Dead Space 3
- Toxsick_Vomit
Re: Dead Space 3
Честно казано леко безсмислено ми е това DLC.
Едва 3 chapter-a е и трепеш почти само виденията, които дименциите на Айзък и Джон причиняват. Иначе новите скинове на Stalker-ите и на The Pack просто къртят.
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
Даа, кратко беше DLC-то ...иначе беше добро!
Краят обаче много ми напомня на Мass effect...главния герой отново ще трябва да спасява планетата Земя, заедно с пришълците (хората) на нея
Като цяло най-много ми харесва 3-тата част на поредицата...
Мисля че ако посегнат към 4-та част вече наистина ще я развалят... ( лично мнение придружено с няколко довода).
Съжалявам за това, че не е пусната за продан в Steam... нали все пак ORIGIN е конкурента й...
Краят обаче много ми напомня на Мass effect...главния герой отново ще трябва да спасява планетата Земя, заедно с пришълците (хората) на нея
Като цяло най-много ми харесва 3-тата част на поредицата...
Мисля че ако посегнат към 4-та част вече наистина ще я развалят... ( лично мнение придружено с няколко довода).
Съжалявам за това, че не е пусната за продан в Steam... нали все пак ORIGIN е конкурента й...
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
- Toxsick_Vomit
Spoiler for :