГА Е ОГРАНИЧЕН ДО КОНЗОЛАТА И С ЕКСБОКС НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ СРЕЩУ ПЛЕЙСТЕЙШАНИ И СЯКА ПЛАТФОРМА ИМА МНОГО МИЛИОНИ ИГРАЧИ
ТАКИВА СА МАСОНИТЕ И ИСКАТ ДА ИМ ВЯРВАТЕ И ДА ВИ ОГРАБИАТ НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ
ФАЙТ ДА ПАУА ГЛАСОВАЙТЕ ЗА ПИРАТСКАТА ПАРТИЯ НА ДА ПАЙРАТ БЕЙ ВАВ ШВЕЦИА АЗ НЕ ГО ПОЗНАВАМ ТОЯ БЕЙ АМА ЯВНО Е БОГАТ НИЩО ЧЕ Е МИОСОЛМАНИН НЕ Е КАТО ОНИЯ ПО ПЕШТЕРИТЕ ДЕТО ОБИВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ НА АНДРЕИ ПРИАТЕЛИТЕ И ДА ГО РАЗТРОЙВАТ И ПОСЛЕ ДА СЕ ОПЛАКВА ВАВ ВЛОГА СИ
ТВА ИСКАТ ДА ВЯРВАШ
ИСТИНАТА Е ЧЕ ГИ ПРАВЯТ ЕКСКЛУЗИФ ЗА ДА ТЕ НАКАРАТ ДА СИ КОПИШ КОНСОЛА И ДА ИМ ДАДЕШ ОЩЕ И ОЩЕ ПАРИ И ДА СИ МАКСИМИЗИРАТ ПЕЧАЛБИТЕ ШОТО СА МАСОНИ И ЮДЕИ И ВИЕ ИМ СЕ ВРАЗВАТЕ
МОЖЕ ДА МЕ МИСЛИТЕ ЗА ТАП ШОТО МИ КОЦА ПРАВОПИСА И НЕ МОГА ДА СИ ИСКЛИУЧА КАПСА АМА ЕДНО НЕЩО НАУЧЕТЕ ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ЧУПЕНИЯ ЧАЙНИК ВИ ГО Е КАЗАЛ ЧЕ НЕСПЕЧЕЛЕНИТЕ ПАРИ НЕ СА ИЗГУБЕНИ ПАРИ
ТАЙ ЧЕ И ДА МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ПОВЕЧЕ АКО НИАМА ПИРАТИ ТВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СА ИЗГУБИЛИ ПАРИ СЕ ЕДНО ОТ ДЖОБА СА ИМ ГИ ЗЕЛИ
НИАМА ЧИТАВО ЗАГЛАВИЕ ЕКСКЛУЗИФ ЗА ПЦ КОЕТО ДА Е НА ЗАГУБА ЗАРАДИ ПИРАТИТЕ
ИМА ТАПИ ИГРИ ЗА КОИТО СА ХВЪРЛЕНИ МНОГО ПАРИ И ПОСЛЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОКРИЯТ ШОТО ПРОСТО ИГРИТЕ СА ИМ ТАПИ И ХОРАТА НЕ СИ ГИ КОПУВАТ И СИ ВИКАТ ЧЕ МОЖЕ ДА Я РАСЦАКАТ САМО ЗА БЕЗ ПАРИ ШОТО Е БЕЗИНТЕРЕСНА И НЕСПОЛОЧЛИВА
КАТО ВЛЕЗЕШ НА ОРИГИНАЛНИЯ КОД В МОЛТИПЛЕИАР И ВИДИШ МНОГОМИЛИОННА РАНГЛИСТА КОЕТО ЗНАЧИ ТОЛКОВА ХОРА КОИТО СА СИ КОПИЛИ ИГРАТА СЕКИ ЗА ПО 50 ДОЛАРА КОЛКО ПАРИ ПРАВИ ВЕ?
