Мъж опpя пистолет до главата на Доган
Re: Мъж опpя пистолет до главата на Доган
Иво Андонов е поръчал Доган, защото се гушка с турците!!!
тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
По-скоро е Иво Антонов.IC1101 написа:Иво Андонов е поръчал Доган, защото се гушка с турците!!!
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Доган е комунистическо протеже!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
И ти си тъп, треторазреден, квартален лаик, но не ти го повтарям във всяка тема.Vermic написа:Доган е комунистическо протеже!
¯\_(ツ)_/ ¯
- white storm
- В момента играе: with your brain
Из турската преса:
Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
-
Nookni
- В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
- Обратна връзка:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1727132
Опит за убийство с два сигнални патрона и технически пипер...... Да го беше замерял с пайове щеше да има по-голям шанс за успех. Сценария им доста куца.....

Опит за убийство с два сигнални патрона и технически пипер...... Да го беше замерял с пайове щеше да има по-голям шанс за успех. Сценария им доста куца.....
My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
Този не е тръгнал да убива, изиграл си е ролята. Само не са му казали за кютека после.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
И то с Voltran Tuna, хаха
Т'ва мислех да го зимам на жената за рождения ден, после реших, че не си заслужава 30те кинта.
Т'ва мислех да го зимам на жената за рождения ден, после реших, че не си заслужава 30те кинта.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аз имам същото такова пистолетче
. Само веднъж на нова година съм гърмял с него.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Това е култово 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
На друг бял лист студентът по архитектура написал с изрязани от вестници букви: "Аз действам сам!" ахаахаха не могааааааааааа

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аз пък, противно на теориите за конспирация които изчетох във фб (които сигурно са повече от теориите за 9/11), си мисля че не беше изсценировка. Според мен точно обратното, ако беше изсценировка пистолетът щеше да е истински и ножът нямаше да е гумен и тн. Пича се е опитал просто да сплаши Годан, и всъщност си е направил собствена ПР кампания а не на ДПС. Са ще се отърве с неква дребна присъда за хулиганство (щото реално няма причина и доказателства да го осъдят за опит за убииство, а и фактът че после, обезоръжен, бе пребит и унизен е доста в негова полза в съда) и после ще изгрее като медиина звезда.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
^^
тва е добро
тва е добро
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
viaksh teoriq na konspiraciqta veche e too mainstream i si qko antikonformist i ne ti puka
ili pa vidish li ne sa ochakvali tolkova osuznat bulgaristan vednaga da gi pogne che e postanovka sichkoto i sa navili picha sus stabilna suma pari , da vleze s gazov pistolet za da moje posle da se razmine leko i ashkulsum
no dogan e mudur.
ili pa vidish li ne sa ochakvali tolkova osuznat bulgaristan vednaga da gi pogne che e postanovka sichkoto i sa navili picha sus stabilna suma pari , da vleze s gazov pistolet za da moje posle da se razmine leko i ashkulsum
no dogan e mudur.
кьорави катерички
- - Алминатора -
през всичките тези години в Кърджали научих, че турците имат хубави и достойни хора - виж, от друга страна, ДПС ги мразеше в червата. Интересното е, че има много турци, които споделят моето мнение. Октай Eнимехмедов за мен е национален герой и освободител на съвременна България. Втората гангстер и Деби би искал Доган.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
За хулиганство се точат да му изпращят 5 години... here, have your fameWannabe написа:Аз пък, противно на теориите за конспирация които изчетох във фб (които сигурно са повече от теориите за 9/11), си мисля че не беше изсценировка. Според мен точно обратното, ако беше изсценировка пистолетът щеше да е истински и ножът нямаше да е гумен и тн. Пича се е опитал просто да сплаши Годан, и всъщност си е направил собствена ПР кампания а не на ДПС. Са ще се отърве с неква дребна присъда за хулиганство (щото реално няма причина и доказателства да го осъдят за опит за убииство, а и фактът че после, обезоръжен, бе пребит и унизен е доста в негова полза в съда) и после ще изгрее като медиина звезда.
WeAreGettingClose
- white storm
- В момента играе: with your brain
Американски шоумен иронизира нападението над Доган (видео)
http://www.youtube.com/watch?list=PL6A4 ... P_44wx59ug
http://www.youtube.com/watch?list=PL6A4 ... P_44wx59ug
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
"Това, което не ме убива, после яде много бой" - Ахмед Доган
Гипчо ( ◕ Y ◕ )