Boby!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Boby!
абе колко пъти да ви кажа, че не е някой от старите това
а е путалника, с никнейм Ирник - непризнат нюфаг, който се насра на 2-3 пъти в няколко теми и реши да се redeem-не като се прай на говно
никва милост за такива келешчета, ега изгинат от коремен тиф
като ги погребат от гроба им гъби да пораснат, а дори кучетата да не смеят да препикат плочата
ваща майка гнусна деба ЕЙ
бан ки мун е същио некролог, сигурно е алт акаунт на мечиста вече - че проверим и това
а е путалника, с никнейм Ирник - непризнат нюфаг, който се насра на 2-3 пъти в няколко теми и реши да се redeem-не като се прай на говно
никва милост за такива келешчета, ега изгинат от коремен тиф
като ги погребат от гроба им гъби да пораснат, а дори кучетата да не смеят да препикат плочата
ваща майка гнусна деба ЕЙ
бан ки мун е същио некролог, сигурно е алт акаунт на мечиста вече - че проверим и това
джумерки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Абе преди тва си имаше вълна тролове, която беше баш от наши хора - Хамелеона, Сириус Сам (евентуално, некъв комунистически профил беше) и бацата. Ма Рийд не го слагам при тия, щото неговия наистина беше забавен донякъде. Поне се спряха.
Тоя Мечиста просто е най-наглия и сега ще си го изяде за всички.
Тоя Мечиста просто е най-наглия и сега ще си го изяде за всички.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
морко, аз алт акаунт за тролене не съм правил; пък разлигавен период не виждам как го сравняваш с тея лайна тука
супа, безмълвен съм, щото съм зает да фейспалмвам, надявам се, не си мислиш, че аз троля, щото нямам 3та ръка за фейспалм
едит : а щом алт на марто се обажда, работата е ясна, то няма много други олигофрени тука дето да правят 100 акаунта и да показват кви нещастни комплексари са
супа, безмълвен съм, щото съм зает да фейспалмвам, надявам се, не си мислиш, че аз троля, щото нямам 3та ръка за фейспалм
едит : а щом алт на марто се обажда, работата е ясна, то няма много други олигофрени тука дето да правят 100 акаунта и да показват кви нещастни комплексари са
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не знам кво е тва обсебване с тея алт акаунти. Аз никога не съм си правил такъв.
Явно много свободно време има днешната младеж.
LA COKA
- Мечиста
- В момента играе: с пишката си
Timeghoul написа:разбрах те и къде живееш, парцал
сега наистина ще ти се секне лайното, щото нищо няма да ми пречи да дойда и такъв бой да ти хвърля, че да пикаеш кръв после една година
повярвай ми, сопол, бием много лоше и в бъдеще, когато се сещаш за деня, в който си се регнал у тоя форум, ще те стяга яко шапката
даже си мислим, че има и други хора от форума, които биха искали да те share-нат, очаквай скоро форумна среща у вас
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
- инж. Ахмед Доган
На мен ми мирише на форумна война.
Но да предупредя, че ако Хамелеона и другите кукловоди продължават да наливат масло в огъня, ще се наложи да им счупим ръцете.
Но да предупредя, че ако Хамелеона и другите кукловоди продължават да наливат масло в огъня, ще се наложи да им счупим ръцете.
- Лютви Местан
Ще ви се види тесен форума!
Никога нашата група не е била толкова мотивирана.
Вървим бавно но сигурно към крайната цел - БАН за Хамелеона и налагане на Шериата във форума!
Никога нашата група не е била толкова мотивирана.
Вървим бавно но сигурно към крайната цел - БАН за Хамелеона и налагане на Шериата във форума!
- инж. Ахмед Доган
Ще ми счупиш знаеш кое.The Chameleon написа:ще счупя на майка ти Цензурата аз
Малко ли патки си потрушил, тоя път ще видиш как е с рязана карабина.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
като звънна на нет доставчика ти, ще питам къде живееш и майка ти ще бъде грубо изнасилена следващата седмица, да не се учудиш като се случи 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ma tva si4koto toa dirnik li e bil
dahahhahah ei maika ti daunarska nerazvita she eba iztrypnqk
dahahhahah ei maika ti daunarska nerazvita she eba iztrypnqk
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
тука вече се обърка мощноМечиста написа:OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш...
ще се видим на срещата на форума.
- Мечиста
Батка, виждал съм ти снимките, знаеш. То просто по-хилав човек от тебе не познавам. Естествено, че ще си му ибрикчия, се пак, подобно на мен тежи 3 пъти колкото теп.Nocturno написа:тука вече се обърка мощноМечиста написа:OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш...
точно шефо като замахне само и половината ти мозък ще се е свлякъл като лайно в крачола ти. толко тъп чак не бива да си.
otgovori ve robe
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Till.Lindemann
да де, ти си тролиш от тояThe Chameleon написа:морко, аз алт акаунт за тролене не съм правил;
само СкалатаAdmiral General Till написа:да де, ти си тролиш от тояThe Chameleon написа:морко, аз алт акаунт за тролене не съм правил;
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
Имаш ли ташаците на дойдеш на форумна среща бе, мишок? Аре сериозно сега - готов съм да организирам една специално за тебе. Или тва беше просто ей така, да се направиш на интересен.Мечиста написа:OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш...
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- shub niggurat
- Обратна връзка:
бате морко много наивен
той тоя говореше за форумната у тях, когато ще сме завързали родителите му за столовете, с чорапи в устата, а него ще го ритаме в бъбреците и ще му вадим зъби с клещи
той тоя говореше за форумната у тях, когато ще сме завързали родителите му за столовете, с чорапи в устата, а него ще го ритаме в бъбреците и ще му вадим зъби с клещи
джумерки
- reborn_izrod
Айде не с лошо, че да не станем и аз лош. Както се пънеш да го биете сто човека на форумна ,мислиш ли че той ше дойде сам на нея. И верваш ли че хората които ше доведе ше са по-зле от пробитите наркомани, които ше се съберете там?
Айде имай мярка. Знам че си силен в нета, ама не се самозабравяй.
Айде имай мярка. Знам че си силен в нета, ама не се самозабравяй.
ОТНОВО!!!
-
Маце Борко
Ми той е силен и ирл бе, бавен. Напъва се пропорционално, за разлика от тебе и оня Мечиста.
МА СЪБЕРЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ БЕ
всичките отрепки, доведете си там който искате да доведете
въпреки че много ме съмнява някой изобщо да иска да ПРЪДНЕ ЗА ВАС
и елате на форумна, майка ви ше еба пробита, тъпи копеленца.
МА СЪБЕРЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ БЕ
всичките отрепки, доведете си там който искате да доведете
въпреки че много ме съмнява някой изобщо да иска да ПРЪДНЕ ЗА ВАС
и елате на форумна, майка ви ше еба пробита, тъпи копеленца.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Мечиста
Моридин написа:Имаш ли ташаците на дойдеш на форумна среща бе, мишок? Аре сериозно сега - готов съм да организирам една специално за тебе. Или тва беше просто ей така, да се направиш на интересен.Мечиста написа:OK, само викни неколко баткофци и медицинско лице, за да те опазят! Иначе те чакам с нетърпение. Ако ли не дойдеш...
Timeghoul написа:бате морко много наивен![]()