Call of Juarez: Gunslinger
Re: Call of Juarez: Gunslinger
Врътнах си я на хард за около 6 часа. Уникална игра, един от най-добрите шутъри, които съм играл. Адски готина атмосфера, озвучаване. Има си тук-там бъгове в графиката, но това са дребни ядове. Някои от скиловете са малко безсмислени, рязаното пушле и шотгъна за мен са непрактични и изобщо не успях да им се изкефя. Според мен можеха да сложа меле анимацийки и ръкопашни схватки като в call of duty, както и повече видове оръжия. Играта влиза в личният ми TOP 5.
Давам й оценка 9/10.
Давам й оценка 9/10.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
ОК, тази игра е нереално яка. Особено като си чел nugget-ите, и то тези за Боб и момчето накрая.
Я кажете True West като трудност Normal или Hard e?
Я кажете True West като трудност Normal или Hard e?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
На мен не ми беше кой знае колко труден True West-a. Нямаш мерник, индикатор за муниции и т.н., но като изключим това не ми се стори по-трудна от Hard.
Идеално, почвам я пак така тогава. Само не знам как ще виждам това със slow motion-a, ма ще разбера скоро.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
е тогава май имаше мерник, не помня вече
Абе ше му се не види, на True West частта, дето си до 1 карета при майтапа с Apache Style, просто НЯМА начин за минаване! От 20 опита пробвах от всяка страна на каретата, ползвах си концентрацията, пробвах и да се затичам веднага до близка по-висока скала с цел да избивам само от 1 страна бандитите и да имам "щит" зад мен, но винаги за не повече от 10-12 секунди умирам. Интересното е, че и в youtube не намерих някой да го е минал това, и в 3-те walkthrough-та тази част я няма.
Защо ли...

Защо ли...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аз никакви проблеми нямах там. Заставам си зад каретата, стрелям ги с далекобойната пушка (ползвам разбира се и концентрацията) и веднага щом се отвори пещерата влизам. Така го минах аз. Единственото място което леко ме озори (и на хард и на тру уест) беше последното ниво.
Ма тя тая пещера не се отваря маса време. А сега се замислям, че като смених трудността само да мина тва място, пещерата се отвори доста бързо. Тва или е от трудостта или ми е е бъгнало на тру уест просто и затва така.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Не знам, аз не съм забелязал да се отваря по-бавно на тру уест. Може така да ти се е сторило ддз.