И ИМАЙ ПРЕДВИД ЧЕ МАЧМЕЙКИНГА Е ОГРАНИЧЕН ДО КОНЗОЛАТА И С ЕКСБОКС НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАЕШ СРЕЩУ ПЛЕЙСТЕЙШАНИ И СЯКА ПЛАТФОРМА ИМА МНОГО МИЛИОНИ ИГРАЧИ
ТАКИВА СА МАСОНИТЕ И ИСКАТ ДА ИМ ВЯРВАТЕ И ДА ВИ ОГРАБИАТ НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ
ФАЙТ ДА ПАУА ГЛАСОВАЙТЕ ЗА ПИРАТСКАТА ПАРТИЯ НА ДА ПАЙРАТ БЕЙ ВАВ ШВЕЦИА АЗ НЕ ГО ПОЗНАВАМ ТОЯ БЕЙ АМА ЯВНО Е БОГАТ НИЩО ЧЕ Е МИОСОЛМАНИН НЕ Е КАТО ОНИЯ ПО ПЕШТЕРИТЕ ДЕТО ОБИВАТ АМЕРИКАНЦИТЕ НА АНДРЕИ ПРИАТЕЛИТЕ И ДА ГО РАЗТРОЙВАТ И ПОСЛЕ ДА СЕ ОПЛАКВА ВАВ ВЛОГА СИ
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Ах ти мазен трол xD
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
АЗ НЕ САМ МАЗЕН ТРОЛ В МЕНЕ НИАМА МАЗНИНИ ИМА САМО БЕЛТАЧИНИ ПРОТЕИНИ И ВМЕСТО ДА МЕ ЗАКЛЕИМЯВАШ И ДА МИ СЛАГАШ ЕТИКЕТИ СЕ ЕДНО СЪМ СТОКА ЗА ПРОДАН МОЖЕШ ДА СЕ ПОЗАМИСЛИШ МАЛКО ВАРХУ ДУМИТЕ МИ ШЕ НАМЕРИШ МНОГО ИСТИНИ В ТОВА КОЕТО ЧУПЕНИЯ ЧАЙНИК ТИ КАЗВА ДОРИ И ДА ПОЦЕНЯВАШ ДУМИТЕ МУ ШОТО ПИШЕ ПО СТРАНЕН НАЧИН
И ДА ТИ КАЖА СТРАНЕН ЗНАЧИ РАЗЛИЧЕН НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО ДА Е РАЗЛИЧНО ТО АКО СИЧКО БЕШЕ ЕДНАКВО ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ЛОШО НЕ ЗНАЕШ ЛИ ПОМИСЛИ МАЛКО ВАРХО ДУМИТЕ МИ ЛЕГНИ СИ СЕГА ОТРЕ ИЗПИЙ ЕДИН ЧАЙ ОТРО И ШЕ ВИДИШ ЧЕ ШЕ ТИ ПРОСВЕТНЕ ЗА СВЕТА И ШЕ ПРОЗРЕШ ИСТИНИТЕ КОИТО МАСОНИТЕ КРИАТ ОТ ТЕБ ИСТИНАТА Е ЧЕ СМЕ НЕЩО КАТО В МАТРИЦАТА САМО ЧЕ ВМЕСТО СВЕТЛИНА ОТ НАС МАСОНИТЕ НЕ РОБОТИТЕ ТОЧАТ ПАРИ
ДАНО СЕ ВСЛОШАШ В ДУМИТЕ МИ
ВИЖДАМ ГОЛИАМА НАДЕЖДА И ПУТЕНЦИАЛ В ТЕБ
И ДА ТИ КАЖА СТРАНЕН ЗНАЧИ РАЗЛИЧЕН НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО ДА Е РАЗЛИЧНО ТО АКО СИЧКО БЕШЕ ЕДНАКВО ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ЛОШО НЕ ЗНАЕШ ЛИ ПОМИСЛИ МАЛКО ВАРХО ДУМИТЕ МИ ЛЕГНИ СИ СЕГА ОТРЕ ИЗПИЙ ЕДИН ЧАЙ ОТРО И ШЕ ВИДИШ ЧЕ ШЕ ТИ ПРОСВЕТНЕ ЗА СВЕТА И ШЕ ПРОЗРЕШ ИСТИНИТЕ КОИТО МАСОНИТЕ КРИАТ ОТ ТЕБ ИСТИНАТА Е ЧЕ СМЕ НЕЩО КАТО В МАТРИЦАТА САМО ЧЕ ВМЕСТО СВЕТЛИНА ОТ НАС МАСОНИТЕ НЕ РОБОТИТЕ ТОЧАТ ПАРИ
ДАНО СЕ ВСЛОШАШ В ДУМИТЕ МИ
ВИЖДАМ ГОЛИАМА НАДЕЖДА И ПУТЕНЦИАЛ В ТЕБ
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Да съм казал, че те заклеймявам, или че да тролиш е нещо лошо? Аз лично много се радвам на троловете.
EDIT: Не знам какъв "ПУТЕНЦИАЛ" виждаш в мен, но твоя не изглежда особено голям.
Free hint: You are trying too hard
EDIT: Не знам какъв "ПУТЕНЦИАЛ" виждаш в мен, но твоя не изглежда особено голям.
Free hint: You are trying too hard
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
НЯМА ТАКОВА ПОНИАТИЕ МИ ТИ КАТО НЕ СЕ ОПИТВАШ КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН БЕ А И БЕЗПЛАТНО МИ ДАВАШ ТУКА ПОСЛЕ ДА НЕ КАЖЕШ ЧЕ САМ ТИ ИЗПИРАТСТВАЛ ТАПИЯ ХИНТex1s7 написа: Free hint: You are trying too hard
ОСВЕН ТВА АЗ САМ МОГАЩ РАПАР А ТИ С КАКВО МОЖЕШ ДА СЕ ПОХВАЛИШ В ТОЯ ЖИВОТ КАКВО СИ ПОСТИГНАЛ ОСВЕН ЧЕ СИ СИ КОПИЛ МНОГО ИГРИ С ПАРИТЕ КОИТО МАМА ТИ Е ДАЛА
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
най-малоумната тема евър :/
Стиим е най-голямото зло стъпвало на компютъра ми някога. Мразя го ужасно много, ма за съжаление няма как без него в някой случайThe Chameleon написа:останал съм с впечатлението, че стийм е мега бъгава, тежка, гадна програма и като цяло не съм й фен![]()
20 MB memory usage в tray-a = най-голямото зло ??!
Learn 2 close-to-tray, а не да минимизираш прозореца.
Стига си лъгал не са 20 mb..... 7 mb саПръч написа:20 MB memory usage в tray-a = най-голямото зло ??!
http://oi43.tinypic.com/ade1wz.jpg
Вижте СКАПАНИЯ skype отгоре му .....
Не съм казал че е тежка, просто е адски бъгава, грозна и излишна
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не знам от какви тежести и бъгни се жалвате, аз проблеми със Стийммопа не съм имал никога. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
И аз, ебати 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето