Assassin's Creed III
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Assassin's Creed III
Игричката е иделака по отношение на геймплей, обаче си мисля че никога няма пак да пресъздадат БОЖЕСТВЕНАТА атмосфера от ренесанса..... и Ецио ме кефеше повече 

Еми Time, значи още не си видял главния герой Конър, сори :Д Щото беше казал нещо, че е много бед ес и веднага разбрах че си играл с тоя от първите три чаптъра, а ти като видиш туиста в кръчмата направо ще се изкораш. Конър>алл.
Аааа, ляв бутон имах предвид, т.е. блок с Е и контраатака с ляв бутон, но тоя досадник ме удря всеки път. DJ Cat - не си ли имал такива проблеми?
Иначе наистина като история този път играта започва много силно.
Иначе наистина като история този път играта започва много силно.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
DJ Cat написа:Еми Time, значи още не си видял главния герой Конър, сори :Д Щото беше казал нещо, че е много бед ес и веднага разбрах че си играл с тоя от първите три чаптъра, а ти като видиш туиста в кръчмата направо ще се изкораш. Конър>алл.
еее, значи схемата е голяма

ще разцъкам сериозно тая игра, определено, може би уикенда ще имам повече време да пусна щорите и да се накефя
джумерки
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Не знам какви са контролите на PC версията, но за по-силните гадове ползвайте блок+ бутона за обезоръжаване/ бутане или стреляне. Контра атаката с огнестрелно оръжие убива всичко и мисля, че не се блокира.
TheChosen1 написа:даджайците
Това е сравнително ефективно, благодарско.
Много ме радва как са обърнали внимание на разни малки детайли, например в описанието на Джон Паркър (генералът в първата голяма битка) пише, че е бил болен от туберколоза през това време, и в играта кашля силно. Или пък Конър като се доближи до огън - как си закрива лицето все едно се пази от него. Евалата на Ubi.
Господи боже мой, свети Петър Берон и Параскева Джукелова, тия кораби на sequence 7 са hard AS BALLS, ако изпълняваш optional objectives. Ще зарадва всеки Dark Souls мазохист.
Много ме радва как са обърнали внимание на разни малки детайли, например в описанието на Джон Паркър (генералът в първата голяма битка) пише, че е бил болен от туберколоза през това време, и в играта кашля силно. Или пък Конър като се доближи до огън - как си закрива лицето все едно се пази от него. Евалата на Ubi.
Господи боже мой, свети Петър Берон и Параскева Джукелова, тия кораби на sequence 7 са hard AS BALLS, ако изпълняваш optional objectives. Ще зарадва всеки Dark Souls мазохист.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Снегът е феноменално яко направен тук, факт.
Хора, как се казва играта Дама на английски?! В затвора играеш с един пич (да не спойлвам), за тази игра говоря? Бтв там щях да го бия с 4 хода, но играта, явно понеже е скриптиран разговор да протече за повече време, не ми даде да сложа там, където исках. :/ Не я бях играл тая игра от сигурно 10 години, като пишлеме се сцепвахме с двама приятели да я играем.
Хора, как се казва играта Дама на английски?! В затвора играеш с един пич (да не спойлвам), за тази игра говоря? Бтв там щях да го бия с 4 хода, но играта, явно понеже е скриптиран разговор да протече за повече време, не ми даде да сложа там, където исках. :/ Не я бях играл тая игра от сигурно 10 години, като пишлеме се сцепвахме с двама приятели да я играем.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
TheChosen1 написа:даджайците
Аа, супер, жив и здрав. 

А някой да знае защо я подкарвам с макс 20 fps..? покревам изискванията поне двойно, видеото четворно

-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Първо се научи да пишеш правилно и може да ти отговори някой ако беше преди 3 години сега форума е мъртвило.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- white storm
- В момента играе: with your brain
Докато аз съм тук няма да е мъртвило. Пробвах ъпдейт на дравърите или новия пропър релийз, ако проблема е в крака.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
Добре бе, какво се случва, какви са тия правила?! Исках да сложа там, където съм оградил, като цъкна спейс за поставяне, показва само това на снимката - блестящ пул, който не може да бъде поставен по никакъв начин. 2 хода по-късно опонентът ми направи мелница най-спокойно и ми взе пул.
Unfair much?

