Геймърски списания
Re: Геймърски списания
от кои броеве са? дай малко хинт
mi gledam tam pc club go ima v tvoq sait kato scan na obloshkatasxetre написа:от кои броеве са? дай малко хинт
http://aylov.com/wp-content/uploads/201 ... 3x1024.jpgradiator написа:mi gledam tam pc club go ima v tvoq sait kato scan na obloshkatasxetre написа:от кои броеве са? дай малко хинт
http://aylov.com/wp-content/uploads/201 ... 6x1024.jpg
http://aylov.com/wp-content/uploads/201 ... 9x1024.jpg
http://aylov.com/wp-content/uploads/201 ... 5x1024.jpg
ето
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Тази, и подобни на нея, тема
ме подсещат да се кача на тавана и да пристегна сандъка ми с броевете на РС Мания.
Очевидно, в близко бъдеще тези броеве ще се харчат като златото и ценните книжа на борсата.
Имам една 12 тонна оловна каса в мазето, може би тя ще бъде подходяща за целта.
Мдааа ....
ме подсещат да се кача на тавана и да пристегна сандъка ми с броевете на РС Мания.
Очевидно, в близко бъдеще тези броеве ще се харчат като златото и ценните книжа на борсата.
Мдааа ....
Нема таа, нема онаа.
колкото и да ми се иска, не мисля, че си прав. Ако бяхме в чужбина може би, но български списания? Не мисля, че има чак толкова много геймъри и то богати геймъри, че да си правят конкуренция, аз лично познавам доста геймъри и колекционери на игри, но само един от тях може да се каже, че е заможен.ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Тази, и подобни на нея, тема
Мдааа ....
Цената зависи от откриваемостта, от тиражите които са излизали(Примерно, ако са излезнали 15 000 броя е много по-вероятно да се открият по битаците, отколкото ако са излезнали 1000 броя), обаче има и нещо друго, ако някви хлапенца тръгнат да ми искат по 20 лева на бройка или някви такива, има си и други начини.
Да, това с цените е много забавно
Аз, ровейки се в списанията, които посъбрах, започнах да откривам интересни неща. Например Лили Стоилова за пръв път се появява в секцията "Писма" в брой 10/2000, който е и първият след раздора, създал PC Club. Лили (тогава само на 16) е пратила снимка, на която позира като кака Лара, и обяснява колко се кефи на положителните ревюта на списанието за любимата й поредица - Tomb Raider, на която е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ФЕН!
Те й отговарят, че са поласкани от писмото и хоп - следващият брой познайте кой пише превю за Tomb Raider: Chronicles
Много яко. Другото весело е, че Лили се появява само месец след авторския си дебют на един от първите 16-странични плакати в списанието, като Лара Крофт. Този плакат-календар става култов и аз все още си го пазя 
Аз, ровейки се в списанията, които посъбрах, започнах да откривам интересни неща. Например Лили Стоилова за пръв път се появява в секцията "Писма" в брой 10/2000, който е и първият след раздора, създал PC Club. Лили (тогава само на 16) е пратила снимка, на която позира като кака Лара, и обяснява колко се кефи на положителните ревюта на списанието за любимата й поредица - Tomb Raider, на която е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ФЕН!
Те й отговарят, че са поласкани от писмото и хоп - следващият брой познайте кой пише превю за Tomb Raider: Chronicles
Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
ae q si ebete putkata maina
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Доста ще се изкефя (и вероятно няма да съм единствен) ако някак успеем да сканираме всички броеве на ПЦМ, но това е работа свързана с много ентусиазъм и солиден архив. 
Come, my raven, it could be a lark.
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Това си го мисля от 2009г.Firzen написа:Доста ще се изкефя (и вероятно няма да съм единствен) ако някак успеем да сканираме всички броеве на ПЦМ, но това е работа свързана с много ентусиазъм и солиден архив.
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Имам 2 брояnvision89 написа: Компютърни ИГРИ
a.k.a Frosty
Юни или Юли месец ми пристига А3 скенера от Англия и почвам, обаче ще става изключително бавно, правя го в свободното си време което е кът и сега... Обаче, отново казвам, трудно се прави това нещо и може да се стигне до там, че да се наложи да се унищожава списанието, ако се стигне до там и имам само една бройка, няма как да стане
. Ако някой иска да дари за каузата, може да се свърже с мен тук или скайп: toreore
- Frosty.
И как сканирането ще унищожи списанието? Аз съм сканирал една камара снимки, списания и други неща, и нищо не е било повредено до сега.
a.k.a Frosty
- krriiissss
Иска да отдели всеки лист от списанието.Winter написа:И как сканирането ще унищожи списанието? Аз съм сканирал една камара снимки, списания и други неща, и нищо не е било повредено до сега.
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
- Frosty.
Не мисля че което и да е от геймърските списания в БГ е толкова дебело че да бъде трудно сканирането му.
a.k.a Frosty
- krriiissss
Сканирал ли си списание досега?Winter написа:Не мисля че което и да е от геймърските списания в БГ е толкова дебело че да бъде трудно сканирането му.
- Frosty.
Да, доста. Дори некерман които са по 3 пръста съм сканирал
Какво е специалното според теб? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
a.k.a Frosty
Старите РС Клуб ще ги сканирам без да ги късам, обаче РС Мания и новите Геймплей няма как да стане КАЧЕСТВЕНО без да отделя страниците, ако не исках качествено нямаше да го правя. Все пак ще се опитам, ако не е лошо, ще опитам без да ги късам.
Имам нови списания може да ги видите на
http://aylov.com/magazines/pcclub-gameplay/
http://aylov.com/magazines/pc-mania/
само предните корици съм качил.
Поздрави
Имам нови списания може да ги видите на
http://aylov.com/magazines/pcclub-gameplay/
http://aylov.com/magazines/pc-mania/
само предните корици съм качил.
Поздрави
ei putko maina