Какво се случва ?

Нещата от живота
bai vasil
Обратна връзка:

Re: Какво се случва ?

Мнение от bai vasil »

newcomer написа:До господина, пуснал темата:
Свиквайте. Това е сайтът на простаците, голтаците, тъпаците, хашляците.
Статиите са малки и глупави. Новините не са новини, защото човек може да се информира за нещото няколко дни по-рано, където и да се разтърси. Авторският състав е сведен до минимум неграмотници, които не могат да изразят компетентно мнение.
Форумът е най-зле. PC MANIA е мъртва отдавна. "Феновете" можеха да оправят нещата, но вместо това погребаха сайта съвсем със своите простотии и нелепи теми.
Аз влизам в сайта само за да се смея на тези умствено изостанали хора, които очевидно имат нужда от медицински преглед. Свестните са по-редки от слънчево затъмнение.
В стил на темата:
Еби си майката е келеш смотан !!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

SouLSteaL написа:
Статиите са малки и глупави. Новините не са новини, защото човек може да се информира за нещото няколко дни по-рано, където и да се разтърси. Авторският състав е сведен до минимум неграмотници, които не могат да изразят компетентно мнение.
Форумът е най-зле. PC MANIA е мъртва отдавна. "Феновете" можеха да оправят нещата, но вместо това погребаха сайта съвсем със своите простотии и нелепи теми.
Аз влизам в сайта само за да се смея на тези умствено изостанали хора, които очевидно имат нужда от медицински преглед. Свестните са по-редки от слънчево затъмнение.
В стил на темата:
Еби си майката е келеш смотан !!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 КУРВИЕ!!!
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
The Arrow

Мнение от The Arrow »

losoho mi e

i
sam

oian
тежки нокаути
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

ei mishok

spri da mi pozlvash lafovete

che si mnou prost
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
The Arrow

Мнение от The Arrow »

izvinqvai..... :?
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

izvinqvai..... :?
тежки нокаути
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

след още колко поста ще осъзнаеш че от 2 дена дабълпостваш
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Два дни Дабълпоства... Значи ако не... Тогава щеше да е само един ден? = Mind Blown
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
DA_ROK

Мнение от DA_ROK »

newcomer написа:"Феновете" можеха да оправят нещата, но вместо това погребаха сайта съвсем
Word!
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Fatality написа:
Винаги ме е забавлявало следното: появява се някакъв образ като теб и започва да се държи надменно и надуто с всеки в този форум, без изключение. Без абсолютно никакво изключение. Той е всезнаещ, вездесъщ, той държи ключа към изконната вселенска мъдрост, той никога не греши, никога не пада по гръб, той е камък, той е скала, той е всичко. Той е едва ли не божество във свят (форум) на празноглави мравки, които се лутат напразно и те, горките мравки, дори не знаят това. Той им се подиграва гръмогласно, тъпче ги, унижава ги, подхилва се ехидно и маста от само една от мазните му усмивки би стигнала да нахрани цялото това форумно човечество за цели три дни напред.
Това е човекът, който притежава способността да изкривява времето и пространството по начини, непознати на простолюдието или по-тъпо казано - тъполюдието. Този човек, нека не се съмняваме в това, има тези способности неслучайно, а именно - да ги пропилява за пълни глупости. Бидейки божество в свят на празноглави мравки, този човек несъмнено ще спре времето само за себе си, за да се порадва на празноглавието на цялото това празноглаво човечество. Разбира се, той не само, че владее, той Е първопричината, стояща в основите на това начинание.

С други думи:

путьо майчин, да ти еба тъпата куха празна глава. не те знам що за говно си, повече миризливо или по-малко миризливо, ма като ти видя ника някъде и като видя че си написал нещо ме напъва да сера не къде да е, а точно в устата ти, даже да ти отворя маймунския череп и да ти се изсера на мозъка

на ей такава тъпа псевдоинтелектуална туба като тебе мястото й е сред тия дето имат зад гърба си четири неуспешни операции да им извадят ръцете от гъза

и сред тия дето като са се родили са им изтръгнали тия части от душата и мозъка, които отговарят за наличието на елементарно чувство за хумор

ся хич не ща да се впускам в носталгични обяснения за историята на форума, ма дето се казва - кат не те бутат, недей да звъниш. в тоя форум отдавна вече всеки се познава с всеки, някои си знаят дори кирливите ризи, ако въобще ме разбираш. много добре си се разбираме тука и тва че ТИ не разбираш що се псуваме през 2 приказки си е твой личен проблем, който трябва да решиш по къвто решиш начин - водейки лекция, ходейки на психиатър или споделяйки с майка си.

седнал путьото марийкин да ми се обяснява, че "влизам тука само да се забавлявам с тези умствено изостанали хора, които очевидно имат нужда от медицински преглед"
ба че си прост, мой
като видя някой да пише нещо такова и напрао ми иде да му издълбая втори гъз
за да мое да поема два пъти повече ебане
треа ТИ да си ебати изостаналото ретардче, че да седиш да се забавляваш с умствено изостанали, които имат нужда от преглед
и аз обичам черния хумор, ма твойто ми идва в повече
щото не е хумор, ми си сериозен
и направо ме боли от глупостта ти

убитак сплескан, ебем ти свободното време дето имаш че си седнал да четеш глупости във форум, само и само да си позабавляваш детската пишка

научи се как да я забелваш и тогава пак се обаждай, мишок
Изображение
Изображение
Изображение
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

FLAWLESS VICTORY
джумерки
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Да ве, баш най-важното забравих...
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

maika si

ebi

i

sebe si :?:
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Fatality, не си ти, когато си гладен... Пишеш като нормален, дори ерудиран човек.
И бам, по-надолу си взел Snikers вече. :D
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Някога да съм казвал, че съм ерудиран?? Че съм нещо повече от вас! ТЪПАК! Ти не разбираш ли, че така сам се обявяваш за по-тъп от мене бе, ченгел? И най-вече - и аз се нервя. Така че, 7-годишен путьо, ще ти еба селската майка в потния гъз, дето цялото ромско съсловие в града ти я е минала преди мен. Ще се дуете на майките си, недоразвити женички такива! Язък за свестните, ама карай.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ах, какви удивителни! стреснах се чак! :D
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Fatality написа:ах, какви удивителни! стреснах се чак! :D
Докладвах те. Нямам какво да добавя.
bai vasil
Обратна връзка:

Мнение от bai vasil »

newcomer написа:
Fatality написа:ах, какви удивителни! стреснах се чак! :D
Докладвах те. Нямам какво да добавя.
Значи пишеш че всички са "простаци, голтаци, тъпаци, хашляци" в този форум(нищо че и ти си в него) и след като ти се изредихме почна да репортваш ?
БАХТИ ЛОГИКАТА И СИЧКОТО Е
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

на арменскио поп ли ме докладва :o

дай да го видим тоз доклад!

ти толкоз простотии изговори по адрес на хората, дето се трудят по тоя сайт и по адрес на сички форумци, че заслужаваш доживотен бан от тоя форум
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

:lol: :lol: :lol: :lol: репортнал тоя. успех сладур
Публикувай отговор