ЕТО ПРОГРАМАТА НА ТУРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ:

Нещата от живота
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Re: ЕТО ПРОГРАМАТА НА ТУРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ:

Мнение от Serious Sam »

†Попътъ† написа:Оф, ми сменете си канала бе.. има още сто и кусур телевизии, кво хейтите братята турци. Прости българи...
Aware написа:От коментара ти вуни на ислям
†Попътъ† написа:На ислям, може само да ухае. А, ако съдя по ника ти - "Авар", май ти смърдиш на хаганат...
Ахахахах +1 :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Braveheart

Мнение от Braveheart »

denik написа:Прекалено много сляпа омраза към БТВ. Напълно детинска история...
нито е сляпа омраза нито е детинско.просто искаме по качествени телевизии,а не да ми дават някакви помии,каквото дават по бтв,а турските сериали са точно такива-помии,бози ;)
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Те и латиносериалите са бози, българските сериали за бози, да не говорим че по БНТ1 все още излъчват новините и на турски :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Невероятното ново българско кино! Стъклен дом, Седем часа разлика, Домашен Арест... Тя и той... Бахти и буламачите. Уличен език, мутренски интриги, секс и провалени животи в лъскави опаковки. Новото българско кино.
¯\_(ツ)_/ ¯
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Това е телевизия. Киното е Шменти Капели, Мисия Лондон, Пистолет, куфар и три смърдящи варела и т.н...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Aware

Мнение от Aware »

†Попътъ† написа: А, ако съдя по ника ти - "Авар", май ти смърдиш на хаганат...
Рязаните не разпознавате английския. Основен английски колкото да минат границата е нужен само на мюслитата решили да се самовзривяват в Лондон примерно,така ги учи корана. Мен са ме учили да държа по един коран в кенефа, ако закъсам откъм тоалетна хартия
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

denik написа:Това е телевизия. Киното е Шменти Капели, Мисия Лондон, Пистолет, куфар и три смърдящи варела и т.н...
Да, прав си, макар че в една реклама на БТВ на "Новото българско кино" се изреждаха именно третокласните им сериали, като нещо бахти супер-дупер ултра-мега невижданото и нечовешки якото. Та, от там и моя пост.
¯\_(ツ)_/ ¯
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Aware написа:
†Попътъ† написа: А, ако съдя по ника ти - "Авар", май ти смърдиш на хаганат...
Рязаните не разпознавате английския. Основен английски колкото да минат границата е нужен само на мюслитата решили да се самовзривяват в Лондон примерно,така ги учи корана. Мен са ме учили да държа по един коран в кенефа, ако закъсам откъм тоалетна хартия
поредното малоумно псевдо националистче, гласуващо за атака. всичките ти постове са некво безсмислено, неаргументирано хранене на турция, а когато някой ти отговори сериозно (както андрей в случая) ти пак си продължаваш да плюеш по турция както ти си знаеш като некъв спам бот. евала брато, ти си един истински националист и атакист :rockon:

едит: а освен тва си и неграмотен. големия националист дето се пише, не си знае собствения език :lol:
Aware

Мнение от Aware »

Der Meister написа:
поредното малоумно псевдо националистче, гласуващо за атака. всичките ти постове са некво безсмислено, неаргументирано хранене на турция, а когато някой ти отговори сериозно (както андрей в случая) ти пак си продължаваш да плюеш по турция както ти си знаеш като некъв спам бот. евала брато, ти си един истински националист и атакист :rockon:

едит: а освен тва си и неграмотен. големия националист дето се пише, не си знае собствения език :lol:
Къде съм написал,че съм националист? Почти половиния си живот съм живял извън България. А ти си един от стотиците хиляди овчици в България, които говорите едно и също и си го предавате един на друг и се самонадъхвате. А всъщност тия клиширани глупости дето си ги изписал си ги оценявате само вие. Не говоря против турция конкретно, а за всяка ислямска дупка
The Arrow

Мнение от The Arrow »

И аз искам да съм с промит мозък като твоя, сиг е мн епик!
тежки нокаути
Braveheart

Мнение от Braveheart »

Абе,по добри са българските сериали от турските,не може ги сравнявате ;) иначе за телевизията "майка" съм съгласен и тя е една повърня...абе като цяло няма хубави телевизии..
Аватар
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички

Мнение от Stonedisus »

"Седят двама режисьори на маса в кафене и единият казва на другия
- Ох, идва ми да се из.ера на масата
а другият му отговаря
- Недей тия простаци няма да те разберат !!! "

za nashe kino govorim
кьорави катерички
vanmx

Мнение от vanmx »

Единствената яка българска телевизия, чиято аудитория беше различна от сдуханите пенсионери, беше телевизията на Камен Воденичаров - MM tv
Аватар
Мечиста
В момента играе: с пишката си

Мнение от Мечиста »

След като майка загуби "мъжеството" си във Възродителния процес, все ми казва да не се занимавам с политика и етническо прочистване. Но като гледам новия й 48-сантиметров дедов, сериозно се замислям... Я като съм започнал, кажете дами от ПЦМаня, стигат ли 6см и другото да е лакомия или предпочитате почти половин метър? :roll:
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Телевизия не гледам от... вече 10 години? Сигурно толкова станаха откакто имам домашен интернет.

Но!

Знам, че имаше доста български сериали през последните години.
Щом в момента има повече турски, значи се гледат повече.
Щом се гледат повече, явно са по-добри (личното ти мнение няма значение, не си част от демографията, която целят. Не поствай глупости.) и съответния канал печели повече пари от тях. Никой не би излъчвал нещо, което не носи доходи.

Освен това, има доста канали които излъчват много американски сериали.
Не помня някой да се е оплаквал от това и да е пеел за промиване на мозъци.

Ако става въпрос за външни отношения и политика, Турция е най-надеждният партньор на България през последните две десетилетия. Омразата към турците е предимно по исторически причини, което е глупаво, и донякъде заради малцинствата в България. Може би религиозна омраза, което е също толкова тъпо, особено през 21 век.

Ако искате някои телевизионен канал да смени програмата си, просто спрете да го гледате.
Ако сте прави, ще сте много, и канала ще смени предаванията за да върне зрителите.

Spoiler for Български критик коментира турските филми:
Изображение
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
rosniak

Мнение от rosniak »

@indigo- има хора които реват и за американските сериали и филми.
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

vol.9-Vasko написа:Ти си глупав, и щото не гледаш телевизия мнението ти не е компетентно.
uh huh.
vol.9-Vasko написа: И през 21 век турците продължават да се опитват да ни осират, ся и атомна централа искат да правят край река Резовска.
i gadnite bulgarski mangali si pravqt atomna centrala krai reka dunav, da prechat na dobrite romunski horica.

ako ne sme priqteli s turciq - nqma s koi drug. vsichkite ni ostanali sysedi ili ni mrazqt, ili sa po-zle i ot nas.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Публикувай отговор