The Witcher 3
Re: The Witcher 3
На първо място е, защото руската версия все още не е заключена! За 26-27 долара може да се намери в момента. Докато не локнат руската версия ако активираш ключ/подарък нямаш проблем.
А ГОГ версията ако имаш уичър 1 и 2 с допълнителното намаление може със глич от магазина да я вземеш за 18 долара. (без първите две игри е около 21 долара). Руската версия там пак е по-евтина и с руско прокси като се добави в количката, а след това се изключи и се продължи си оства цената в рубли. Аз лично дадох малко повече и си я взех от стийм, че там ъпдейтите ще идвват по-лесно и бързо.
А ГОГ версията ако имаш уичър 1 и 2 с допълнителното намаление може със глич от магазина да я вземеш за 18 долара. (без първите две игри е около 21 долара). Руската версия там пак е по-евтина и с руско прокси като се добави в количката, а след това се изключи и се продължи си оства цената в рубли. Аз лично дадох малко повече и си я взех от стийм, че там ъпдейтите ще идвват по-лесно и бързо.
Shinde
Gameplay - https://www.youtube.com/watch?v=CatJ6tBigKc ако още някой не го е видял.
Иначе нещата май наистина са така както ги каза Tranquil, ама книгите не мога да коментирам, щото прочетох сама първата от сагата и не че не ми хареса, но просто не продължих с другите и така...
Иначе нещата май наистина са така както ги каза Tranquil, ама книгите не мога да коментирам, щото прочетох сама първата от сагата и не че не ми хареса, но просто не продължих с другите и така...
- BaronZlovon
- В момента играе: junglist
този път съм крайно амбициран да врътна първия.
и този път съм крайно очарован. явно е от онези игри, на които им трябват повече от 2-3 шанса.
тамън докато изкарат enhanced edition ще съм врътнал и втория.
stage demo with devs
и този път съм крайно очарован. явно е от онези игри, на които им трябват повече от 2-3 шанса.
тамън докато изкарат enhanced edition ще съм врътнал и втория.
stage demo with devs
smoknchillnplayn
Помня, че навремето единицата я почвах няколко пъти неуспешно и чак тогава успях да й се нагодя. После я врътнах още няколко пъти и ми стана една от любимите игри изобщо. Даже съм на мнение, че колкото и да е добра двойкота, по отношение на атмосфера, звуково оформление и саундтрак и поднасяне на lore-a единицата все още е по-добра.BaronZlovon написа: и този път съм крайно очарован. явно е от онези игри, на които им трябват повече от 2-3 шанса.
:O
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Charles Dance (Tywin Lannister) = Emperor Emhyr var Emreis of Nilfgaard
Jizz in my pants....![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Jizz in my pants....
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: The Witcher 3
Мисля това беше ясно още като видяхвме Професора в Пролога на първия Вещер, защото ако не се лъжа още в 4 книга Гералт го закла с още двама наемни убийци преследващи Цири, при това го закла offscreen, защото момента беше от гледна точка на един куриерMe написа: P.P.P.S. Така. Според Сапковски, игрите не са нито продължение, нито 'алтернативна версия' на книгите.
Вече ми улекна, след като си разясних как стоят нещата. А сега нека да изгледам пак трейлъра няколко пъти.
Пък и в книгите в един момент заради Йенефер Гералт става моногамен за определено време
Отделно при Трис няма следа от неизличимите белези от битката при Соден, където си е събирала червата-буквално, и в книгите се описва че дрехите я покриват плътно поради това
momcheta cyka mi se nqkva nova igrichka ta se chudq dali da q pochna taq poredica.pomnq predi godini bqh izteglil edinicata ma q dropnah dosta byrzo zaradi tegava boina sistema mai.q kajete zaslujava li si da i dam vtori shans :/
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
what if they get me? написа:да, почвай
а бойната система на единицата нз как точно ти е била "тегава"
mi beshe dosta otdavna, ma do kolkoto pomnq beshe neshto ot roda na point and click i mi beshe mega skuchno.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- BaronZlovon
- В момента играе: junglist
деба, много е добра тази игра!
радвам се, че и дадох трети шанс!
нямам търпение да почна двойката и въпреки това въртя странични куестове! изчислявай!
верно е култ, ебаго!
и яко boners! искам да се съвкупля с alp!!!
радвам се, че и дадох трети шанс!
нямам търпение да почна двойката и въпреки това въртя странични куестове! изчислявай!
верно е култ, ебаго!
и яко boners! искам да се съвкупля с alp!!!
Spoiler for :
smoknchillnplayn
- shub niggurat
- Обратна връзка:
пробвай така :Oy vey, my shekels написа:momcheta cyka mi se nqkva nova igrichka ta se chudq dali da q pochna taq poredica.pomnq predi godini bqh izteglil edinicata ma q dropnah dosta byrzo zaradi tegava boina sistema mai.q kajete zaslujava li si da i dam vtori shans :/
http://www.nexusmods.com/witcher/mods/237/?
джумерки
Определено демото е много въздействащо и запомнящо сеmoroel написа:35 минутно демо от геймском:
https://www.youtube.com/watch?v=xx8kQ4s5hCY
Има какво да се види
Отделно се вижда,че играта е изпипана на всяко едно ниво,почти...
От време на време се виждаше някакъв лаг,обаче съм склонен да вярвам,че е заради локването на кадрите в тубата.
Играл съм и предишните игри,но не съм ги превъртал.Имах интерес към тази игра,обаче не я следях с въодушевление.....но....след този геймплай вече съм овър-хайпнат...
Деба епичната музика
деба якия куест(до колкото разбрах тва е някъв сайд куест...или греша)
деба симулацията на козината,подухвана от вятъра
ДЕБА!!!
П.С::::
Всички мацки ли са толкова яки в Witcher игрите???
Говоря за онази дето я търсеше Гералд...С коси бели като сняг.Устни алени като кръв.Очи големи като ...ДИНИ?.?
Помня,че имаше в двойката една червенокоска.Дето играта почваше със съвкуплението м/у двамата вещери.
Ако е така напрао...не знам 11/10
https://www.youtube.com/watch?v=FcogCjLymeI
Епично!За мен поляците нямат равни.В смисъл от къде са започнали и къде са сега.Уникално!
Епично!За мен поляците нямат равни.В смисъл от къде са започнали и къде са сега.Уникално!
Точно Йен си е. Тя се виждаше за един момент и на дебютния трейлър. Ха сега, коя ще изберем накрая! Трисс ли, Йен ли? Хайп!
- DarkAvenger89
Дано геймплеят да е брутален на тая игра, щото от това, което виждам, сюжета ще ме кара да искам да си извадя очите с черупка от орехи - нещото, което винаги ми е отвращавало е история за някви малки момиченца, които трябва да бъдат спасявани(Сири) и жени покрай, които иначе готиният ни герой напълно се изгейчва(Йенифер), щото нека си признаем поне в книгите Гералт винаги е бил пълна Цензура в нейна компания.
Трис>Йенифер
Трис>Йенифер
Честно казано аз съм пълен профан по отношение на литературното творчество за Вещера и съм чел само съдържанието в игрите. Аз лично повече се хайпвам не толкова за Йенефер, колкото за елфите и Краля на Wild Hunt.
Ха,ето това се казва изненада и огромна крачка напред за поляците.Ако направят комбата як със другите персонажи,по-специално със кастърите,ще стане лудница 
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Дано крайният продукт поне на PC не изглежда така 
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс