Биткойн

Нещата от живота
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Re: Биткойн

Мнение от Serious Sam »

Баба Гуси написа:бит коьн

Изображение
Битконь
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Der Meister написа:Най-вероятно всеки се надява просто да ги продаде за повече пари и в един хубав момент когато идеята замре, някой който има много биткойни ще бъде прецакан :D
То тва за сяка валута може да го кажеш
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Мисля че що годе разбрах идеята ...
Но ми е интересно, след като тези пари са виртуални, не са контролирани от никоя банка или държава, реално не са обезпечени с нищо ... след 2-3 месеца примерно, не може ли да кажат че вече няма да струват нищо ?
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
австриискиа дънер
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват

Мнение от австриискиа дънер »

Тея лайткойни принципа им пак ли е като биткойни ? С майнери, портофели и т.н ?
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
vanmx

Мнение от vanmx »

австриискиа дънер написа:Тея лайткойни принципа им пак ли е като биткойни ? С майнери, портофели и т.н ?
Да същата работа са. Портфейлите, демек клиентите дори изглеждат по същия начин, разликата е само в иконката. Програмите с които се копае са по-различни, щото litecoin се генерират по друг алгоритъм. И тия специализираните за биткойн asic усройства не могат да копаят лайтсойните и затова не се вдига толкова много трудността им.
Иначе Биткойните симулират добиване на злато, докато лайткойните може да минат за виртуално сребро.
NoName написа:Мисля че що годе разбрах идеята ...
Но ми е интересно, след като тези пари са виртуални, не са контролирани от никоя банка или държава, реално не са обезпечени с нищо ... след 2-3 месеца примерно, не може ли да кажат че вече няма да струват нищо ?
Това се говори от няколко години - че хората щели да се откажат, балонът шял да се спука и т.н. От тогава досега обаче биткойните трупат все повече доверие и популярност. Щoм вече има хора които дават 700 долара за биткойн и има стоки които могат да се продават с биткойни, примерно хостинг за сайт или за рекламни банери. Има онлайн магазини които приемат биткойни за разни дреболийки. В Япония има улични автомати за напитки, приемащи биткойни :D .
Единствения начин да се спре това нещо е ако забранят Биткойните и всички подобни опити за криптовалути със закон и намерят начин как да приложат тоя закон ефективно.

Много хора поради някакви причини хейтват банките, държавите монетарната система и т.н и затова се радват на идеята на биткойните. Според тях и доларите също се генерират без да имат покритие, но са контролирани изцяло от злите илюминати/масони/рептили/евреи/извънземни , които използват зелените хартийки като средство за поробване на хората :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

NoName написа:Мисля че що годе разбрах идеята ...
Цената я определят борсите, които продават биткойни. Ако хората загубят интерес към идеята и престанат да купуват биткойни би трябвало да спадне.

Иначе то и 90% (даже сигурно и повече) от реалните пари също са виртуални и също не са обезпечени с нищо :D
Публикувай отговор