Unfair much?

Първо се научи да пишеш правилно и може да ти отговори някой ако беше преди 3 години сега форума е мъртвило.
Би ли ми казал кое е неправилно написано? може би освен правилно, но неее това няма нищо общо с факта че "е" стои до "и" в клавиатурата.
По темата: Играта е невероятна. Най добрата до сега. Само това имам да кажа.
P.S Ezio>all
След около 5-5:30 часа игра вече мога да изразя някакво мнение.
Началото на играта е невероятно скучно.По-скоро имах чувството,че гледам филм,а не,че съм пуснал игра.До sequence 4 нещата са трагични,скуката е невероятна просто..
После обаче когато започнах да играя с детето Конър нещата се промениха!
Хареса ми това,че ни предоставят възможност да опознаем героя още от дете,по подобен начин беше и с Ецио.Така героят се "вмилява" един вид и по-се вкарваш във филма дет' се вика
Реализма и детайлите в играта са ненормални! Такова нещо не съм виждал преди.. много нови елементи като катерене по дървета,ловуване на животни,гора,планини,реки...
По едно време си мислих,че играя няк'во RPG
С часове мога да си обикалям гората без да ми омръзне.
За сега страшно много ми харесва,а в началото се бях отчаял доста сериозно.
P.S-Играта е много оптимизирана когато я играеш ИЗВЪН БОСТАН! Влезеш ли в града става мазало!!! Играе се,но кадрите падат доста,а видеокартата всъщност не се товари,което е по-ядното! Със сигурност проблема е софтуерен и съвсем скоро се очаква пач,ама да видим.![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Началото на играта е невероятно скучно.По-скоро имах чувството,че гледам филм,а не,че съм пуснал игра.До sequence 4 нещата са трагични,скуката е невероятна просто..
После обаче когато започнах да играя с детето Конър нещата се промениха!
Хареса ми това,че ни предоставят възможност да опознаем героя още от дете,по подобен начин беше и с Ецио.Така героят се "вмилява" един вид и по-се вкарваш във филма дет' се вика

Реализма и детайлите в играта са ненормални! Такова нещо не съм виждал преди.. много нови елементи като катерене по дървета,ловуване на животни,гора,планини,реки...
По едно време си мислих,че играя няк'во RPG

За сега страшно много ми харесва,а в началото се бях отчаял доста сериозно.
P.S-Играта е много оптимизирана когато я играеш ИЗВЪН БОСТАН! Влезеш ли в града става мазало!!! Играе се,но кадрите падат доста,а видеокартата всъщност не се товари,което е по-ядното! Със сигурност проблема е софтуерен и съвсем скоро се очаква пач,ама да видим.
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
На много места чета това с кадрите в Бостън. При мен по някакви космически странни причини е точно обратното - в градовете ми върви най-гладко, в гората лееко на места падата кадрите, а в пещерата, където са Дезмънд и другите - 15-16 кадъра макс. Защо е така при мен, идея нямам.
Дявол да го вземе, толкова ли е трудно да махнат ши*ания mouse acceleration ?Пета игра от серията, и никой не си мръдва пръста.Срамота, играта е страхотна, върви си горе долу гладко, но тъпата мишка просто ми бърка в мозъка !Засега не съм намерил решение на проблема, ако някой има идеи да пише.
И мен ми прави проблеми при игра на дама (Nine,Twelve,Six Men Morris) и много се дразня. Някъв бъг е от релийза и е много скапаняшки. Иначе някой ще ми обясни ли за какво служат примерно алкохола, храната и т.н. освен да ги търгуваш с караваната. Май само за това.