Еми важна е гледната точка в случая...Вуду Шаман написа:Не че нещо, ама доста тъп трябва да си, ако в момента играеш това, вместо Borderlands 2.
Ако има някой да му се играе LAN през tunngle да пише едно лично!
Еми важна е гледната точка в случая...Вуду Шаман написа:Не че нещо, ама доста тъп трябва да си, ако в момента играеш това, вместо Borderlands 2.
Доста трябва да си тъп, че да го кажеш това за две игри в различен жанрВуду Шаман написа:Не че нещо, ама доста тъп трябва да си, ако в момента играеш това, вместо Borderlands 2.
а ти нали се сещаш, че тия медии получават по някой друг лев за рекламаTiny написа:Да. Затова 90% от гейм медиите я обявяват за по-добър наследник на д2 от д3 и като цяло получава по-добри оценки. Just sayin'
Да, бе, пич, какво толкова се учудваш, че понякога се появяват ДОБРИ игри, които получават ДОБРИ оценки?! Дори да са платили на този и онзи сайт за една единичка отгоре, да кажем, бърза справка с gamerankings показва, че най-ниската оценка е 8/10, всичко друго е над 8.5.Damnation написа:моли ми се колкото искаш, ама последно не бях икона като погледнах в огледалотоИли според теб всичките писачи по сайтовете са онемели от възхита и чисто удоволствие след като са разцъкали тази игричка ?
Почти нищо, освен собствената ми ниска оценка за играта + факта че в последните години единственото overhyped заглавие за което са си позволявали да сложат ниски оценки е Duke Nukemhyper1 написа: Да, бе, пич, какво толкова се учудваш, че понякога се появяват ДОБРИ игри, които получават ДОБРИ оценки?! Дори да са платили на този и онзи сайт за една единичка отгоре, да кажем, бърза справка с gamerankings показва, че най-ниската оценка е 8/10, всичко друго е над 8.5.
Dante написа:С Боби я циклихме 2-3 часа.
Доста е тъпа, да.![]()
![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Какво не ви хареса? Защото за 3 часа не сте минали и първи акт, не сте и отключили повече от 1/3 скиловете, нито крафртинга.Dante написа:С Боби я циклихме 2-3 часа.
Доста е тъпа, да.![]()
![]()

Виж около Skill respec-а!-Stormrаge- написа: Абе във втория град не мога да си намеря съндъка WTF?
Да, Руник да дава повече пари от близард не ми се вярва, знаеш ли?Damnation написа:а ти нали се сещаш, че тия медии получават по някой друг лев за рекламаTiny написа:Да. Затова 90% от гейм медиите я обявяват за по-добър наследник на д2 от д3 и като цяло получава по-добри оценки. Just sayin'